Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
аз съм вече майка......просто изпитвам ужас от болници и разните им там приспособления:(

# 496
Когато раждах второто си дете,ми спестиха клизмата(не ,че е болка за умиране и не съм се шашкала от нея,но не е приятна като процедура),взех си хапче за разхлабване. Peace

# 497
Когато раждах второто си дете,ми спестиха клизмата(не ,че е болка за умиране и не съм се шашкала от нея,но не е приятна като процедура),взех си хапче за разхлабване. Peace
Щом има вариант за хапче, ще си поискам! Laughing Те ли ти го дават или още от къщи си го изпи? И аз ще раждам в Окръжна Simple Smile

# 498
ЕВА Q са глобулите , много ефективни
за пречистване , безболезнено

# 499
Щом има вариант за хапче, ще си поискам! Laughing Те ли ти го дават или още от къщи си го изпи? И аз ще раждам в Окръжна Simple Smile

Аз си го купувам от аптеката,те ще ти кажат кога да го вземеш.Леко раждане от мен Hug!!!!!

# 500
ЕВА Q са глобулите , много ефективни
за пречистване , безболезнено

вътрешен, да нямаш в предвид EVA Q?
Ние ли трябва да си ги набавим?

# 501
# 502
Здравейте, искам да попитам вярно ли е, че дрешките които трябва да носим по изложените списъци, не се обличат на бебчето, а остават за болницата? newsm78

# 503
  • ВАРНА
Здравейте, искам да попитам вярно ли е, че дрешките които трябва да носим по изложените списъци, не се обличат на бебчето, а остават за болницата? newsm78

не

# 504
Само пелените остават! И шампоана и олиото де... иначе дрешките са си твои, аз даже не носи такива от списъка, а каквито аз си бях харесала... еле, че беше юли и си беше само по боденце! Милия щеше да се претопли, ако го бяха навлекли!
Болница, родилно, но аз си слагах хубави дрешки на детето! Simple Smile

# 505
На мен нито пелените ми взеха, нито шампоана  Crazy Което си е супер, де. В края на краищата не съм аз тази, която не си плаща здравните осигуровки.... Whistling  Това за дрехите са болнични легенди. Ясно е посочено в списъка пред Родилно какво остава за болницата. Моето бебе си беше с дрехите, които му взех, едно на ръка, че бебето е при теб почти през цялото време.

# 506
Благодаря, за информацията. Laughing

# 507
А 2 комплекта с пелени ли носихте? Аз купих, но се чудя за какво са им толкова много...

# 508
  • Варна
eleonore, да! 2 комплекта пелени, олио и шампоан на ХИП. Макар, че ония от братята или не носеха, или носеха някакви евтини неща.

# 509
На мен нито пелените ми взеха, нито шампоана  Crazy Което си е супер, де. В края на краищата не съм аз тази, която не си плаща здравните осигуровки.... Whistling  Това за дрехите са болнични легенди. Ясно е посочено в списъка пред Родилно какво остава за болницата. Моето бебе си беше с дрехите, които му взех, едно на ръка, че бебето е при теб почти през цялото време.
моето дете също не беше повивано освен когато ми донесоха в стаята .През цялото време не ми поискаха пелените и аз започнах да си ползвам за да слагам детето в-у тях , когато лежеше на леглото до мен или по него докато е в кошчето, обаче като ни изписваха-акоушерката ми поиска 2 к-та,щото не съм била дала.Ама те моите вече бяха за пране, мрънкане голямо ви казвам.После като ходих да ми махат конците им занесох 2 к-та .Халал да им е

Общи условия

Активация на акаунт