Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Кьолн
Здравейте момичета! При мен ден трети. Харесва ми режима! Искам да попитам на закуска може ли да се хапват едни бисквити които се водят уж диетични с овесени ядки? Четох назад в темата,но не намерих някой да е закусвал с това.
  И може ли да попитам Светлана ,гледам че е от доста време на режима,колко кг е свалила вече? Извинявам се ако съм нахална! Embarassed

# 586
mozila , аз преди две години бях на Папе, като за около три месеца отслабнах близо 9кг.
След това омазах положението, и сега всъщност отново съм в тези редици от вчера така да се каже  Laughing
Аз закусвам или филии с конфитюр или течен шоколад, или мюсли с вода, мед и канела.
Та за бисквитите не знам, предполагам, че може - виж им съдържанието, сигурно са само въглехидрати, така, че няма да е проблем.
На мене Piny много ми помагаше тогава с този режим, дано да се сети да "погледне" тук и да се включва с ценни съвети   Praynig

# 587
  • Варна
Според автора закуската може да бъде само два вида - овесени ядки с добавка от плодове, сок, соево мляко, ядки и мед, и втората - хляб намазан с не протеинови продукти. За бисквити нищо не споменава. Но в една малко по-свободна вариация би  била възможна подобна закуска. Сигурна съм, че ще закусваш такива бисквити изключително рядко, след като прочетеш колко Е-та съдържат... Hug

# 588
Охооо, коя тема се повдигнала тук Hug

Мим, привет Mr. Green

Аз не съм на диета, не мога нещо пак да се мобилизирам Close Опитах веднъж, два пъти за по седмица и нещо и като не ме кефи резултата и до там съм ooooh!

Аз преди 2 години за 4 месеца смъкнах 12кг., сега що не става нищо незнам!

Ще вземете да ме мобилизирате вие, друго си е в компания, но нещо се съмнявам да подейства, като че да ми е свикнал едн вид организма на това, знам ли?! newsm78

Върнах си килата по много странен начин, след година, но за 2-3 седмици Shocked Така и не разбрах как стана този номер, една година нямах проблем никакъв със запазването на новото тегло и изведнъж Shocked Не съм се уливала с храна определено Rolling Eyes

Освен пък да взема пак да се пробвам а? Thinking newsm78 Rolling Eyes

Хайде ще опитам!

От утре ме бройте и мен Hug

За бисквитите, не мисля, че е проблем, това си е въглехидрат, хапвай си спокойно Peace

# 589
  • Кьолн
Благодаря ви момичета! Светлана,извинявай заблудила съм се! Наистина добър резултат си имала! Няма да експериментирам повече със закуската. Наистина Piny е много добра в режима! Дано се появи да ни поправя ако грешим!
  Кали,благодаря и на теб за съвета! Тия бисквити ми ги донесе жената на брат ми защото уж били диетични. Всички се включват в борбата ми за пустите кг. Имам коксартроза и не трябва да имам и килограм наднормено тегло. Та ще наблегна на филииките сутрин.

# 590
Ехо, Папески, къде се загубихте  Heart Eyes

# 591
  • София
Тука сме... ама нещо много ми се струпа на главата. Но, мисля че имам напредък - около 1 кг за 1 седмица. Продължавам закуските с мюсли, обяда гледам да ми е по- разнообразен, нещо готвено да е, позволявам си половин филийка пълнозърнест хляб. За вечеря - днес зелена салата и печена скумрия. Не чувствам особен глад, обаче прегреших малко с по чаша вино на ден.

# 592
  • Варна
Вино може - за жените чашка,за мъжете може и две. Heart Eyes

# 593
  • Кьолн
Здравейте и от мен! Аз си продължавам с режима, организмът ми почти свикна със закуската. Вече много години не закусвах само кафе. Но тази вечер прегреших с чаша кола. Embarassed Не се тегля,но щом започнаха да ми казват че съм отслабнала малко съм много доволна. Желая на всички много минуси и спокойна вечер!

# 594
Ей Дианче  Heart Eyes, пропуснала съм поста ти, чак сега го виждам. Айде в редиците ни, пък каквото стане  Wink
Аз от няколко дни съм режимна, обаче май си хапвам повече  Confused Rolling Eyes
Но не бързам, вече не си поставям нереални цели - нека да бавно, да падат килограмите, макар и бавно  Peace
За сега съм лешила до следващото лято /живот и здраве/ колкото успея да сваля,толкова. Ше опитам да съм режимна, като то е ясно, че от време на време ще има прегрешения  Laughing

Хубав ден желая на всички и пишете по-често   bouquet

# 595
Здравейте!

Искам да попитам, има ли сред вас кърмачки и дали тази диета е по-подходяща за кърмачки.
 Вече 20 ден спазвам 90-дневния режим, отслабнах с два кг, но тези дни нещо не се чувствам добре , нямам енергия, изтощена съм.Като започнах в началото се чувствах много добре. Възможно де е от смяна на сезона, пролетна умора.
Но на пръв прочит тази диета ми се струва по подходяща, все пак всеки ден приемаш нужните въглехидрати, протеини и витамини.ОЩе след като родих, може би от умора и недоспиване, започна да ми се замайва, на моменти имах чувството , че ще падна. Все още имам такива моменти, особенно ако изършвам по бързо действие или следвам с очи, извършващо се бързо действие. ОТ кафето и сладкото се чувствам по-добре. Явно е недоспиване и умора.
Ако има кърмачки сред вас , моля споделете как ви се отразява режима.
 Поздрави и успех на всички ви   bouquet

# 596
здравейте  Grinning

аз още си поддържам теглото, но съм имала периоди (по време на отпуските) дето съм качвала по 3-4кг за 10ина дни. Знам че много лесно се качват килограми, затова и трябва веднага да се действа.

А иначе основните принципи на режима си ги спазвам все още (вече 3та година)

# 597
Ей Пини, драго ми е да те видя тук  Heart Eyes  bouquet
Имаш ЛС  Grinning

# 598
здравейте,момичето.Зачетох се в режима,но овесените трици ги ям с малко кисело мляко,а според режима млечни не трябва.Незнам с какво да заменя  киселото мляко,трябва в нещо да се накиснат тези трици.

# 599
  • Варна
здравейте,момичето.Зачетох се в режима,но овесените трици ги ям с малко кисело мляко,а според режима млечни не трябва.Незнам с какво да заменя  киселото мляко,трябва в нещо да се накиснат тези трици.
Пробвай във вода с добавка на плодове, или плодов сок, или соево мляко (ако понасяш вкуса му).
Аз си ги правя с вода и канела. Стават прилични. Но според Папе се ядат не трици, а ядки.

Общи условия

Активация на акаунт