Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Зайче, честита дъщеричка и от мен  bouquet Пожелавам Ви много здраве и щастие Hug
Радвам се, че всичко е минало чудесно. Два пъти раждах нормално при Скочев и бях напълно спокойна, защото знаех, че съм в сигурни ръце. Но сега... Thinking
Когато имаш възможност, моля напиши с каква упойка беше - пълна или спинална?

# 151
  • Варна
Зайче, да ти е жива и здрава дъщеричката!

Таксата е една - за избор на екип и е еднаква и при нормално р-не и при секцио.

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ти блаодаря.

# 153
Благодаря момичета  Simple Smile
секциото е 235 лева (избор на лекар т.е.) плаща се преди да те изпишат от болницата
Бях с пълна упойка,но такава исках аз,ако искаш спинална с анестизиолога Wink ще се разберете   Peace

# 154
Кога разбираш кой ще ти е анестизиолога за да се разберете евентуално?При условие,че имаш уговорка с доктор.

# 155
Момичета, малко ме наплашиха за условията в ОБ - не за специалистите, че те са отлични ясно, за това и съм се спряла на ОБ, но... моля момичетата раждали секцио да споделят вярно ли е, че преди секцио задължително си в предродилно 1 ден и там тоалетните са от онези с дупката и са общи... аз сега не мога да се наведа, пък направо не ми се мисли за обща тоалетна... каквато съм гнуслива!
После в стаите, след операцията, има ли самостоятелна баня с тоалетна или пак тоалетната е обща?
Колко време след секцио разрешават да се изкъпеш? Такива неща ме интересуват...

# 156
  • София
Кратунка, не е лукс, но са прилични условия. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел (мисля, че има само 1 без, ако не се лъжа), преди 2г. имаше и постоянно топла вода, тоалетните са със седалка. Общата е с дупка, но нея я използвах само при клизмата и веднага след мен влезе санитарка в препарат. Жената каза, че изчаква и влиза след всеки.
Има какво още да се желае и то много, но в крайна сметка за държавна болница  Peace

Успех  Peace

# 157
  • Варна
Зайче, моля, кажи ми кога (сутринта, следобед?) предния ден те приеха в болницата? А подготовката за секциото още като влезеш ли я правят или сутринта преди операцията?
Първото ми секцио беше преди 8г. пак в ОКРБ, но тогава приемаха сутринта в деня на операцията...

Сори за таксата, нещо не съм разбрала явно...

# 158
  • ВАРНА
Кратунка , спокойно, не се притеснявай излишно. За мен също е непонятно тази тоалетна с дупка  Confused Кажи им, че не ти е удобно да ходиш в такава и със сигурност ще измислят нещо. Отзивчиви са.

# 159
kristin@ деня преди секциото сутринта ми оформиха родилното досие,запис на тонове и ми казаха вечерта в 8ч да бъда в болницата,когато отидох ми правиха пробите за упойките и чак на сутринта вече последва клизма и чакането да те повикат.Всичко минава нормално просто трябва да си спокойна,аз бях паника,но въпреки това ме предразположиха,акушерките и лекарите са страшно внимателни,не се притеснявай никак  Peace

# 160
  • Варна
зайче, благодаря много!   bouquet
Бързо възстановяване на теб!
Аз вече говорих с д-ра, утре към 17-18 ч отивам..дано всичко мине ОК, стискайте палци!

# 161
Стискам и на краката.Успех мила.

# 162
Да се запиша и аз в темичката, че май и аз към Окръжна болница съм се запътила.

# 163
  • Варна
Благодаря! Живот и здраве, после ще докладвам!

# 164
kristin@ пожелавам ти всичко да мине нормално Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт