Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Хахаха....готино е  Mr. Green

# 316
Добро утро  Simple Smile

# 317
Вчера бях стриктна и много вода пих и тази сутрин кантара минус 900гр  newsm44.
И аз като Svetlana_ съм от ранобудните и вече кафето е изпито и три печени филийки с маргарин и един портокал закусих.

# 318
Браво "успехче"  Hug
И аз закусих с три печени филии, но само с конфитюр, един банан и кафе  Simple Smile
Обядът ще видим какъв ще е  newsm78

# 319
  • Варна
Добър ден и браво на тези с минусчетата. Пък на Успех си почти килограм! Браво, пък и дай боже всекиму.

Послушах ви - закуската ми е като на всички днес - чисто кафе, портокал и три филийки, едната с шарена сол и двете със сладко. Намазах ги много пестеливо с краве масло (враг съм на маргарина).

Обяд - скара със салата, а вечерята ме чака от снощи - дробчета на фурна и може би млечна салата, ако домашните не са ми я изяли.

Не се хваля с минуси, защото плюса от нова година още не е разкаран. Но остана само килограм.

Аз започнах с Папе веднага след Дюкан и вместо да отслабвам - качих някое и друго кило. Но сега вече са се нормализирали нещата и вярвам, че това е един дългосрочен добър план за хранене. Имам изтеглена книгата на немски, но не ми е подръка. Някой ще помогне ли - възможно ли беше да се смесват протеини на вечеря, че снощи смесих, пък и за днес планирам пак...

# 320
възможно е да. Единствено не трябва да превишаваш 20г мазнини на ядене.

Аз днес закусих с де филийки черен хляб - едната със сладко, другата с шоколад

# 321
Привет  bouquet

успехче, браво за минуса Peace
кали08, незнам дали е редно да се смесват, не съм си задавала такъв въпрос, аз лично смесвам, просто се старая вечерята да е Протеинова Hug. Аз също ползвам масло, а не маргарин Peace

Днес си поспахме хубавко и направо обядвах, но като знам, че са ми последни дни за поспиване, че после с ученичката ще ставам по тъмно, не мога да си наложа да ставам рано Crazy Та днес само 2 хранения ще имам и винце /на имен ден съм довечера/ Mr. Green

# 322
Аз днес обядвах в къщи - една купа стар фасул и крайчето от хляба, и един банан за десерт.
Наложи се да се прибера, че синът ми скачаше в реката за кръста - е, не го хвана, но дано да е за здраве. Лошо ми ставаше като го гледах гол в студената река, само се моля да не се разболее  Confused

# 323
Казват, че на Йордановден не се разболява човек от вода Peace

# 324
Чул те Господ Ди  Praynig

# 325
Този минус и на мен ми е поправка от празничното похапване Naughty, инъче ми остава по малко от килограм докато си стигна предколедните килограми. Ама то си е така по принцип бързо качените килца, после бързо се смъкват.
И аз предпочитам краве масло, но сега купих маргарин специално заради закуските, че нали кравето масло не е хубаво да се включва в закуската заради белтъчините. От както почнах режима все закусвах филийки с конфитюр или шоколад, но ми омръзна и сега разнообразявам с топли печени филийки с маргарин Grinning.
Инъче за обяд хапнах свинско със зеле, филийка хляб, банан. За вечеря още нищо не съм измислила. Имам във фризера рулца от раци, но ме притеснява това, че пише на опаковката, че съдържат 17гр въглехидрати на 100гр и не ми е ясно това означава ли, че не са подходящи за вечеря.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:02 от успехче

# 326
Аз вече вечерях - салата от домати и крастаници, яйца и малко сирене.

# 327
Аз на именния ден почти се въздържах от грехотички, но се успокоявам, че ядох до 18.30ч.
Трябва да сваля ПОНЕ 6 кила ooooh!

# 328
Добро утро!
Днес още половин килограм надолу  newsm44.
Закусих две печени филии с маргарин, една с шоколад и един банан.
Аз не знам колко килограма искам да смъкна newsm78, ама не са много някъде около 3-4- най-много 5. Ще преценявам по огледалото, а не по кантара. Ама аз съм от тези дето често им се налага да прегрешават, тъй че ще ми отнеме повече време докато успея.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт