Паническо разстройство - част 7

• 185 870
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
 Hug Hug Hug прегърщам ви и ви пожелавам да се оправите!
аз пък вчера след ямр, разбрах, че съм с аденом на хипофизата #2gunfire и така..
ще се борим и това е

# 706
  • София
На главата ли ти правиха ямр? По какъв повод? Какви бяха симптомите ти?

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 13:53 от veseto87

# 707
Да, на главата.
ами симптомите ми са-  гадене, главоболие, виене на свят, виждане на петна, посиняване на ръцете и устата, ниско кръвно.
разбира се не при всеки с такива симптоми има аденом на хипофизата Simple Smile

# 708
  • София
Да де, много ясно. Просто питам, за да съм информирана. Какво те насочи към идеята да си направиш ямр на главата. Личния лекар ли те изпрати? Аз понеже имам правен ямр на врата и мога да кажа, че това беше най-ужасното ми преживяване в живота, та бих го направила пак само в краен случай.
П.П. Какво ще предприемате по нататък?
Ако искаш ми пиши на лични.

# 709
Защо е гадно ямр на врата? Аз нямам идея от това изследване.

joan, да се оправяш  Hug   Чела съм че медикаментозно се лекува?

# 710
  • София
Ами гадно е самото усещане. Все едно лежиш в ковчег...губиш представа за времето, а и ужасния шум около теб...За мен беше ужасно, а по принцип не страдам от клаустрофобия.

# 711
joan 25, da se opravi6 burzo. I az znam 4e se lekuva s medikamenti. Nazna4ixa li ti le4enie ve4e

# 712
Благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug
veseto87, не ме насочи личния лекар ами един психиатър на когото съм безкрайно благодарна.причината за това беше, че въпрреки всичките ми правени изследвания (споменавала съм какви в предни постове), причина за моето състояние не се намираше.всичките бяха в норма- и кръвните, и другите.също така всички лекарства, които съм пила до момента- ксетанор, ривторил,лирика,денаскит,ксанакс и золофт- само ксанакса ми понесе добре и това беше едно от нещата, които накараха психиатъра да се осъмни.
иначе, да лечнието е медимекаментозно, сега трябва да си намеря добър ендокринолог Grinning
иначе ямр-то наистина не е от най-приятните неща, аз седях през цялото време със затворени очи и се опитвах да си мисля за други работи, обаче ми се повръщаше от притеснение.
иначе на мен ми правиха ямр-то в окръжна- там ми казаха, че бил нов апарата и действително беше така, пък и сестрите бяха много любезни, даже като дойдоха да ми бият контраста, ме завиха с едно одеало  Laughing

# 713
A otkloneniq na nqkoi xormoni ima6 li

# 714
ами през пролетта последно ми бяха изследвани - бяха в норма
скоро ми изследваха естрадиол, прогестерон и тестостерон -и те са добре

# 715
леле, какви изследвания правите..... на мен никой нищо не ми е предлагал.  А колко време трае този ямр?

# 716
моето беше около 25-30 минути. не боли изобщо, малко е шумно, но ти слагат слушалки. не е страшно, по скоро проблема е в психиката, иначе ти просто си лежиш.. иначе има паник бутон, ако нещо ти стане.

# 717
ооо, 30 мин!  Много е.  Аз си мислех, че е десетина минути. А може ли да се направи едновременно на всички органи? Така и така са те вкарали там?

# 718
Не знам дали може, но със сигурност е много скъпо.
Като ме вкараха мен беше до малко под раменете и ми сложиха нещо като 'каска' на главата, т.е не съм била цялата в ямр-то, предполагам ако правят на цяло тяло ще си цялата

# 719
Чували ли сте за някакво изследване което ти показва ако имаш болест независимо къде в организма? Било някакъв апарат. Леля ми е ходила но не съм я чувала тези дни да разпитам. Единия бил в 20 поликлиника в София, в Борово.

Общи условия

Активация на акаунт