Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Аз също съм така. Затова сега ще се опитам и аз да драсвам по някой друг ред тук.  Grinning

# 301
 добро утре, от вчера съм -300г  Party
За два месеца трябва да съм поправила щетите от коледно-новогодишното плюскане.
Тази сутрин за закуска - филийка със сладко от сливи и едно голямо кафе

# 302
Привет  bouquet

Аз тази сутрин не се притеглих, защото ми се наложи да се разбързам, но  както и да е.

Закусих две препечени филийки с масло, още не съм решила какво ще обядвам, вечеря - омлет Peace

# 303
  • Варна
За много години, но с малко килограми! Че иначе излиза, че все в този подфорум трябва да се въртим...

Подкрепям, че с отчитане килограмите по-лесно се борят.

Закуска - кафе чисто и един банан. Режимна ли е?

# 304
нц, не е - прекалено малко е.
Трябва и хлебец да хапваш или мюсли поне  Wink

# 305
Пини, привет   bouquet

# 306
здрасти, мим  Grinning
в отпуска ли си?

# 307
Не, на работа съм  Grinning
След малко ще излизам да видя какво ще обядвам днес  Sunglasses

# 308
Еее, ама много е хубаво така като пишете. Като ви чета скромните закуски, чак срам ме хваща с моите цели три филии за закуска, но с по малко не мога да издържа до обяда, а мюсли не обичам инъче бях чела назад из темите, че е по засищащо. За обяд ядох две печени филийки, два сварени белтъка  и малко сирене, а за десерт една голяма чаша мляко с нес и мед. Май и аз като  diancheto ще вечерям омлет и дано утре и аз да се похваля с някой минус Grinning.

# 309
Аз правих за обяд една манджа в тенджерата под налягане
месо, макарони, домати, моркови и други зелении.
Хапнах си доволно от нея  Grinning
На вечеря ще хапна една зелена салатка с пилешко филе на грил

# 310
Ееее "успехче", тази сутрин и аз хапнах три филии, печени обаче, намазани с конфитюр. Еми гладна се събудих след снощните пържоли. Но пък аз си хапвам и мюсли, и овесени ядки, така че разнообразявам.
Аз преди малко се върнах от обяд, но мазнините ще да са ми били повече /Пини ще каже/, тъй като ядох две пържени кюфтенца с гарнитура от малко пържени картофи и домати и краставици, плюс една печена филия хляб.  Simple Smile

# 311
успехче, не са много 3 филии, и аз не съм от тези дето не си похапват Peace

Аз обядвах леща, 2-3 филии хляб, зелена салата с яйце и половин портокал за десерт.

Как сте с водата, аз напоследъл я бях позабравила, само когато ожаднеех много се сещах да пия вода, сега съм си прекарала каната пред погледа и си пийвам по-често. Преди като бях на режима пиех по 2-3 литра на ден.

# 312
Ди, какви са тез аватари от тебе  Thinking Laughing Laughing Laughing
Абе нещо и аз съм намалила водата, ще трябва да се поправя.

И защо ми дава, че имам 0 публикации - тук не се ли отчитат броя мнения - не, че ми е притрябвало, просто ми направи впечатление  newsm78

# 313
  • Варна
В този подфорум не се отчитат публикации.

Ще се опитам да се поправя за закуската.  Laughing Хапването е лесно. Това ми се отдава. Обядът ми беше основно въглехидратен, че се наградих накрая с три шоколадови бисквити и два бонбона. Хем съм се зарекла да не ям купени сладки...

# 314
Мим, зодийката ми е това Joy

Общи условия

Активация на акаунт