Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз да се оплача, вече почти 20 дена спазвам режима и не съм мръднала на кг. Ужасно съм тъжна. За целият период имам 2 -3 прегрешения , но чак не ми се вярва от това да е. Явно не правя нещата като хората.
Сутрин обикновенно закусвам - препечена филия с масло и шарена сол, обяд и вечер -зеленчук и месенце. Спрях натуралните сокове - пия вода, ако е сок то е до обед, друго не се сещам

# 241
Искам да попитам някой пробвал ли е този начин на хранене: "Замеделци с наднормено тегло
закуската и вечерята остават като в основната схема. За обяд - премахнете белтъчините на обяд и удвоете въглехидратите."

Типът ми е земеделец, но не мога да повярвам, че с въглехидрати на обяд мога да отслабвам.Sad

# 242
Doni, само кантара ли мериш или и сантиметрите? Усещаш ли си дрехите по-широки? Ти към номадец или към земеделец се определи? Защо непробваш със въглехидрати и на обяд, оставам с впечатление, че ги избягваш на обяд.
 Аз лично спазвам страндартната схема, въпреки че по-скоро се определих като земеделец, но несъвсем. На очд си хапвам ВСИЧКО, когато не нося обяд често ям пица Mr. Green

Бебочко, защо мислиш, че неможеш? Опитай! Ако не си следвай стандартната схема Peace

Аз на обяд се старая да хапвам течни манджички, че вечер трудно, хапвам картофени манджи, боб, леща каквото се сетя Peace

# 243
По-скоро исках да знам дали някой се е хранил въглехидратно за закуска и обяд.
diancheto, а ти за колко време се отърва от 11кг?

# 244
около 4 месеца

# 245

Доста добре.Simple Smile Направо ме обнадежди, че и аз мога до края на годината да изглеждам както преди.  bouquet

# 246
Спрях натуралните сокове - пия вода, ако е сок то е до обед, друго не се сещам

Между закуската и обяда може да пиеш само вода или кафе без захар.
Не трябва да приемаш повече от 20г мазнини на хранене

# 247
Добро утро!  bouquet
Закусих филийка с домашна халва и сега довършвам една ябълка.
За обяд ще правя ориз със зеленчуци.
Вечерята не съм я измислила още. newsm78

# 248
  • София
Преди месец ходих на тест BIA и там излезе че съм протеинов тип - тоест нямам нужда от въглехидрати за да свалям и затова директно се ориентирах към номадците. Между храненията пия вода и (или) чай с подсладител. Гледам да има мин 5 часа между две хранения.
Piny - Това за 20 гр мазнини на хранене не го следя - тоест незнам как да го измеря - например сутрин закусвам филия с масло - ами незнам колко грама масло съм изяла и съответно има ли 20 гр или не  Rolling Eyes
diancheto гледам по дрешките - те са ми ориентир. Тоест за мен са по - важни см, а не кг - но не мърдам и на двете  Sad

# 249
  • Благоевград
Имам един въпрос - тази диета беше за сваляне на инсулин, нали така?
Аз имам висок инсулин, и наистина не мога да изтърпя повече от 5 часа без храна, защото ми прималява, вие как издържате?

# 250
Имам един въпрос - тази диета беше за сваляне на инсулин, нали така?
Аз имам висок инсулин, и наистина не мога да изтърпя повече от 5 часа без храна, защото ми прималява, вие как издържате?
свиква се!
Затова е важно да ядеш качествено и достатъчно на закуска, обяд и вечеря. Така ако ти се прияде нещо в промеждутъците, ще знаеш, че не е глад

# 251
За вечеря ще си правя дебърцини. Ммм, много ги обичам.  chef
А кога почнаха да се появяват първите резултати при вас? Дали ще видя минусче още първата седмица? Praynig

# 252
Ехоооо!
Всички ли отидохте на морето?  grinning039

З: Овесени ядки с портокалов сок
О: Пица

# 253
  • София
Аз мисля вече само да чета  Sad докато не се появи резултат от който мога да се похваля.
При мен всеки ден е една и съща закуската - препечена филия с масло и шарена сол.
Днес обяда ще е 2-3 домата (че са по-дребнички), малко сиренце и 2 листчета кашкавал;
За вечеря пък съм замислила тиквички с кисело мляко, или може като снощи - таратор (ама изядох две купички  Embarassed)

# 254
Диони, ядеш прекалено малко.
Би ли споделила, ако обичаш, ръста и теглото си?

Общи условия

Активация на акаунт