Паническо разстройство - част 7

• 188 184
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Люлин
Спрях ривотрила и започнах да се храня, но състоянието ми е зле...Ако започна да пия отново ривотрил и АД ще стане още по-лошо..кризите са ежечасни..не минават от нищо. как е при вас като взимате АД? Аз като изпих една половинка само и започна едно стягане и болки в сърцето, тръпки по цялото тяло, не мога да стана от леглото..някой чувствал ли се е така? Ако знам, че ще отшуми всичко след 1 седмица ще го изтърпя, но се страхувам че повече няма да мога..имам чувство че полудявам и ще умра. При кой психиатър ходите в София, моля предложете ми някой свестен с който може да се разговаря нормално като с приятел..Благодаря предварително!

# 211
  • София
Препоръчвам психиатър д-р Петя Димитрова - 0887303241. Страхотна е!

# 212
  • София
Допълвам, че психиатърката работи в София.

# 213
  • София/Люлин
Благодаря ти много!Къде преглежда и в какви часове? Трябва ли да си запазя час предварително?

# 214
  • софия
Диди,при някои АД симптомите много се засилват в началото;но не бива да е чак непоносимо .Може би не сте уцелили точното лекарство.Аз от Ципралекс се чувствах като тебе,направо щях да се пръсна,а много хора се лекуват успешно с него.Трябва с терапевта да намерите точното лекарство,при което няма да са така засилени страничните ефекти.Успех и пиши.

# 215
  • София/Люлин
Благодаря ти беникал...явно е така за съжаление..вече втори АД смених и пак същото..дано третия път да се уцели по-добро лекарство!

# 216
Момичета, чета и не виждам никоя да се лекува с Оропрам, чак ми е странно. Тоя Ципралекс май е много разпространен newsm78 И каква всъщност е разликата между различните АД, които се изписват при ПР? Много е странно това с лекарствата за ПР, на едни им ставало лошо, на други много добре влияели. Наистина не разбирам откъде тази разлика, може би се дължи на комбинацията с други жизнени показатели на самия организъм като кръвно налягане например, знам ли и аз newsm78 Като ви чета и се радвам, че аз такива проблеми с намирането на точните АД не съм имала. Само с Ривотрила имах проблеми, но го спрях и нещата се оправиха. И друго ми е странно. Как, при положение, че лекарите знаят за пристрастяване към Ривотрил, позволяват да се пие толкова дълго, че да се стигне до това пристрастяване? Невежество ли, дебелокожие ли, какво е ? Разсъждавам си Blush

# 217
И мен ми е странно как антидепресантите влияят различно като състава им е еднакъв  #Crazy Аз пия този който ме е измъквал два пъти, първите няколко седмици се чувствам ужасно после се търпи,но определено трябва да се стискат зъби,защото лекартството действа с натрупване. Всички психиатри го казват това.Колкото до ривотрил мен ми влияе добре отпуска ме и ме прави по спокойна. Но това ПР е едно от най- гадните нещастич което може да се случи на човек. УЖАСНО Е  Cry

# 218
Колкото до ривотрил мен ми влияе добре отпуска ме и ме прави по спокойна.
И на мен ми влияе добре, отпуска ми стягането в сърдечната област, намаля сърцебиенето ми и стягането в гърлото също. Но ми навлече други проблеми като болки в стомаха и косопад ( за косопада съм сигурна, понеже майка ми го пи по други причини и на нея започна да й пада косата много ). Освен това ме унасяше много от него, а не ми беше приятно да съм като упоена постоянно, все едно не съм в тялото си. Но главната причина да го спра бяха болките в стомаха, просто непоносими. Иначе от АД никога не ми е ставало зле докато се натрупат, просто си бях по същия начин първите три седмици може би. След това се подобрявах. Аз съм забелязала, че на мен жегите и слънцето ми влияят на ПР, като е горещо и много слънчево имам кризи по-често. Като е хладно съм по-добре.

# 219
Леле косопад  #Crazy Колко време си го пила?

# 220
Е, недей изперква сега Naughty Това, че мен ме е ударило там, не значи, че и теб там ще те удари. Пих го към месец и нещо.

# 221
Този косопад дали е бил от Ривотрила? Аз го пих година и половина и не съм имала такъв проблем.

# 222
Ах ах мисля да го понамаля за всеки случай  bowuu

# 223
Този косопад дали е бил от Ривотрила? Аз го пих година и половина и не съм имала такъв проблем.
Ами от него беше, и ПСИ ми каза, че при някои хора се получава такъв ефект.

Ах ах мисля да го понамаля за всеки случай  bowuu
Я си го пий, стига сте си играли с това нещо. Щом са ви казали да го пиете, пиете го и толкова, освен това ти доколкото разбирам още имаш нужда от него, докато аз бях минала вече етапа, в който се нуждаех от Ривотрила.

# 224
Ами пия го ама при нужда вече  Shocked ама наистина в началото си трябва Ривотрилчето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт