САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 461
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Според мен този "случаен" бъг си е живо маркетингово проучване, ще гледат колко ще клъвнат на високите такси и ако са достатъчно, високия процент ще си остане  Peace Ако сме толкова незна4ителни за тях защо не затворят официално кепенеца, а се оправдават и не казват истината.... Wink  Каква по-желязна логика от това - "Малък ви е оборота и тук не върви търговията" Никой няма да им се сърди

# 286

92.5% от посещенията са от Франция
0.9% от Алжир
0.9% от Белгия
0.8% от България

Брей ми ние сме си фактор. При това сме наравно с френскоговорящи страни като Белгия и Алжир Simple Smile))))))))

# 287

0.9% от Алжир
0.9% от Белгия
0.8% от България

Брей ми ние сме си фактор. При това сме наравно с френскоговорящи страни като Белгия и Алжир Simple Smile))))))))

България се води франкофонска страна

# 288
 Peace

0.9% от Алжир
0.9% от Белгия
0.8% от България

# 289
Според мен този "случаен" бъг си е живо маркетингово проучване...
Да, точно така си е и аз ви моля да се въздържате от покупки известно време( няма къде да ни избягат все пак) и да видим накъде ще се развият нещата. Сега се определят новите условия и моментът не се свежда само до това на кой му стиска  или не да пазари и при това положение.

# 290
  • София
За съжаление и аз се сбогувам с ларедута. Досегашните ми наблюдения сочат, че промените към лошо (за нас) винаги са за постоянно и все се оправдават с бъг.
На мен не ми е съвестно, че съм използвала код за безплатна доставка, който не ми е пратен лично. Като поръчам за 50 евро и ми вземат 5 Е съвсем съм си платила доставката. В никой друг сайт не начисляват такава измислена такса обработка. А и тъпотията да робува някой дежурен у нас да чака дхл ми идва в повече.
Така и така и аз оспамих темата поне да благодаря на Евка и Алекс благодарение на които имам много успешни покупки последните години  Hug

# 291
Според мен този "случаен" бъг си е живо маркетингово проучване...
Да, точно така си е и аз ви моля да се въздържате от покупки известно време( няма къде да ни избягат все пак) и да видим накъде ще се развият нещата. Сега се определят новите условия и моментът не се свежда само до това на кой му стиска  или не да пазари и при това положение.

Абсолютно   bouquet и аз призовавам нека се въздържим известно време, няма да е трудно....и ще разберем дали сме чак пък толкова незначителен фактор  Wink

# 292
Е, то с тез цени, не знам как ще се отпуснем въобще!

# 293
Е, то с тез цени, не знам как ще се отпуснем въобще!

А ако не направят нещо по въпроса, да им пишем!
Да, Алекс,  следя днес цял ден темата и фейсбука, дори им писах и получих имейл, че са записали съобщението, чакам отговор, писах и във фейсбука и отговориха и на моята и на др.публикации, че е бъг. Но друго си е да им залеем пощата  с писма от българи, които на знам за какво ни мислят....
Все пак на Алекс и Евка голямо благодаря  bouquet

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:18 от ina21

# 294
Писали сме им вече! Дала съм линк към Фейсбук!

# 295
Не мога да не се включа за да покажа разочарованието си  #Cussing out  Вие сте фенове отдавна, пазарувате от години, а аз преди 3 месеца открих ЛР и преживях едва първото си включване в намаления, затова не мога да се пречупя и съм непримерима, че ще е и последното. / А бях се "наточила" за следващото  Joy
С една дебитна нота съм и аз  Embarassed , от незнание /за съжаление/.
 Та точно усетих тръпката и удоволствието да се пазари и ........................

На всички Вас  едно огромно благодаря!  newsm20
 Не ми се отваря сайтът им - може и да значи нещо

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:30 от stokrini

# 296
Алекс, явно някои го правят, при положение, че нещата в  кошницата ми се изчерпват всекидневно. Силно се съмнявам, че са изкупени от французойки.

Не виждам смисъл да им пишете повече. На тях ситуацията им е повече от ясна. Официален отговор няма да получите, защото нещата не се случват официално. Това е договорка, споразумение под масата, така да се изразя. Няма да има официално становище, защото формално нищо в условията не се променя, което не означава, че на практика не е така.

# 297
Алекс, явно някои го правят, при положение, че нещата в  кошницата ми се изчерпват всекидневно. Силно се съмнявам, че са изкупени от французойки.
Mr. Green Може да не са забелязали какво се случва на втора стъпка!

# 298
Mr. Green Може да не са забелязали какво се случва на втора стъпка!
Амии,...не вярвам да има толкова заблудени Sick. От вчера само това се обсъжда и въпреки всичко...

# 299
Не мога да не се включа за да покажа разочарованието си  #Cussing out  Вие сте фенове отдавна, пазарувате от години, а аз преди 3 месеца открих ЛР и преживях едва първото си включване в намаления, затова не мога да се пречупя и съм непримерима, че ще е и последното. / А бях се "наточила" за следващото  Joy
С една дебитна нота съм и аз  Embarassed , от незнание /за съжаление/.
 Та точно усетих тръпката и удоволствието да се пазари и ........................

На всички Вас  едно огромно благодаря!  newsm20
 Не ми се отваря сайтът им - може и да значи нещо

И аз съм като теб.Толкова съм разочарована, че ще трябва да се откажа от покупките...
Утре ми идва последната поръчка за съжаление Sad

Общи условия

Активация на акаунт