САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 529
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Аз се притеснявам да не би Дженифър да не е в час с новостите!
Във фейса по принцип са в час, ама..

Да се надяваме , че ако тя не е в час, другите да са

Ето отговорът й :

La Redoute 15 март в 17:17
OK, I pass on this problem to the concerned department.

Jennifer from la Redoute.
Дано всичко стане както беше Praynig
ilna  smile3525

# 136
Код 27596  - la livraison GRATUITE* de votre commande dès 29€ d’achats.

*La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis à partir de 29 euros d'achats après réduction dans la collection Automne-Hiver 2010. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant articles signalés par une camionnette de couleur. Offre valable 1 seule fois jusqu'au 31/01/11 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur les aubaines.fr.

http://www.laredoute.fr/achat-grandes-tailles--taillissime.aspx? … urecode=001ru0380

Публикувам така, защото познанията ми по френски са на ниво "copy" - "paste" Simple Smile

# 137
# 138
Дали има някакъв начин да ги намаля?:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32416546 … mp;prodsize=00038
Проблемът ми е, че таксата за обработка е 10 евро Sad

# 139
31909  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=737363526805da2b49 минус 20 процента + БД над 29евро (аз поне така го разбрах)

# 140
# 141
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32416546 … mp;prodsize=00038

Момичета, четете на малко назад.. не виждате ли че "кранчето спря"  Crazy ?!

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 09:15 от Dendy

# 142
  • София

Код 40029
До 19/03/2011

# 143
Момичета, четете на малко назад.. не виждате ли че "кранчето спря"  Crazy ?!
Съжалявам, като видях, че най-накрая има моя номер и ме обхвана бяс  и треперя да не ги изпусна  Embarassed

# 144
31909  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=737363526805da2b49 минус 20 процента + БД над 29евро (аз поне така го разбрах)
пробвах само информативно, на първа стъпка дава БД, сума 89.22, на втора начислява 23.79  Whistling( 5.95 доставка и 20% такса)
Дано се нормализират нещата, това е страшно скъпо.
Кодът за Бенсимона не лови при мен на нито един акаунт.

# 145

На всички ни е това проблема.

Момичета, дайте да ги засипем с писма. Определено е само за България - като се промени адреса на доставка, процентите се променят надолу и даже до Непал е по-евтино да се изпрати. Ако е бъг - те може въобще да не знаят, Дженифър я им е казала, я не ... Ако обаче не е бъг - трябва първо да си напишат условията на доставка в сайта и тогава да си налагат каквито искат такси. Тогава вече ще трябва да се жалваме на по-високо ниво, въпреки, че май не им е прецедент да санкционират определена държава по някаква причина - мисля, че с Румъния също преди имаше някакъв проблем с доставките.

# 146
Аз си мисля, дали няма да стане да се препращат нещата до английски адрес и от там с посредник до БГ? Разбира се трябва да става въпрос за много изгодни неща, понеже пак ще се оскъпява, но не толкова като при новите условия. Търся в регионите УК, но явно няма...... no pyk skoro може да отворим тема с кодове за laredoute.co.uk   Mr. Green

Според мен, те са си дали сметка, че от нас са само на загуба и ......  Laughing

# 147
Момичета, дайте да ги засипем с писма. Определено е само за България - като се промени адреса на доставка, процентите се променят надолу и даже до Непал е по-евтино да се изпрати. Ако е бъг - те може въобще да не знаят, Дженифър я им е казала, я не ... Ако обаче не е бъг - трябва първо да си напишат условията на доставка в сайта и тогава да си налагат каквито искат такси. Тогава вече ще трябва да се жалваме на по-високо ниво, въпреки, че май не им е прецедент да санкционират определена държава по някаква причина - мисля, че с Румъния също преди имаше някакъв проблем с доставките.

Аз съм ЗА, дайте текст, имейл и пращам.....А как се разви проблемът на Румъния с доставката?

# 148

Аз съм ЗА, дайте текст, имейл и пращам.....А как се разви проблемът на Румъния с доставката?

На първо време, може да ги заринем с недоволства във Фейсбука им  Peace но наистина дайте някакъв тескт и да копи пействаме всички едно и също  Laughing щве стане даже забавно  Joy

# 149
  • София

Не е само за България!
Непал не съм пробвала, но пробвах доста други държави.
Също така писах в Литовския и Молдовския форум, при тях е по същия начин.
Даже в Молдова им правят повече номера, заради детакс-а им блокират и теглят каквото си поискат, а на фактурата пък е съвсем различна сума....
Така че, не сме само ние, и едно вдигане на врява само ще усложни нещата за нас.
Тъкмо си починаха от вълната от мейли по намаленията за щяло и нещяло..... ooooh!

А в Румъния имат местен сайт и там условията са съвсем различни!

Общи условия

Активация на акаунт