Окръжна болница - Варна -тема 3

• 58 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА
Ние със съпруга ми мислехме веднага след изписването ни с бебето да подадем сигнал. Имам доказателства за измислената жълтеница на дъщеря ни - снимков материл, който доказва, че на бебето не е вземана кръв за изследвание в дена, в който е записано на епикризата. Нямам време обаче да се занимавам (ако имах време наистина щях да сигнализирам за случилото се). Пообщувахме си обаче с консултантката на ллл Панделиева във фб и дано сега да има промяна в поведението й, защото преди година не беше осбено мила. Въпреки, че вече мина толкова време след раждането на детето, има моменти, в които ми иде да взема една тояга и да ги почна всичките до една кухи лейки в неонатологията. Че съм и близо - на една ограда разстояние  Whistling

# 616
И все пак някой може ли да ми каже една основателна причина да тръгне да ражда в Окръжна болница освен прословутия д-р Скочев? newsm78 Аз досега нито едно положително мнение не видях за докторите там и за грижата за децата.

# 617
  • Варна
И все пак някой може ли да ми каже една основателна причина да тръгне да ражда в Окръжна болница освен прословутия д-р Скочев?
Д-р Славчев  Laughing

Положително мнение явно няма  и да прочетеш ,докато не си променят практиката и не започнат наистина да  се грижат за бебетата и то както трябва

# 618
  • Варна
Д-р Елена Димитрова и д-р В.Нешев! Laughing

# 619
Д-р Славчев Simple Smile

# 620
Именно и аз заради д-р Славчев ще раждам там.

# 621
И все пак някой може ли да ми каже една основателна причина да тръгне да ражда в Окръжна болница освен прословутия д-р Скочев? newsm78 Аз досега нито едно положително мнение не видях за докторите там и за грижата за децата.

и какво трябва да означава "прословутия"  newsm78? При условие, че толкова родилки са се доверили на този лекар и най-вече са доволни и благодарни малко странно звучи подобно определение.
Заради неуредиците в тази неонатология няма нужда да се хвърля петно и върху гинеколозите. Повечето от момичетат, които споделят опита си с ОБ /включително и аз/ са отишли там именно заради избран от тях гинеколог, на който са се доверили.

С АГ-то няма да сравнявам, че аз и с тамошните неота си имах достатъчно неприятности, а торбичката с консумативите дето я изискват при приема на родилката и  излиза към 80 лв е съвсем отделен въпорс Laughing.

# 622
  • ВАРНА
определението, което maminka_yoan е дала за д-р Скочев, е повече от неуместно  Peace Добре, че поне "доктор" е написала  Simple Smile

# 623
определението, което maminka_yoan е дала за д-р Скочев, е повече от неуместно  Peace
подкрепям.С две ръце съм за него.Чудесен е

# 624
Аз нямам нищо против него нямам, вие се хващате за прословутия, аз не го казвам с някакво отрицание. Аз като видях само на " Такъв е животът" каква е обстановката, предродилна и особено родилна зала ме хвана страх. В родилната зала дадоха някаква жена стоеше на едно бюро точно с/у гинекологичния стол. Това си е мое мнение, никого не задължавам с него.
А между другото в АГ нищо не са ми искали да нося-игли, конци, марли или каквото и да било. Отидох си с нещата за мен и за бебето. И в сак, а не както в ОБ искат в торбички. Какъв им е довода за тях, само информативно да попитам? newsm78

# 625
определението, което maminka_yoan е дала за д-р Скочев, е повече от неуместно  Peace

И аз! Подкрепям! Невероятен професионалист, страхотно отношение.

Ние със съпруга ми мислехме веднага след изписването ни с бебето да подадем сигнал. Имам доказателства за измислената жълтеница на дъщеря ни - снимков материл, който доказва, че на бебето не е вземана кръв за изследвание в дена, в който е записано на епикризата. Нямам време обаче да се занимавам (ако имах време наистина щях да сигнализирам за случилото се). Пообщувахме си обаче с консултантката на ллл Панделиева във фб и дано сега да има промяна в поведението й, защото преди година не беше осбено мила. Въпреки, че вече мина толкова време след раждането на детето, има моменти, в които ми иде да взема една тояга и да ги почна всичките до една кухи лейки в неонатологията. Че съм и близо - на една ограда разстояние  Whistling

Прасуне, един път да сме на едно мнение! За Панделиева - да не би да е една млада лекарка с очила и черна коса? Ако е тя, в интерес на истината беше много отзивчива към мен, цяла нощ я тормозих, защото системата на дъщеря ми пищеше постоянно, а тя се отнесе с голямо търпение към мен!

При нас жълтеницата си беше силна, все пак с мъжа ми сме различни Rh. Мога да цитирам данните.

Маминка, както писах и по - горе - явно си раждала на ВИП етажа, нещата там стоят по коренно различен начин.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 20:05 от Morgensternchen

# 626
За тези на които им предстои да родят в родилна зала на ОБ и които вече се чудят как ли изглежда -дали е зловеща или не да отговоря, че няма нищо зловещо в нея. Масата или стола, на който се ражда са от тези съвременните на вид, мисля някой назад в темите даже снимка беше постнал.

От скромния си опит - две нормални раждания, едното в АГ другото в ОБ, искам да споделя, че и в двата случая с ражданията проблем не съм имала, грижата на акушер-гинеколозите, на които се доверих беше страхотна и аз съм им много благодарна и доволна, за съжаление обаче нищо хубаво за неонатолозите не мога да кажа. Може би и там е проблема, че тях не ги избираме.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 20:11 от retol

# 627

И аз! Подкрепям! Невероятен професионалист, страхотно отношение.

Прасуне, един път да сме на едно мнение! За Панделиева - да не би да е една млада лекарка с очила и черна коса? Ако е тя, в интерес на истината беше много отзивчива към мен, цяла нощ я тормозих, защото системата на дъщеря ми пищеше постоянно, а тя се отнесе с голямо търпение към мен!

При нас жълтеницата си беше силна, все пак с мъжа ми сме различни Rh. Мога да цитирам данните.

Маминка, както писах и по - горе - явно си раждала на ВИП етажа, нещата там стоят по коренно различен начин.

Не съм била на ВИП етажа. Бях на 4тия етаж, нищо не съм плащала, освен избора на екип.

# 628
  • Някъде там
Мами дайте подадем сигнали я вичжте колко много се събрахме!!!Педиатърката като идва в нас при и като  прочете епикризата на бебка направо се изсмя!!!Вика в тая болница едно здраво бебе не излиза ужасссс мн съм разочарована от неонатологията.И другото гадно нещо е че ато те изписват и даваш да се почерпят ама почерпката отива В НЕОНАТОЛОГИЯТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ а не в родилното където би трябвало да е. ужассс

# 629
Всички бебета ли ходят в неонатология и защо?

Общи условия

Активация на акаунт