Паническо разстройство - част 7

• 188 195
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Ami za6toto ne mi se e slu4valo tova 4udo predi i me panira. be to moeto pr li e o6te ne se znae. Samo tova kruvno deto ska4a i posle se normalizira kogato mu e kef da ne me pla6e6e tolkova. Ina4e mnogo to4no go kazva6 lasi idva i si otiva... Shocked

# 241
Прочетете това,много е интересно:
http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/panikataki/

# 242
  • София/Люлин
 Вече цял месец съм зле..някой чувствал ли се е така?...Пия само ривотрол и ми е зле и от него...вече 3 пъти ми сменяха АД и безуспешно...чувствам се много зле с тях и ги спирам...не знам какво да правя..чувствам  се така, сякаш никога няма да се оправя.

# 243
Вече цял месец съм зле..някой чувствал ли се е така?...Пия само ривотрол и ми е зле и от него...вече 3 пъти ми сменяха АД и безуспешно...чувствам се много зле с тях и ги спирам...не знам какво да правя..чувствам  се така, сякаш никога няма да се оправя.

Ще се оправиш,Диди-ще видиш.Знаеш ли колко пъти и аз съм изпздала в състояние "няма да се оправя никога",но винаги излизам от дупката.Позитивно мислене и промяна в начина на живот са ключа към "излекуването".И аз последно време не се чувствам особено добре,почнах АД,но ПА се увеличиха,обаче не се отчайвам-знам,че това "зло" не може да ме убие-НИЕ СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ НЕГО.
Прегръщам ви,момичета  Hug

# 244

Страхотна статия!   bouquet

# 245
Има спасение повярваите ми! Миналич месец се чувствах ужасно и аз като теб си казвах няма да се оправя само плачеж и място неможех да си намеря. Първите три седмици докато пиеж антидепресанта се чувствах още по- зле но си каза ще търпя само и само да ми мине. И ето сега за един месец и депресанта подейства. Вече съм дори в Америка и пак си го пия.Започвам работа тук в Америка, и то в голям град, където е много трудно,но си казвам няма да се ядосвам вече за каквото и да било. Горе главата повярвай първо в себе си и после и на антидепресантите,помагат повярвай ми.Успех ти пожелавам в борбата с това зло  Hug

# 246
момичета всяко начало е трудно антидепресантите действат с натрупване за това потърпете аз вече от 6 м  съм на анафранил и се чувствам добре да не чуе дявола всичко изчезна и се чувствам пълноценен човек за това не се отчайвайте Peace

# 247
  • София
Не съм лекувала паническо разстройство, а депресия. Облекчение и трайно стабилизиране на състоянието усетих чак след края на 4-тия месец от приема на АД.

# 248
Искам да помоля авторката на темата да направи анкета на тема "Напълняхте ли след прием на АД"и колко от нашите съфорумки са напълнели от прием на антидепресанти,като всяка след това опише какво и колко време е приемала Praynig
Мисля,че ще е полезно,защото напълняването е основен фактор за развиване на допълнителен комплекс.

# 249
Аз напълнях с 3-4кг,като съм пила АД само 4 месеца.Бях на Ципралекс от 10мг дневно.

# 250
И аз с Ципралекс 4-5кг. Пих го година и половина, но напълняването стана в началото и после не мърдах. Съчета се и със зимните месеци, в които имаме по-малко движение и повече хапваме, така че беше си комплексно. 

# 251
  • София
Не знам броите ли Деанксит-а за АД  newsm78
И аз имам проблем с килограмите от известно време...и диета опитвах, но резултатите така и не дойдоха... Но никога не съм свързвала проблемите с теглото с Деанксит-а. Отдавам го на заседнал начин на живот, хормони, забавен метаболизъм от възрастта (тази година ставам на 40 год  Sad ).

# 252
mariela88 много се радвам, че вече си добре  Hug Аз и преди бях писала, че преди 3 години  когато започнах да пия Сероксата качих 20кг. все едно пълнеех от въздуха  Cry дали съм яла нещо или не, кантара все вървеше на горе.В началото доста се бях депресирала от факта, защото преди бях 45кг. и за 2-3 месеца стигнах 65кг., но за мен беше важно да съм добре и да мога да си живея стария живот.По-добре "дебела" но без ПА.Не искам да отчайвам никой, аз все още си пия АД и може би за това не мога да ги сваля още.

# 253
Аз мисля, че ако човек не яде повече, а се ограничава, няма да напълнее от АД. Имам близка на АД от много години, доктора все и казваше да внимава, защото от лекарствата които пие се пълнее, но тя с много ограничения и много спорт е като клечка. А ние дето се отпускаме пълнеем и се вайкаме после. Не може да човек да не яде и да пълнее. Ама и аз съм в кюпа. Сега ги мъча тези килца, ама както казва Ваня, на 40г. не се свалят лесно.

# 254
Не мисля 4е има излекуване от ПР Ве4е 2ра година пия АД и ривотрил и не съм се оправила .

Общи условия

Активация на акаунт