Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Какви са симптомите на хипогликемията?
Какво представлява гликираният хемоглобин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане?
Някой на 25 години може да се нуждае от лекарства за кръвно налягане, защото високото кръвно налягане може да бъде причинено от различни фактори, включително генетика, стрес, липса на физическа активност, неправилно хранене и други здравословни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар, който да определи причината за високото кръвно налягане и да предпише подходящо лечение.
-
Какви са симптомите на хипогликемията?
-
Какво представлява гликираният хемоглобин?
Гликираният хемоглобин отразява качеството на контрол на кръвната захар за период от 4-8 седмици преди момента на изследването. Това изследване показва каква е средната стойност на кръвната захар за период от 4-6 седмици. Важно е за диабетиците, за да се оцени ефективността на контрола върху нивата на кръвната захар.
-
Какви са симптомите на хипогликемия и паническо разстройство (ПА)?
-
Какви са съветите за справяне с хипогликемия и панически атаки?

. Някъде го бях прочела това и като , че ли помага. Остана ми единствено страха от болести и това не мога да го избегна , но трябва да ви кажа , че като почнах нова работа преди 1 мес и сякаш станах друг човек. Мноого ми е натоварено на работа , но умът ми е винаги ангажиран с работата и не остава време за глупости. Освен това съм заобиколена от много хора и нямам време да оставам сама и да се вглъбявам. Преди да започна тази работа бях в ужас и потрес какво ще правя, как ще се справя. На предната работа си бях сама в стая и си чатех , пишех по форумите и т.н. Голям кеф ще каже някой , но не - там всеки божи ден си откривах ново и ново заболяване и го търсех в нета и нямах с кой една дума да обеля. След това се прибирах на обяд в къщи (бях на 4 часа) и съвсем се депресирах и се въртях в омагьосан кръг. Искам само да кажа на всички , че е много важно да сме сред хора макар и да не ни се иска , а и някои да ги е страх да излизат примерно. Аз това го разбрах сега , преди не исках да работя в колектив нито пък съм искала да имам нови познанства с хора. Дано да чукна някъде да не ме сполетява повече това чудо .
А за ПА постоянно съм, ежедневно с гадостта си живея, че и по няколко пъти на ден ми се случва.Живея в постоянен страх, не за себе си, на мен детенце не ми е добре и всеки звъън на мобилния ме докарва до една малка лудост, докато не разбера, кой за какво ми се обажда.Не пия лекарства, писала съм, действаха ми отвратително. И на аналитик не ходя, аз зная защо съм така и никой с никакви разговори не може да промени обстоятелствата около мен. Ако детето ми е добре и аз ще съм ! Ако тя не е, няма сила на този свят, която да ме накара да махна с ръка и да си кажа колко хубав е живота.Та така съдби всякъкви. С ПА се боря единствено с дишане, не винаги става, по някога продължава и по дълго, но си повтарям "Просто дишай" и се съсредоточавам в това. В никакъв случай не прекъсвам работата, която върша в момента.Опитвам да дишам, опитвам да дишам и пак опитвам и накрая се получава. Знаеш от ПА май никой не е умрял май... Но от нерви знае ли човек какви болести ще си докараме...