САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Но вероятно ЛР и ДНЛ като имащи юристи са сключили споразумение за високи цени в БГ и така ще си измият ръцете и легално пред ЕК.
Ще си отдъхнат вече DHL от нас, няма да ги затрупваме с пратки.Да са им честити новите цени! bowuu

# 556
нямам намерение да се моля на някой, за да си харча парите при него  Shocked
съжалявам, че явно няма да се организираме да направим нещо по въпроса. типично българска работа стана пак.
И аз съм на това мнение Crossing Arms
Ева благодаря ти за всичко, нали си занеш  newsm51
ако върнат старите условия ще ме върнат и мен иначе сбогом, не мисля да им се моля, не мисля да ги ухажвам Naughty

# 557
  • София, Манастирски ливади
Но вероятно ЛР и ДНЛ като имащи юристи са сключили споразумение за високи цени в БГ и така ще си измият ръцете и легално пред ЕК.
Ще си отдъхнат вече DHL от нас, няма да ги затрупваме с пратки.Да са им честити новите цени! bowuu

Ако е така нека да се увеличи сумата за доставка.

# 558
  • София
Ето ЛС от момичето от Литва Almost:
Hello. Would you be able to join our theme of LR in Supermamų klubas. We are talking about sending a letter to LR from Lithuania, Bulgaria and maybe Latvia buyers and our forum members want to know what would you think about that 

Ето линк към темата им:  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=712967

Заповядайте!

# 559
  • София
ето едно примерно писмо до ЛР

Здравейте

от името на хилядите лоялни български клиенти изпращаме това писмо до вас с молба за запазване  на старата стойност на таксата за обработка на поръчката от 10%.

НН 12345678
ХГ  кл номер
ЯЯ кл номер
ДС .....

нещо  в този стил....

как ви се струва?

Аз мисля да изпратя това писмо, който иска да го "подпише" нека ми остави клиентския си номер и инициалите си на yonikova@gmail.com

благодаря

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:13 от vanina_nina

# 560
нямам намерение да се моля на някой, за да си харча парите при него  Shocked
съжалявам, че явно няма да се организираме да направим нещо по въпроса. типично българска работа стана пак.
И аз не мисля, че трябва да се моля на някого, за да си харча парите при него!
В другата тема Алекс много хубаво го е написала-ние сме европейци и трябва да се държат с нас като с такива!

# 561
Аз лично подкрепям ЕВА-ако мога с нещо да съдействам и помогна да си върнем 10% -на линия съм!

дори с доставка от 5.95 е -пак е по-добре -както си беше до сега Peace

# 562
Ми, не знам точно какъв  е бил случая.
Аз едва от няколко дни влизам при тях, преди това те само влизаха при нас и черпеха кодове и инфо...
Но има 2 момичета,  едната е Almost, страхотни и мили, които пишат при нас и тя ме въведе в техния форум, обясни ми някои неща, но не съм я питала за техните премеждия.
Ще ги попитам какъв е бил случаят при тях, може и сега да следи темата, дано се включи!

Не ми стига времето, но ако тя се включи и някой с  добър английски да я пита.
Тя отскоро е ларедутка, но е наясно с подробностите.
Дано сподели опита им с преговорите.

Само за едно съм сигурна, с лошо с Ларедут нищо няма да постигнем!
Те обичат да им се повтаря и да ги ухажваме, това трябва да е тактиката ни!
Аз контактувах с другото момиме  с ник raar. Тя ми каза че преди време Ла Редут въобще са отказали да доставят до там. Били сключили споразумение да не пускат поръчки под 15 Е, но как точно, ще разпитам и пак ще пиша...

Аз пък съм твърдо зад ЕВА и ще се моля....Не смятам че е толкова унизително или непристойно. Мисля че гордостта на повечето от вас е излишна, като не искате да пазарувате от там никой не ви кара на сила, но после ще се възползвате на готово ако таксата отново се върне 10%, нали?
Мисля че сега е момента да се обединим. За съжаление вчера бях на друго мнение, но осъзнах че с лошо и жалби към ЕК няма да постигнем нищо друго освен от Ла Редут да ни премахнат изцяло от списъка. Ако наистина не искаме да го погребваме, нека се съсредоточим в усилията си да ги убедим да върнат старата такса и да престанем да ги обиждаме или да ги засипваме с коментари във ФБ.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:10 от Hrissy

# 563
Я стига с тоя ларедут, ако не искат не искат, майната им.
Аз преоткрих amazon.de има много добри неща на добри цени, доставка 6 евро и май беше 50 цента на кг, идват си до адрес и това е.
Айде да са живи и здрави ларедута с малката им колекция, ограничени доставки, малко модели.
Ще пазарувам по намаленията!

# 564
Hello. Would you be able to join our theme of LR in Supermamų klubas. We are talking about sending a letter to LR from Lithuania, Bulgaria and maybe Latvia buyers and our forum members want to know what would you think about that 

Ето линк към темата им:  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=712967

Заповядайте!

Първо съжалявам за моите неразбрани. Като знам сега нашите момичета са съгласни да напише писмо само от Литва купувачи и този, защото има една огромна разлика между тези страни - нашата корабната такса е 10%, а си е 20%. Така че предложението ми ще бъде, че вие също ще напише нещо писмо като нашата, но със собствените си иска / иск за вашата страна. Аз предполагам, че ще бъде по-лесно да се направи и за двете страни:)

# 565

Ето линк към темата им:  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=712967

Заповядайте!

Опитвам се да се регистрирам там, помагайте!

# 566
  • Beyond the Frontiers
Я стига с тоя ларедут, ако не искат не искат, майната им.
Аз преоткрих amazon.de има много добри неща на добри цени, доставка 6 евро и май беше 50 цента на кг, идват си до адрес и това е.
Айде да са живи и здрави ларедута с малката им колекция, ограничени доставки, малко модели.
Ще пазарувам по намаленията!

Laughing Laughing И аз това обяснявам. Като не ми искат парите, ще си ги харча другаде.

# 567
ето едно примерно писмо до ЛР

Здравейте

от името на хилядите лоялни български клиенти изпращаме това писмо до вас с молба за запазване  на старата стойност на таксата за обработка на поръчката от 10%.

НН 12345678
ХГ  кл номер
ЯЯ кл номер
ДС .....

нещо  в този стил....

как ви се струва?

Аз мисля да изпратя това писмо, който иска да го "подпише" нека ми остави клиентския си номер и инициалите си на yonikova@gmail.com

благодаря

Съгласен съм с формуляр, като този. Защото тогава те ще видят какво точно искат българите, а не всички страни:) Защото, както съм написал, две различни страни (Blugaria и Литва) имат различни цени процент доставка. Така че този защо ние искаме да се направи едно нещо, а вие трябва да направите друга (за намаляване на размера в проценти)Simple Smile Надявам се да се разберем сега, че идеята на писмото! Simple Smile

# 568
Как така ще се молите? Самочувствие нямате ли? Аз не мога. Като граждани на ЕС имаме права, които някои от вас явно не осъзнават и смятам, че ние трябва да си изскваме тези права, а не да молим за тях. Ама представете си, че вдигнат таксите на французойките например, те дали ще паднат така? Увеличението на процента аз го разбирам като нежелание на Редута да сме техни клиенти, просто искат да ни изгонят от сайта им, но за мен подхода им е незаконен и смятам, че трябва да се обърнем към Комисията за защита на потребителите.

# 569
  • София
Как така ще се молите? Самочувствие нямате ли? Аз не мога. Като граждани на ЕС имаме права, които някои от вас явно не осъзнават и смятам, че ние трябва да си изскваме тези права, а не да молим за тях. Ама представете си, че вдигнат таксите на французойките например, те дали ще паднат така? Увеличението на процента аз го разбирам като нежелание на Редута да сме техни клиенти, просто искат да ни изгонят от сайта им, но за мен подхода им е незаконен и смятам, че трябва да се обърнем към Комисията за защита на потребителите.

който иска нека го подпише.... не е задължително... който е съгласен да ми даде кл номер на мейла

Ще събирам номера до утре и пускам писмото... учтиво моля който иска да се влючи....

Общи условия

Активация на акаунт