САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 521
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
 ooooh! А най-кофти е че пробвах да си променя адреса на доставка с Франция и няма никакъв проблем, няма нито такса, нито доставка ooooh! Ако беше бъг според мен щеше да е за всички, все пак не е ли добре да им пишем на Ларедут, поне да разберем какво става...

# 121
Здравейте!
На сайта излиза едно Shoe Style,има намалени маратонки пише че е с безплатна доставка,но търси нова регистрация.не става с тази дето я имам в Ларедута,та мисълта ми е ттова дали е към сайта или е др.сайт....???? newsm78

# 122
ooooh! А най-кофти е че пробвах да си променя адреса на доставка с Франция и няма никакъв проблем, няма нито такса, нито доставка ooooh! Ако беше бъг според мен щеше да е за всички, все пак не е ли добре да им пишем на Ларедут, поне да разберем какво става...

!!МноооОООгО кОффТИ.!! smile3507 
Точно нацелих код и реших да валидирам..... Rage И ннеприятна изненада.С 15 ЕВРО ТАКСА?? просто няма да поръчвам.Особено пък е дразнещо , ако това е само за "източния блок",чувам , че и рускоговорящите  колежки също имат такъв поблем   
wait

??Какъв е смисълът да търсим и пробваме комбинации и кодове  и да търсим референтни номера,да губим време, като  с това начисление продуктите стават по- скъпи от  подобни на нащия пазар?

# 123

!!МноооОООгО кОффТИ.!! smile3507 
Точно нацелих код и реших да валидирам..... Rage И ннеприятна изненада.С 15 ЕВРО ТАКСА?? просто няма да поръчвам.Особено пък е дразнещо , ако това е само за "източния блок",чувам , че и рускоговорящите  колежки също имат такъв поблем   
wait

??Какъв е смисълът да търсим и пробваме комбинации и кодове  и да търсим референтни номера,да губим време, като  с това начисление продуктите стават по- скъпи от  подобни на нащия пазар?

Тъкмо вече взех да се притеснявам че този Ла Редут, добива характера и размерите на наркомания, та сега вече няма мърдане  hahaha Ще се излекуваме....
За жалост.  Sick

# 124
колко ме е яд... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 125
След кратък кратък разговор с Ла Редут , ето какво ми отговориха :

La Redoute 15 март в 16:34
We haven't new conditions for delivery to Bulgaria (processing fee is always 10%).

Jennifer@la Redoute.

Споко 
newsm44 newsm44

# 126
След кратък кратък разговор с Ла Редут , ето какво ми отговориха :

La Redoute 15 март в 16:34
We haven't new conditions for delivery to Bulgaria (processing fee is always 10%).

Jennifer@la Redoute.

Споко 
newsm44 newsm44
Брей, браво на теб!!! Дано и да е така!   bouquet

# 127
Ilna, нещо друго не разбра ли, това бъг ли е или има друга причина да се получават тези суми ...   bouquet Hug

# 128
Ilna, нещо друго не разбра ли, това бъг ли е или има друга причина да се получават тези суми ...   bouquet Hug

Продължавам с кореспонденцията и своевременно ще информирам. Но сега си тръгвам от работа и по-късно като има развитие ще кажа какво е било.

# 129
  • София
Аз се притеснявам да не би Дженифър да не е в час с новостите!
Във фейса по принцип са в час, ама..

# 130
ilna  ,и все па този отговор не маха  таксата  от фактурата? защо не са се конкретизирали?Какво , ако  си пуснем поръчките и ни вземат парите , пасле с чекове ли ще ги пращат или как? Да не им  Е ХАКНАТ САЙТА?Нека мамите с френски да им пишат и дано да се разреши проблема.Както знаем от преди години , на френските писма отговарят бързичко и акуратно.
Порових в немски форуми за сайта , но не попаднах на  актуална информация.

# 131
# 132
Еееее, НЕ! И аз се опитах току-що да пусна едно мъжко яке. Като сложих код за БД ми даде след това сумата за якето +11,54 евро. Като опитах да пусна якето без никакъв код - отново ми даде същото - 11,54 евро за транспортните разходи. Какво става? Якето струва 27 евро, тези 11,54 евро не са 10% от сумата.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 18:34 от ino4ka

# 133
момичета,пробвах сега,ползвам кода 30/55,намаля ми,дава ми и безпл.доставка,след това ми взема 11.11 евро,защо толкова много,даже не е 20%
ето вижте:
Точно, с доставката ти ги хваща. Нали маха БД на втората стъпка Sad
Махни снимката с адреса, че ще ти дойдем на гости  Mr. Green
  Joy

# 134
Аз се притеснявам да не би Дженифър да не е в час с новостите!
Във фейса по принцип са в час, ама..

Да се надяваме , че ако тя не е в час, другите да са

Ето отговорът й :

La Redoute 15 март в 17:17
OK, I pass on this problem to the concerned department.

Jennifer from la Redoute.

Общи условия

Активация на акаунт