Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
при мен секциото не беше планово, но д-р Скочев държеше да изчакаме д-р Хаимов (анестезиолог) и ме вкара в операционната по обяд. Супер доволна съм от Хаимов, препоръчвам го  Peace

missence, благодаря ти за инфо-то. Аз като че ли предпочитам да си изживея първите моменти с бебка в уединение, отколкото в приказки с други майки Simple Smile ..всеки е различен.

разбира се, важното е на теб да ти е добре  Peace На мен лично ми беше разтоварващо след операцията и докато бебка спеше  Peace

supermario , изобщо не ми се вярва да не ги къпят  newsm78

# 136
...ами незнам,на няколко места го прочетох(че само с мокри кърпички работели и не ги къпели),затова питам...
И доста четох и питах познати относно отношение и хигиената ,защото се чудех къде да отида в Окръжна или АГ,и май избирам Окръжна ...

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:37 от supermario

# 137
Къпят бебетата всеки ден сутрин към 9.

# 138
За секциото имах уговорка с д-р Скочев. Стана така обаче, че ме оперира д-р Георгиева. Нито я бях виждала, нито знаех нещо за нея. Много съм доволна, операцията ми е перфектна, а  след операцията всеки ден идваше да ме види как съм. Приятно съм изненадана, защото както казах, нямах никаква уговорка с нея.
Исках обаче да ви обърна внимание на анестезиолога - момичета, имам много лоши спомени от д-р Тодорова. Заради тази жена получих ларингоспазъм и изкарах 1 нощ в спешния център. Другото момиче в стаята също не беше доволна от анестезията, тя беше със спинална упойка и каза, че имала проблеми по време на операцията. Та съвета ми е да питате задължително кой ще е анестезиолог. Препоръчвам д-р Хаимов. Той си разбира от работата.
Успешно раждане на всички.

Извинете ,че се намесвам в темата ви ,аз съм родила отдавна,но ми стана интересно,колко анестезиолога има в ОБ?

# 139
  • София
За секциото имах уговорка с д-р Скочев. Стана така обаче, че ме оперира д-р Георгиева. Нито я бях виждала, нито знаех нещо за нея. Много съм доволна, операцията ми е перфектна, а  след операцията всеки ден идваше да ме види как съм. Приятно съм изненадана, защото както казах, нямах никаква уговорка с нея.
Исках обаче да ви обърна внимание на анестезиолога - момичета, имам много лоши спомени от д-р Тодорова. Заради тази жена получих ларингоспазъм и изкарах 1 нощ в спешния център. Другото момиче в стаята също не беше доволна от анестезията, тя беше със спинална упойка и каза, че имала проблеми по време на операцията. Та съвета ми е да питате задължително кой ще е анестезиолог. Препоръчвам д-р Хаимов. Той си разбира от работата.
Успешно раждане на всички.

Извинете ,че се намесвам в темата ви ,аз съм родила отдавна,но ми стана интересно,колко анестезиолога има в ОБ?

нямам идея колко е общият им брой, но тогава знам, че д-р Хаимов беше в операция (не раждане) и затова чакахме, а преди мен оперираха 4 жени с планово секцио и друг анестезиолог, на когото незнам името.

# 140
Здравейте момичета,родих секцио при д-р Скочев преди няколко дни,всичко мина чудестно,анестизиологът Хаимов наистина е мн.отдаден на работата си.Като цяло престоя ми в болницата беше нормален,в вип стая (две са общо),спокойно ме посещаваха ,общо взето всичко което Ви интересува го има в отговори напред в темата,затова незнам какво да споделя,питайте  Peace
Да кажа за педиатрите: има такива които са ужасно мили и отговориха на всичките ми въпроси,но имаше и такива дето нехаят,зависи от смяната .... при нахалстване и настояване от Ваша страна всичко се постига  Peace

# 141
  • ВАРНА
зайче , честита рожба! Нека расте здрава! Много хубаво име сте й избрали  Grinning

# 142
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЗАЙЧЕ честито!

# 143
Майчета искам да попитам за избор на лекар, след като се роди бебчо ли се плаща или предварително? Или докато раждаш, бащата тича да ги оправя тези неща??? Сигурно някъде е коментирано,но съм изпуснала  Embarassed

# 144
И аз се интересувам от това.

# 145
  • ВАРНА
При изписването се дава формуляр за избора на екип, в който се вписва името на лекаря. Таткото плаща на касата в болницата, която не знам къде се намира.

# 146
  bouquet

# 147
Здравейте! Аз ще раждам със секцио на 17.05 при д-р Скочев!
Имам няколко въпросчета:  Mr. Green
1. Колко струва секциото?
2. С бащата нямаме брак и какви документи са необходими за изписването, от моя и от негова страна?
3. забравих  Rolling Eyes по късно  Embarassed

# 148
  • Варна
Здравейте! Аз ще раждам със секцио на 17.05 при д-р Скочев!
Имам няколко въпросчета:  Mr. Green
1. Колко струва секциото?
2. С бащата нямаме брак и какви документи са необходими за изписването, от моя и от негова страна?
3. забравих  Rolling Eyes по късно  Embarassed

Didi_Hris: Аз ще съм на 17 или 18, също секцио.Simple Smile
Мисля, че избора на екип е 350 лв в момента. За документите - мисля, че само личните карти ще трябват. Твоята при постъпването, а при записване на бебето - и на двамата. Трябва таткото да го запише на 2-3 ден. Това е по спомен отпреди 8 години, но едва ли са се променили нещата...

А кога трябва да се постъпи в болницата предния ден - към колко часа се ходи?

# 149
Да разбирам ли,че за секцио и избор на доктор се дължат две такси?

Общи условия

Активация на акаунт