Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 3 част

• 69 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
здравейте,момичето.Зачетох се в режима,но овесените трици ги ям с малко кисело мляко,а според режима млечни не трябва.Незнам с какво да заменя  киселото мляко,трябва в нещо да се накиснат тези трици.

Сутрин са забранени само животинските протеини и изобщо продукти, така че спокойно можеш да замениш киселото мляко със соево мляко или соев йогурт. Аз се научих да ям мюслито и овесените ядки само с неподсладено соево мляко и даже сега ми е вкусно. Подсладено соево мляко не мога да понасям, но ако го предпочиташ, има вариации с вкус на ванилия и шоколад.

Другата алтернатива е вода (ако нямам соево мляко, аз приготвям някакъв плодов чай и заливам овесените ядки с него) или плодов сок, както каза Кали. Със сок аз не мога да ги ям - опитах веднъж и ги изхвърлих.

Да се похваля - аз чукнах 14 свалени килограма. На месец свалям около 1 - 1,5 кг.

# 601
благодаря за отговорите ,момичета.Соевото мляко може да се намери в кауфланд нали.Досега не съм ползвала,кисело мляко ли е или?Извинете ме за малоумните въпроси?

# 602
здравейте,момичето.Зачетох се в режима,но овесените трици ги ям с малко кисело мляко,а според режима млечни не трябва.Незнам с какво да заменя  киселото мляко,трябва в нещо да се накиснат тези трици.

Сутрин са забранени само животинските протеини и изобщо продукти, така че спокойно можеш да замениш киселото мляко със соево мляко или соев йогурт. Аз се научих да ям мюслито и овесените ядки само с неподсладено соево мляко и даже сега ми е вкусно. Подсладено соево мляко не мога да понасям, но ако го предпочиташ, има вариации с вкус на ванилия и шоколад.

Другата алтернатива е вода (ако нямам соево мляко, аз приготвям някакъв плодов чай и заливам овесените ядки с него) или плодов сок, както каза Кали. Със сок аз не мога да ги ям - опитах веднъж и ги изхвърлих.

Да се похваля - аз чукнах 14 свалени килограма. На месец свалям около 1 - 1,5 кг.

Браво, това за колко време  - и само на Папе ли  bouquet

Аз сутрин ям или филии с нещо сладко, или мюсли/овесени ядки/ накиснати с вода, слагам малко канела и малко мед, или вместо мед - нарязвам плод.0

# 603
@ fyrty

За съжаление не мога да помогна много, защото не живея в България,но предполагам, че соево мляко и соев йогурт трябва да има във всеки голям супермаркет. Ето така изглеждат:

Соево мляко

http://silch.de/milchpreis

Соев йогурт

http://silch.de/Yofu

Има подсладени и неподсладени, както и натурални и плодови варианти.

@ Svetlana

Благодаря много! Започнах на 25 януари, значи за 8 месеца. Ще направя всичко възможно да чукна 20 кила до края на януари 2013.  Praynig Само на Папе съм си - аз без сладко и тестено не мога, но нито веднъж не наруших протеиновата вечеря, откакто започнах. Много съм доволна - предпочитам да свалям бавно, но да си задържам килцата, пред бързото сваляне и после още по-бързото качване.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 18:04 от Arielle

# 604
# 605
  • Кьолн
И от мен браво! Аз все бързах да отслабвам сваля десет кача 12 и все се лутах от диета на диета. Сега вече не бързам. Много ми харесва режима!

# 606
@ fyrty

За съжаление не мога да помогна много, защото не живея в България,но предполагам, че соево мляко и соев йогурт трябва да има във всеки голям супермаркет. Ето така изглеждат:

Соево мляко

http://silch.de/milchpreis

Соев йогурт

http://silch.de/Yofu

Има подсладени и неподсладени, както и натурални и плодови варианти.

а закуска само  от плодове

# 607
По принцип Папе препоръчва или закуска с хляб, или закуска с мюсли главно защото са заситащи и няма да мислиш толкова за ядене, докато чакаш да минат 5 часа до обяда.  Wink Въпреки това лично аз от пролетта започнах редовно да правя плодови закуски 2 - 3 пъти седмично - плодовете са си въглехидрати и напълно подходящи за закуска. Така че аз не виждам проблем, стига да си хапваш плодове, които засищат или пък количество, което те прави сита, иначе петте часа между закуска и обяд ще ти се видят мннннооого дълги...

# 608
Да се оплача - почти пети ден съм режима, а не мърдам надолу  Sad
Не знам защо така - дали защото чакам другата седмица да ми дойде, или организмът ми нещо се опъва  Rolling Eyes

# 609
Аз снощи се оплаках, ама сутринта си взимам думите назад  Laughing
Е, имаше малко мръдване надолу тази сутрин - добре, иначе щях да се обезкуража  Peace

# 610
Папески, къде се изгубихте - много бързо нещо отслабнахте, а  Laughing Wink

Дианче, бързо на отчет  Mr. Green

# 611
За сдедмица качих кило и половина, като си ям както искам поне не качвам ooooh! Незнам защо така се получава Tired

# 612
Искаш да кажеш, че като си на Папе качваш, а иначе - не  newsm78 Rolling Eyes
Хммм, интересно  Thinking

# 613
  • Варна
За две седмици почти 2 килограма, но и на обяд ям разделно.

# 614
Браво Кали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт