Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 279
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
мда,права си
не съм сигурна,че лесно ще задържаж 53 кг,но поне 55 е желателно...
не забравяй движение/спорт Peace
успех
лек ден  bouquet

# 226
аз искам само да добавя, че особенно първите месеци на задържането е строг режим- все едно отслабваш. Аз вече година задържам и да си призная честно- всеки ден съм на кантара. Имам чувство, че ако се отпусна мога да кача 5кг за месец

# 227
Току що гледах един репортаж по ТВ за диетата на Папе.
Направиха тест за 4 седмици с две еднояйчни близначки- едната караше по Папе, а другата броеше калории.
Тази дето ядеше по Папе мяташе по 2500-2700 калории на ден, а другата "само" 1200.
В крайна сметка Папеската не само, че свали повече килограми, ами и нивото на холестерина и се беше понижило драстично.
Доктор Папе даваше съвети през тези 4 седмици и като видях какво я караше да яде и при това какви количества, взех да се замислям, дали аз правилно съм я правила диетата.
Мацката закусваш 5 филии с нутела или 2 кроасана със сладко Shocked
За обяд пица, картофи и тнт
Вечеря - 5-6 кренвирша

# 228
Записвам се при вас, заитригувахте ме!
Диетата ми звучи лека за спазване, без ограничения и адски логична в деиствията си по изгаряне на мазнините нощем. Започвам и аз!
Имам 5кг да свалям за да се навлека в банските, не се чувствам в кожата си след раждането, дъщеря ми е вече на 4 и немога да си върна формата толкова време. Търсех метод, който да ми поддържа енергията и да не изпадам в хипогликемични кризи, което ми се случва често.

Успех на всички и много минусчета Hug

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 21:45 от Dress like Princess

# 229
Здравейте! Hug
Днес за закуска бях на кайсии. Лошото е, че вече съм гладна и явно ще трябва да закусвам по-стабилно.Simple Smile
За обяд месо със зеленчуци, а за вечеря може нещо с яйца да измисля. Яйца по панагюрски, например. Thinking

# 230
bebo4ko, ти определно трябва да закусваш по-стабилно. Принципът на режима не е гладуване. Особенно на закуска, тук се яде стабилно.
Сега ще погладуваш до обяд, а за утре ще си знаеш Hug  bouquet

# 231
Да. За утре ще пробвам овесените ядки със портокалов сок. Дано да ми хареса комбинацията.Simple Smile
Сутрин определено предпочитам нещо солено за закуска, но на обяд ми се прихапва и сладичко. Embarassed Чудех се, знаете ли колко въглехидрати има в 2 ч.лъжици мед?

# 232
Да. За утре ще пробвам овесените ядки със портокалов сок. Дано да ми хареса комбинацията.Simple Smile
Сутрин определено предпочитам нещо солено за закуска, но на обяд ми се прихапва и сладичко. Embarassed Чудех се, знаете ли колко въглехидрати има в 2 ч.лъжици мед?
може да ядеш и соево мляко ( прясно и кисело) ако овесените ядки са ти по-вкусни така.
Важното е на закуска да се наядеш хуууууууубаво

# 233
  • Благоевград
И аз да се включа  Hug
Покрай изпитите почти забравям да ям  Embarassed Онзи ден след изпита си поръчах една салата, леле, не успях да изям и половината, а беше само 300 гр., това не съм аз  Laughing
Иначе си стоя на 56,700, нооооооо от утре почвам вече сериозно Тае Бо, че така не може  #Cussing out
Днес обаче с изненада установих, че се харесвам как ми стоят банските  Laughing Малко само да сваля дръжките и да се стегна и съм супер   Laughing
Да си споделя менюто от днес:
З: 2 филии хляб с краставица
О: Печено агнешко с 1 домат и 1 краставица, малко диня  Heart Eyes
В: Още го обмислям, но може би ще сурови зелени чушки с пълнеж от сирене + домат

Как ви се струва?

# 234
Малко трябва да увеличиш порциите ( защото иначе после ще ти е трудно да задържиш постигнатото тегло)

# 235
  • Благоевград
Малко трябва да увеличиш порциите ( защото иначе после ще ти е трудно да задържиш постигнатото тегло)

Т.е. да ям, докато не се почувствам сита?

# 236
поне на закуска-да

# 237
  • Благоевград

Добре, благодаря ти  Hug

# 238
девойки Hug
Пини е абсолютно права.
Като не се яде достатъчно не се издържа дълго и не се задържат килограмите след това.
Нека храненето ви да е възможно най-близко до нормалното:порция за един човек (не за едно бебе,но не и за един 100 килограмов спортист Mr. Green)
Другото е подробности
аз ям две филии с тахан и един кроасан на закуска
парченцето черен шоколад с кафето на обяд ми помага да не се нахвърля на сладкиш към 16 ч.
Най-внимавам за вечерята:протеин и варен/печен зеленчук.
Опитите ми за по-бързо отслабване с моно и други "3 килограма за 2 дни" диети завършваха с 2 килограмови плюсове и по-трудно връщане към Папе.
Имайте търпение и ще успеете.
УСПЕХ  bouquet

# 239
Записвам се при вас, заитригувахте ме!
Диетата ми звучи лека за спазване, без ограничения и адски логична в деиствията си по изгаряне на мазнините нощем. Започвам и аз!
Имам 5кг да свалям за да се навлека в банските, не се чувствам в кожата си след раждането, дъщеря ми е вече на 4 и немога да си върна формата толкова време. Търсех метод, който да ми поддържа енергията и да не изпадам в хипогликемични кризи, което ми се случва често.

Успех на всички и много минусчета Hug

Хаха, значи съм си баш по Папе аз, като си хапвам стабилни порции Joy Е с времето ми понамаляха от самосебе си де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт