Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Хей и аз цопвам при вас  Hug Flutter

вече какъв ли режим не пробвах,надявам се на този да свикна  Blush Mr. Green
здължително ли е по грамажи да се определят порциите?  newsm78

# 286
Zilla, добре дошла. Не е задължително да изчисляваш грамажи, просто трябва да се съобразяваш да не превишаваш въглехидратите при закуската и обяда и мазнините да не надхвърлят 20гр за хранене. Аз не съм много наясно коя храна какво количество въглехидрати, мазнини и белтъчини съдържа, но понеже четох темите назад, а там има публикувани менюта на доста успели да отслабнат с този режим и от тях горе долу добих някаква представа какво трябва да се хапва.

# 287
никога нищо не съм мерила,теглила ,пресмятала
от другаде бях взела идеята :месо колкото дланта,половин чиния готвени зеленчуци и малко сурови за украса и мястото ,което остане за картофи,ориз,леща,боб,макаронени,елда....
преди няколко месеца преоткрих Сономата Laughingи сега ограничавам и големината на чинията,но без да се вманиачавам много много
режима е наистина супер Peace

# 288
Привет!  bouquet
Спазващи режима има ли ? Аз вече трети ден съм на него,правя и каланетика сутрин и вечер,започнах по малко да карам и кростренажора.Дано има резултат ,че има доста за сваляне! Whistling

# 289
Happy2 аз съм тук и не мисля да се отказвам Simple Smile. Режима е много приятен и в никакъв случай не се чувства, че си на диета. Резултати определено има, но не се появяват бързо. Не се отказвай и съвсем скоро ще видиш резултата. При мен малко странно се смъкват килограмите. Вече трета седмица е така примерно за два три дена смъквам едно кило, а после в следващите два три дена качвам примерно 400-500гр и се получава нещо като две напред едно назад, но важното е, че като цяло кантара показва надолу. Може пък и аз да бъркам като се тегля всеки ден, но не мога да се сдържа.

# 290
аз съм от две години на този начин на хранене Laughing
махнах излишните килограми и ми е добре
бавно е,но сигурно,трайно и се създават необходимите навици за здравословно хранене
успех и на вас  bouquet

# 291
Tania6 браво на теб!Дано и аз да успея!
Успехче,засега спазвам режима ,но не се меря и не се тегля всеки ден
- демотивиращо ми действа като видя че няма намаления! WinkЩе чакам дрехите да покажат! Grinning
Лягям си че съм сташно изморена smile3524
Приятна речер!

# 292
интересна тема...ще я следя с интерес...

# 293
  • В тъмната гора.
интересна тема...ще я следя с интерес...

и аз  Peace

# 294
добре дошли на новите попълнения.
Аз свалих над 20кг с този режим

# 295
Здравейте момичета,
Отдавна ви чета и вече месец и половина съм на този режим. Успях да смъкна около 3 килограма до сега. Не е много, но пък сега около празниците беше по-трудно.
Искам да пожелая успех на всички тук!   bouquet

# 296
И аз от утре съм отново на линия Mr. Green Имам за смъкване около 5-7кг. Whistling

# 297
извикай и Мимика Simple Smile

# 298
Аз последната седмица съвсем се отпуснах Embarassed, но от утре мисля да спазвам стриктно режима, че уж мислех само за Нова година да хапна каквото ми се иска, пък като почнах от тогава до сега не мога да спра да ям. Последните два месеца си бях толкова стриктна, чак не можех да се позная, а сега какво ми става не знам. Но има и нещо друго преди четях старите темички и ми действаха много мотивиращо, но вече ги прочетох пък в тази се пише много рядко. Много ще се радвам, ако всеки, който спазва режима драсва по някой ред, когато има време, че си е друго когато не си сам.

# 299
и аз съм така - трябва ми мотивация от другите

аз например току що вечерях със сирене и кашкавал

Общи условия

Активация на акаунт