САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Ще почнем с общи поръчки Mr. Green

чакай, още няма развитие с 20 -те %  Peace
Току що го установих...а така исках едно кожено якенце за малчо...сеа много ме е яд, че не го поръчах онзи ден

# 241
Много, много лошо...тъпа работа...оборотът им рязко ще спадне от към нас, но явно не сме им толкова спешъл клиенти и не им дреме. Еее, живи и здрави, ще си пробием друга "дупка" ние, няма да спрем да харчим пари.

# 242
Мдаа, поне официално потвърдиха че вече няма да има БД! Абе с общи поръчки по време на намаления хич не мога да си го представя, ама карай...Може би е добре да се проучи вариант ако се изпращат нещата до френски адрес и от там ги пускат към БГ колко ще е доставката, като в UK...
По намаленията ще си плащаме 6Е доставка, тогава главно поръчваме нещо по 1Е, пак ще си струва. Ще поръчваме по 25 артикула и като разделиш доставката на 25 се ядва

# 243
Ако върнат процентите на 10, доставката от 6 евро не е болка за умиране, аз бих си я плащала  Peace, а ако има и подаръче съвсем си струва.
 Естествено, че предпочитам без, но какво да се прави.

Ако върнат процентите на 10, доставката от 6 евро не е болка за умиране, аз бих си я плащала  Peace, а ако има и подаръче съвсем си струва.
 Естествено, че предпочитам без, но какво да се прави.

Как какво, бойкотираме ги за 1 седмица никакви поръчки и тука на крака ще ни дойдат, че и лафка ще отворят в БГ  hahaha

# 244
  • Варна
Мдаа, поне официално потвърдиха че вече няма да има БД! Абе с общи поръчки по време на намаления хич не мога да си го представя, ама карай...Може би е добре да се проучи вариант ако се изпращат нещата до френски адрес и от там ги пускат към БГ колко ще е доставката, като в UK...
По намаленията ще си плащаме 6Е доставка, тогава главно поръчваме нещо по 1Е, пак ще си струва. Ще поръчваме по 25 артикула и като разделиш доставката на 25 се ядва

Ааа, ами как се "дебнат" 25 артикула да са в наличност и с точните размери? Crossing Arms
Аз също не си го представям.

# 245
Наистина си мисля, че е заради злоупотреби  Rolling Eyes
Сега и тези, които не са си позволявали малки поръчки ще плащат наравно с другите. Аз до лятото няма да пазарувам, ще следя развоя.
Онзи ден исках да купя маратонки, но докато умувам кой номер...взеха, че вдигнаха процентите и махнаха БД. Е, за сега ще се въздържа и от маратонките. На тази цена с новите такси не си струва   Naughty
Дано нещата се нормализират все пак.

# 246
И аз съжалявам  за това ,което се случва..Ла редут ми беше любимия сайт.Много лошо.Злоупотребата и безочието на едни сега ще се плаща от други.

# 247
За съжаление винаги покрай сухото гори и мокрото...Писах им на стената, за БД, въпреки че знам какво ще отговорят, но видят че има повече недоволни. Ако искате го подкремете с едно Like Peace
http://www.facebook.com/laredoute?sk=wall&filter=1#!/laredoute?sk=wall&filter=1

# 248
  • София, Манастирски ливади
Ох, сори за спама, то горката тема изгуби целия си смисъл, но ми стана много смешно. Хриси в гориня пост е написала да я подкрепим Like и една мацка е постнала "Like"  Joy

# 249
Ха ха ти направо ги уплаши, че ще си загубят клиентите Simple Smile)))))))))

Видях че на Ева са й отговорили много културно, че това е  бъг, но да видим.

И защо си мислите че само от България има малки поръчки. Стига с тази комплексарщина, едва ли не заслужаваме си го. Колко големи поръчки да пускаме? Ние пускаме няколко по 15 - 20 евро.

# 250
Но съм сигурна, че е имало и поръчки за 1-2 евро, с БД(с куриерска фирма) и подаръче  Rolling Eyes
Къде им е файдата на тях.

# 251
Тези поръчки под 10 евро не се ли отказват по принцип?

# 252
Ох, сори за спама, то горката тема изгуби целия си смисъл, но ми стана много смешно. Хриси в гориня пост е написала да я подкрепим Like и една мацка е постнала "Like"  Joy
То остави това, но под моя пост са се включили даже и на български.  hahaha Пълна излагация. Ако четеш тук, Вероника, моля те изтрий си поста. Ако имаш да казваш нещо - направо на Ла Редут Peace
sesses, не се отказват, не винаги и пристигат с дебитни ноти. Освен това на Ева са и отговорили културно че е бъг за 20%, а за БД имаме потвърждение че за нас няма да има вече.

# 253
  • на брега
Ще споделя мнението си - явно, че е имало много злоупотребяващи с възможността да се пазарува с БД и подаръци. За кацата с мед и лъжичката катран ...всички знаем приказката.
Само за сведение: разгледах подробно румънския сайт на ларедут. Е, там няма такова нещо БД, пратките се заплащат, а подаръците си избираш сам и можеш да ги получиш само срещу точки, които трупаш от сумите направени за пазаруване. 10 леи=1 точка; 10 точки ти дават 1 лея. Или ако си пазарувал за 340 леи получаваш 34 точки (3,4 леи). За сравнение:прословутите завивки (бежова и зелена), които тук получавахме м.г. като подарък с код за БД, в румънския сат, ги дават срещу 240 леи (натрупани с точки от предходни пазарувания).
Може да решите, че на написаното от мен не му е тук мястото, но съгласете се, че илюстрира добре репликата "Безплатен обяд няма".
Така, че клончето на което седяхме бе отрязано явно от голяма част от недобросъвестните.

# 254
Аз предлагам наистина да престанем с пазаруването, поне за 1 седмица....то няма да е никак трудно при тези условия  hahaha Резкия спад на продажбите веднага ще се отчете. Никак не съм на мнение че сме незначителен пост за тях, само като съдя по себе си, колко пари пръснах при положение че тази година имах сериозни ограничения....а и от споделеното във ваши постове, след намаленията, никак не бива да мислим че пазара в БГ е за пренебрегване  bg Наистина трябва да престанем с тази ниска самоценка, която не знам защо имаме..

Общи условия

Активация на акаунт