Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 323
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Хайде заедно! Лесна е за спазване и има много добри резултати, когато сме стриктни. А е толкова по-приятно в компания  Hug

# 571
Може  Peace
Днес за съжаление май няма да стане, че сутринта изядох една печена филийка с малко сиренце и после една круша, но ще опитам довечера вечерята да ми е режимна.
И хайде от утре  Grinning

# 572
  • София
Приемате ли още една папеса за компания? Имам да свалям 12 кг, които миналата година свалих с комбинация между Мириманова и Папе и после кротко и неусетно си ги трупнах пак- голямо обездвижване поради четене за изпити, напрежение и нужда от похапване..... и съм в отправната точка. Но, аз съм си виновна! Имам и здравословни проблеми, което налага да се мобилизирам и да ги пребора тези килограми. От вчера закусвам мюсли, на обяд- комбинирано, вечер- само зеленчуци. Движението ми е свързано с ремонта, който правя у дома.

# 573
andy06, към зеленчука вечер слагай е някое протеинче /месце, малко сиренце, яйчице/  Peace

# 574
  • София
След малко отивам да си купя малко пилешко.  А дали не може и малко тараторче, че съм му голяма фенка. Смятам вечерите да са не по- късно от 19 ч.

# 575
Че защо да не може - може, само гледай мазнините да не са повече  Peace

# 576
  • Варна
Днешният ден мина. Закуска - плодове, обяд - кюфтенца със сос, 2 филийки хляб, вечеря салата от домати с 1/2 лъжичка зехтин и около 100 гр. сирене. Съжалявам, че на обяд не хапнах един малък сладолед, че сега ми се яде, но нищо...
Анди, радвам се, че си тук!

# 577
  • Кьолн
Здравейте момичета! Аз също искам да се присъединя към вашата групичка, ако може. Бях на плодчета,но успях да издържа само два дни. Embarassed Имам страшно много кг за сваляне. Приятеля на моята дъщеря се зае да ми помогне да отслабна и ми казва същите принципи като вашия режим,без да знае за него. Той е отслабнал с такъв режим над 30кг. Желая на всички много минуси!

# 578
Грабвам горещата тема и се записвам, като признавам, че още не съм я проследила от началото!

# 579
  • Варна
Ден втори:
З: 2 филии бял хляб с тахан халва, на око около 75 грама, 3 смокини - една огромна турска и две мънички български.
О: крем супа от гъби с 10-тина крутончета от хляб и зеленчуци на фурна. Бях си приготвила и едно малко парче пилешко филе, но котката го хапна.
В: пилешки дробчета на фурна с млечна салата и люти чушки. За десерт си взех и малко домати със сирене.

Припомнете ми можеше ли да се смесват протеините на вечеря?

# 580
  • Кьолн
Добро утро момичета! При мен ден втори. малко ми е трудно с ранната вечеря,но ще свикна. Както при всеки режим се иска време. Желая ви лек и отслабващ ден днес!

# 581
Припомнете ми можеше ли да се смесват протеините на вечеря?
Цитат от първа страница " Вечеря - само белтъчни и салата
Белтъчините разграждат мазнините докато човек спи, затова така се казва и диетата. Можете да комбинирате 150-250гр. месо, риба, пилешко или птици, кашкавал, извара, кисело мляко, със салата или зеленчуци (без грах, зелен боб, боб...). Допустими до 20 г мазнини. С това може и нискокалорични напитки - чай, вода, кола лайт, 1 чаша вино или бира
"

Може, но по-добре е да не се смесват  Peace

Аз вчера не бях режимна, защото моята любима баба имаше рожден ден - навърши 83 год., и се поглезих малко  Laughing

Сутринта закуската ми е две филии, намазани с течен шоколад и отгоре покрити с банан на кръгчета - опитайте, много е вкусно Wink
От днес се надявам да съм режимна.

# 582
  • София
Здравейте!
Давам и аз отчет:
Вчера
Закуска- мюсли, накиснати във вода ( не ги обичам с мляко) +един шок. бонбон (почерпих ме и не можах за откажа)
Обяд: таратор, свинско със зеле ( нямаше почти мазнина  а и порцията беше малка ), 1 филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: Горно бутче печено, домати със сирене

Днес:
Закуска: мюсли
Обяд: 1 рибено кюфте, салата домати и краставици, 1 ф. пълнозърнест хляб
Вечеря: таратор и едно печено горно бутче без кожата.
Вечер пия малко бяло вино. Гледам вечерята да не е по- късно от 18.30 ч.
Дотук се чувствам добре, ще видим какво предстои.

# 583
  • Варна
Мим, благодаря за включването! Явно ще ги мешам протеините, защото салатата ми е любима със сирене, пък и прекален светец и на богу не е драг!
Анди, браво! Добре се справяш! Бонбонът трябва да е или със закуската, или с обяда. Междинните похапвания са забранени. Аз си позволявам само чай или кафе без захар, но и това не е много правилно, май?
Мим, ходиш ли още на йога? Как е? Чакам октомври, за да тръгна отново на танци.

# 584
Кали, сега лятото нямаме йога, но от другата седмица започваме поне народните танци  Mr. Green
Мисля, че кафе и чай без захар като междинно няма проблем  Money
Дано се появи Пини, че да ни "светне" по въпроса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт