Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЪДЕЩИ МАМИ!!!ПОЖАЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ А НА БЪДЕЩИТЕ МАМИ И НАЙ-ЛЕКОТО РАЖДАНЕ!!!!  Hug Laughing

# 511
И аз се присъединявам към пожеланията.

На всички бъдещи мами пожелавам леко раждане, живи здрави дечица и бързо възстановяване!

# 512
  • Варна
Здравейте,
въпроса ми е всички ли си носихте багажа в найлонови торби,ако е в сак дали ще направят проблем от болницата?

# 513
Здравейте,
въпроса ми е всички ли си носихте багажа в найлонови торби,ако е в сак дали ще направят проблем от болницата?
Аз бях със сак, не са ми правили проблем. Предполагам зависи на какъв персонал ще попаднеш. Леко раждане!  Hug

# 514
Момичета да ви питам в списъка на Окръжна пише комплект пелени- 2 бр. Какво точно се иска тук? И колко пелени има в един комплект? Предполагам става въпрос за тези тънките бархетните  или греша? Thinking

# 515
  • Някъде там
dobinko в един комплект пелени има два бархета и два тензуха. Тези работи ги купи от магазини които са около болницата и в магазин щъркел на битоля също ги има и там жената е запозната за кои става въпрос.
А за саковете да зависи на кой ще попаднеш, но по принцип се сърдят.
Леко раждане ви пожелавам!!!! Grinning

# 516
Благодаря за информацията elimgu , утре ще се разходя да купя!  Peace

# 517
здравейте, предстои ми раждане.
Въпросът ми е:
1) Искат 2бр пелени, аз имам от моето детство пелени. Какви трябва да са им размерите?
2) Какво значи " горна и долна камизолка? Благодаря за вниманието.

# 518
  • София
Въпросът ми е:
1) Искат 2бр пелени, аз имам от моето детство пелени. Какви трябва да са им размерите?

според мен държат на готовите комплекти, които са стандартни
dobinko в един комплект пелени има два бархета и два тензуха.
Тези от детството ти може да си ползваш като ви изпишат  Peace

# 519
Въпросът ми е:

според мен държат на готовите комплекти, които са стандартни
dobinko в един комплект пелени има два бархета и два тензуха.
Тези от детството ти може да си ползваш като ви изпишат  Peace
А знаеш ли какви са им размирите, защото ония ден като питахме за пелени ни питаха за размери.  На 2-я въпрос може ли да ми отговорите.

# 520
  • ВАРНА
dimi_86f , долна камизолка е това http://www.pakostnik.com/bg/pics/8944161038.jpg. Горна предполагам е същото, но по-дебела.

# 521
  • Варна
dimi_86f ,прасунчо го е написала много точно. Горна камизолка са тия от комплектите за изписване, повечето са тип "прегърни ме". Аз бях си взела 5 долни камизолки и 5 комплекта за изписване за всеки ден от престоя ни там. Имаше момичета,които носеха и бодита. Така, че не мисля, че ще е проблем да си вземеш това, което сметнеш за нужно и удобно за бебето. Леко раждане!   bouquet

# 522
Хайде да питам и аз, че нещо не ме свърта и само въпроси в главата ми  Crazy
Относно плановото секцио- утре следобед трябва да вляза- колко дни е престоят, ако всичко е наред? Неделята броят ли го като ден? И още един въпрос- правят ли вече в Окръжна спинална упойка или да се подготвя за пълна?
Ох, много ми е притеснено  Rolling Eyes

# 523
  • ВАРНА
dimi_86f, ако мога да си позволя един съвет - не купувай много скъпи дрешки, защото онези безобразници от неонатологията не пазят особено. Аз изхвърлих 2 комплекта камизолки и ританки. Бях купила най-елементарни бели камизолки и ританки. Горни камизолки нямах, но аз раждах м.април и беше много топло - и в болницата, и навън.

Pink, според мен другия петък , живот и здраве, ще ви изпишат. Стискам ти палци всичко да е наред  Hug

Къде изчезна вътрешен?

# 524
dimi_86f, ако мога да си позволя един съвет - не купувай много скъпи дрешки, защото онези безобразници от неонатологията не пазят особено. Аз изхвърлих 2 комплекта камизолки и ританки. Бях купила най-елементарни бели камизолки и ританки. Горни камизолки нямах, но аз раждах м.април и беше много топло - и в болницата, и навън.

Pink, според мен другия петък , живот и здраве, ще ви изпишат. Стискам ти палци всичко да е наред  Hug

Къде изчезна вътрешен?
а от къде купихте тези дрешки и продават ли там пелени. Макар че ми е рано, термина е на 25, ама знам ли го кога ще реши да излиза. Искам да се подготвя.

Общи условия

Активация на акаунт