Паническо разстройство - част 7

• 185 893
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Моми4ета тука сме да си помагаме никои на никои нетрябва да се сърди само да сисподеляме и да си помагаме

# 676
  • София
Аз пък снощи получих такава аритмия (прескачане на сърцето), че си мислех че умирам. И друг път ми се е случвало, но сега бяха няколко пъти един след друг...Ужас...На вас случвало ли ви се е? Възможно ли е и това да е на психическа основа? Все си мисля, че ако имах проблем със сърцето, все щеше да се види на някоя от кардиограмите, които ми правиха...

# 677
Аз пък снощи получих такава аритмия (прескачане на сърцето), че си мислех че умирам. И друг път ми се е случвало, но сега бяха няколко пъти един след друг...Ужас...На вас случвало ли ви се е? Възможно ли е и това да е на психическа основа? Все си мисля, че ако имах проблем със сърцето, все щеше да се види на някоя от кардиограмите, които ми правиха...
Случвало ми се е.... Кардиолога често ми казваше, че имам екстрасистоли.

# 678
veseto87, не на мен, на една приятелка преди време всеки ден имаше аритмия и й казаха, че сърцето и е наред. баща ми от време на време има бодежи в сърцето и като беше на кардиолог, той му е казал, че са на нервна почва..

# 679
  • София
То и досега ми се е случвало да ми прескача, ама снощи беше ужас, няколко пъти един след друг. Мислех, че ще ми спре сърцето...Много се уплаших. Странното е, че на кардиограмите всичко излиза съвсем нормално.

# 680
130 mi e bielo v minuta taka sam se plahila 4e nabarzo v barza pomoht i nihto vsi4ko e nared

# 681
  • София
То не че ми е толкова ускорен пулса, а просто ми прескача сърцето.

# 682
  • София
И на мен ми се случва това с прескачането и много се плаша Sad

Какво точно усещаш? Усещаш ли го някак в гърлото си за момент?

# 683
Щом на кардиограмата нищо не излиза, според мен това си е от нерви.

# 684
  • София
Включително и преди малко пак бях на кардиограма (след снощната случка) - лекарят каза, че по-добра няма как да е. И кръвното - 125/75 - идеално! Абе не знам вече...

# 685
Piete li ngkakvi lekarstva za PR zahtoto az ot 3god pia atakite pospraha no glavata mi e vse zamaena vse edno sam piana i ot nihto ne minava .Imam strahove da ne poludea ili da razvia ngkoa dr psihi4na bolest

# 686
PR napomnq za sebe si 4rez simptoma koito nai ni pla6i i za koito mislim postoqnno. Strax ni e ot surcebiene, vednaga 6te go polu4im. Strax ni e ot zamaivaneto, 6te go imame. Ili kato men strax samo ot kruvno i to suotvetno se vdiga. Predi mnogo godini se straxuvax ot preska4aneto na surceto, kolkoto po go mislex tolkova go polu4avax. Nqma6e kardiolog v BG, koito da uspee da me ubedi 4e sum OK. nakraq mi pisna i sprqx da mu obru6tam vnimanie ina4e lo6o.Opravi se ot samo sebe si. Sega pak mi preska4a surceto, no izob6to ne me pritesnqva. Sega me pla6i kruvnoto, mu4a se da spra da go mislq i se nadqvam da mine. 6tom togava uspqx pak trqbva da se polu4i. Taka, 4e prekrasno Vi razbiram i znam kolko e tejko. No 6te uspeem Shocked

# 687
  • София
Piete li ngkakvi lekarstva za PR zahtoto az ot 3god pia atakite pospraha no glavata mi e vse zamaena vse edno sam piana i ot nihto ne minava .Imam strahove da ne poludea ili da razvia ngkoa dr psihi4na bolest
Замайването е съвсем възможно да го получаваш от лекарствата.

PR napomnq za sebe si 4rez simptoma koito nai ni pla6i i za koito mislim postoqnno. Strax ni e ot surcebiene, vednaga 6te go polu4im. Strax ni e ot zamaivaneto, 6te go imame. Ili kato men strax samo ot kruvno i to suotvetno se vdiga. Predi mnogo godini se straxuvax ot preska4aneto na surceto, kolkoto po go mislex tolkova go polu4avax. Nqma6e kardiolog v BG, koito da uspee da me ubedi 4e sum OK. nakraq mi pisna i sprqx da mu obru6tam vnimanie ina4e lo6o.Opravi se ot samo sebe si. Sega pak mi preska4a surceto, no izob6to ne me pritesnqva. Sega me pla6i kruvnoto, mu4a se da spra da go mislq i se nadqvam da mine. 6tom togava uspqx pak trqbva da se polu4i. Taka, 4e prekrasno Vi razbiram i znam kolko e tejko. No 6te uspeem Shocked
Моята психоложка казва, че щем нещо се нареди и преодолеем някой симптом, веднага му намираме заместител и вниманието ни се насочва към друг измислен симптом.

# 688
to4no taka ,veseto ,i az 4akam da mi se poqvi ne6to novo, 4e da me otkloni ot kruvnoto. Ama ne se poqvqva Laughing. Of 6antava rabota.

# 689
  • София
Най-добре е да не се появява, а да изчезнат всички симптоми и черни мисли.

Общи условия

Активация на акаунт