Паническо разстройство - част 7

• 185 885
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
охх а пък аз по едно време си внушавах, че имам апандисит, защото ме болеше долу в дясно и ходих 4 пъти на хирург, като последния път в 1 ден отидох на двама,защото не повярвах на първия Laughing сега ми се вижда доста смешно, но тогава за мен беше страшен филм...

# 691
oh prez vsi4ki lekari minah dokato stigna do psihiatara no efekt ngma PA othumaha malko no vnohenieto 4e hte poludea ili 4e imam ngkoa psihi4na bolest pak se varna

# 692
Neznam kak raboti psixiatura s teb, no mai tova s vnu6enieto e za psixolog. 4etox nqkude za vtori4niq efekt na straxa. Po nego rabotqt psixplozi i to ne vsi4ki. I az trqbva ve4e da tursq psixolog tuk, 4e ne vzimam lekarstva, mu4a se sama, ama ne stava mai. A ina4e kato stana vupros za noviq simptom, pri men e bolka v muskulite na krakara, kato vnezapna muskulna treska. Dnes mislex 4e 6te padna na nqkolko puti i trqbva6e da sqdam, minava mnogo burzo i posle pak. Sad

# 693
Не се притеснявай! това с краката и на мен ми се е случвало, невролога ми каза, че може би е от недостиг на магнезий.
иначе аз сега пия 1/2 золофт от юли насам и не знам колко има разлика... Crossing Arms ходих 2 месеца при една "психотерапевтка", която на последния сеанс ми каза, че съм била като каменна стена, толкова неразбиваема #2gunfire нали това и е работата... и повече не съм ходила при нея..по време на терапията (2.5 месеца) само веднъж сме говорили за ПА, през останалото време за пълните простотии..

# 694
  • София
Аз от моята психоложка съм доволна, макар че досега само 2 пъти съм ходила. Сега пак съм в някаква криза. Пак си мисля, че нещо ще ми се случи със сърцето... Sad Не знам колко кардиограми трябва да ми направят, за да се успокоя?! И да разбера, че дори да имам прескачания, те са на нервна почва, а не поради сърдечен проблем... Confused  Confused Confused

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 22:32 от veseto87

# 695
veseto87, магнезий-500-1000мг върши чудесна работа и  за сърцето,и за останалите мускули. Пробвай , ще се убедиш, че отпуска .

# 696
  • София
Аз имам даже магнезий вкъщи, пит по друг повод. Мога ли да го пия просто така без препоръка от лекар?

# 697
Защо да не можеш да го пиеш? Не е като  сериозните лекарства за лечение на ПР . Обикновен минерал е , има свойството да отпуска мускулатурата. Дават го на бременни за предотвратяване на преждевременни контракции. Пробвай с 1-2 табл/ако са от 500мг/ преди лягане , трябва да помогне. Ако имаш и невен, направи си един чай и друго не ти трябва. Пробвай с тези безобидни средства , не е нужно непременно да са силни лекарства ,за да се види ефект.

# 698
Магнезий обикновено не се приема преди лягане, защото често пречи на съня. Пие се сутрин. Между приема на магнезий  и млечни продукти трябва да има 2 часа, тъй като неутрализират част от действието му.

# 699
veseto87, не се притеснявай, казват,че тази аритмия, която имаш на сърцето, като е от нерви, играе ролята на гимнастика и даже била полезна, така че спокойно

# 700
  • София
veseto87, не се притеснявай, казват,че тази аритмия, която имаш на сърцето, като е от нерви, играе ролята на гимнастика и даже била полезна, така че спокойно
Ха, ха. Това не съм го чувала. Дано си права. Simple Smile

# 701
Тази сутрин към 5,00часа май получих паническа атака. Както си спях изведнъж усетих, че нещо ми е изтръпнала лявата ръка и не я чувствам(явно съм я затиснала като съм спала) и изведнъж започнаха едни тръпки да ме побиват по цялото тяло все едно ме втриса и ми е студено, да ама не ми е студено. Станах да си премеря кръдното и цялата се тресях, имах чувството, че не мога да си контролирам краката и ръцете от този тремор. Изпих 1 Валерияна , 1 Транксен  и 1 Валидол и се отпуснах и заспах.
И друг път ми е ставало така, но тогава имаше и страх, че ще ми стане нещо , а този път не се страхувах. Кръвното беше се вдигнало на 139/96 пулс 93, но после след повтарно мерене в рамките на 5 минути беше 131/88 пулс 85 и си казах- аааа пак паническа атака, споко  я си лягай! Mr. Green

# 702
Тази сутрин към 5,00часа май получих паническа атака. Както си спях изведнъж усетих, че нещо ми е изтръпнала лявата ръка и не я чувствам(явно съм я затиснала като съм спала) и изведнъж започнаха едни тръпки да ме побиват по цялото тяло все едно ме втриса и ми е студено, да ама не ми е студено. Станах да си премеря кръдното и цялата се тресях, имах чувството, че не мога да си контролирам краката и ръцете от този тремор. Изпих 1 Валерияна , 1 Транксен  и 1 Валидол и се отпуснах и заспах.
И друг път ми е ставало така, но тогава имаше и страх, че ще ми стане нещо , а този път не се страхувах. Кръвното беше се вдигнало на 139/96 пулс 93, но после след повтарно мерене в рамките на 5 минути беше 131/88 пулс 85 и си казах- аааа пак паническа атака, споко  я си лягай! Mr. Green
Ina men mi stava taka no tova vtrisane e kato postognno vse edno imam temperatura pova he e ot PR

# 703
Mislex, 4e samo men me trese.  Simple Smile I mi gori liceto i me trese, mn. zabavno :cry:Kato 4e vdigam temperatura, ama ne. Mejdu drugoto i men ve4e mai ne me e strax. Simptomite gi ima, no mai nqma panika.  Ox, 4ak ne smeq da kaja.

# 704
И мен ми е все студено и краката са ми вледенени  Simple Smile

Сега от няколко дни имам чувството, че някакав секрет/храчка ( ужасна дума ) ми е заседнала в гърлото и не мърда.  Все по нещо да има........  Confused 

Общи условия

Активация на акаунт