Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 37 160
  • 723
  •   1
Отговори
# 585

Çoohhkk...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 586
  • Пловдив
sara bri незнам в подкрепа или не, но аз не жаля моите деца. В личен план
не съм им спестявала никога нищо. Не са живяли в измисленият от мен свят.
И са оцелели така, както съм ги възпитала. Дали са възпитани - за мен - да,
но тази оценка ще я получат от чуждите жени. А почти винаги става обратното на
мечтите ни. То затова са мечти, защото ги гоним, ама не винаги ги постигаме.
За мен Мукадес постъпи според своите си виждания. Опитвам се да я разбера.
Не я обвинявам, не я оправдавам. Но в крайна сметка май взе по - правилното решение.

# 587
  • Пловдив
То същото се отнася и до Мюнир. Бърса им насраните задници в онази
паметна нощ. Всъщност може би изписа вежди на Керим - ще видим.
Когато стъпиха на крака - Ердоан и Вурал / оттърваха за сега затвора/,
никакво уважение, а обратното. Така го унижиха. Хем ги оправдавам, хем ги извинявам.

Тя мойта стана като фурнаджийската лопата.

# 588
         Ей , много сте изписали , не мога да Ви изчета момичета...!? ooooh!

И какви вълнения чак на мен ги предадохте , но няма кой да чакам довечера , освен да прескачам при съседа , но майка му ще ме посрещне с гьостерицата !? Joy Joy Joy Joy

И аз мисля като Вас - за душевния комфорт на децата и пред "танк лягам"...!? Naughty Naughty Naughty

Но забравяте какво обясни Сара за техните традиции - виждате родителите на Мустафа , по същия начин реагира и Мукадес...Тя е очаквала да я изгонят и е мислела ,че  изпреварва събитията , най-малко се е интересувала , че ще нарани Мурад с тези си действия... И пак заради традициите тя ще има проблеми , защото Салих няма момче засега и сигурно няма да я остави на мира...

Често гледам  Discovery , преди години попаднах на предаване , че гените на бащата на 100% се предават при сина , при дъщеря не .., явно затова е толкова важно за тях сина и продължаването на рода... И при англичаните е така ...Скоро изгледах сериала Сага за Форсайтови  и за Сомс в него това беше фикс идеята - сина.... newsm78 newsm78 newsm78

И на мен ми е интересен диалога на края на филма , лошото е , че утре е работен ден и на Binzi няма да и е леко...! ooooh!

# 589
Здравейте и от мен Simple Smile
Вчера не можах да гледам на живо, а днес цяла сутрин имаше грозни сцени с майстори на мебели, които не бяха изпълнили поръчаното в къщи, а най-нагло искаха да им се плати цялата сума #Cussing out Съжалявам, че спамя хубавата тема, но оше треперя от яд ooooh!

Гледах на пресекулки и без да разбирам езика, но ми стана много жал за Мукадес. Четох назад, че вашето мнение е по-различно, но се разплаках когато чакаше цялата посинена в хотела Рахми да си я прибере Cry Тя е била предадена от човек, когото обича и на когото вярва, за да спаси едва ли не живота си и този на детето си! тя се събира с очевидно нездрав мъж, години наред таи всичко в себе си, няма с кого да сподели, няма кой да я подкрепи! Не казвам, че е светица, но вече разбирам защо е толкова груба, загрубяла от живота Sad не мисля, че е искала нещо конкретно от Салих, просто от безизходица решава да му потърси отговорност, макар да бе предупредена да не го търси, и накрая пак в безизходица приема да се върне при човека, който синът и припознава като баща, нейните желания и стремежи отново нямат значение за никого! Това е обществото, такъв е живота Sad
А колко хубаво бе да чуем тези думи от устата на Керим Heart Eyes няма значение как ще реагира Фатмето, най-накрая трябваше да и го каже на нея! Тя най-вероятно ще се отдръпне страхливо, той няма да я притиска, ще направят още няколко серии, накрая ще се случи още по-голяма беда и .. ще свърши сезона Mr. Green
Не разбирам грам езика, но ми е интересно дали съм познала финалния разговор - Керим се обяснява защо го търси Кристин, че иска да изкарва пари за всички, тя се дразни, не му иска парите и обясненията, но вмъква, че не може да му вярва на обясненията защото досега я е лъгал за заминаването си, за развода ... и така предизвиква неговото признание, че го прави защото той иска..защото я обича Heart Eyes

Много дълго стана, дано не съм досадила  bouquet

# 590
  • Хасково
Днес всички сме много щастливи все едно Керим на нас се е обяснил в любов затова слагам едно позравче от мен,а виждам,че Славенка вече е сложила кафето.

http://www.youtube.com/watch?v=YbsMGhsePkc

# 591
Пак много сте изписали докато ми наливаха акъла в умната глава,отивам да ви чета

# 592
Сара, не мисля, че Бинзенце ще ти се разсърди ако и помогнеш с преводчето.  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

# 593
        Еййййй , ако някой преди години ми беше казал , че ще искам да разбирам турски език толкова много ...За съжаление израснах в комустическите порядки и глупостите , които сътвориха... Сега виждам колко жени продължават да им робуват и не гледат филмите и толкова губят...! ooooh!

Но ми прави впечатление , че всички в този форум  сте надарени с невероятен усет и "душевност" и ми е интересно да Ви чета постовете , защото това което е "било пред очите ми" и не съм си дала ясна сметка след гледане на серията , Вие с разсъжденията поставяте " пъзелчетата" и всичко си идва на мястото... Искам да кажа , че не си правя генерални изводи през моя си мироглед - отворена съм да чуя и Вашите мисли  и като ги прочета даже си казвам - "точно така е , как аз не достигнах до това прозрение"...!? newsm78

# 594
Здравейте! Изгледах първите 3 серии от филма с руски превод, хареса ми много, но от 3-а серия до 9-а няма повече преведени серии, с български превод намерих чак от 21-и епизод, МОЛЯ Ви за помощ, къде мога да намеря серийките с преводи, ако има такива. Благодаря предварително за отговора.

# 595
“Тя е била предадена от човек, когото обича и на когото вярва, за да спаси едва ли не живота си и този на детето си! тя се събира с очевидно нездрав мъж, години наред таи всичко в себе си, няма с кого да сподели, няма кой да я подкрепи! -цитата е на tina54

Да съгласна съм с теб ,била е предадена от Селих,но откакво да спаси детето си или себе си.От лъжата ,от това че с години е лъгала Рахми,или е самозалъгвала себе си,че може да забрави и да бъде щастлива.Имаше избор да махне детето,но евала и за постъпката,че го остави и съумя да му осигури семейство и баща койото да го обича.Аз не я оправдавам затова ,че травмира детето си с това бягство ,каква е неговата вина?Че е заченото в неподходящ момент.Наистина може би сте прави,че с острата си реакция Фатмето а провокира бягството на Мукадес.Не съм така добре запозната с традициите и навиците на нашите съседи и затова ще ми е интересно да видя как ще се развият събитията.

А относно възпитанието на децата,всеки възпитава според своето виждане,разбиране,култура.Важното е децата да имат изградена ценносна система и да знаят мястото си в този свят и не напоследно място да ги възприемаме като личности ,а не като дечицата на мама и тати,защото такива могат да си останат и на 55 г.

# 596

Ей го на нашето бонбонче!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 597
  • Пловдив

Ето тук Керим попита Фатмето - дали се е подразнила от телефоният
разговор, защото стана недояла от масата.
Ама голям фасон е. Една вечеря не издържа с Керим...

# 598
Марианче,
относно Мукадес е ясно на какво мнение съм - Тина54 го е написала много по-добре от мен, тя просто умее да се изразява кратко, но ясно. С продължение на това, което е написала тя и ти, мога да кажа само още едно - че хубава или лоша, постъпваща добре или зле, мястото на едно дете е винаги до/при/с майката. Никакви бащи, лели и т.н. не могат да му заменят това, ако ще и най-големите ангели да са.

Относно Мюнир - да, така е... Той обаче спаси онези двамцата не заради самите тях, а заради Решат Яшаран и сина му, защото ако отидеха в затвор, биха повлекли и шехзаде (принц) Селим. Мюнир действа 100% за свако си (ениште), Решат Яшаран! - нали свако се казва на бълг. мъжа на сестрата?

Някой беше писал, че в този филм добрите са добри, а лошите лоши. Е, не всички. Има и малко по-сложни образи, както се вижда - примерно тези на Мукадес и Мюнир, с които сега се заядохме  Simple Smile

В този смисъл ми се иска и Керимчо да "раздвижат" малко... Тъй де, къде са тези мъже в живота дето викат "Можеш да продължиш да се отнасяш с мен както преди, но аз искам само ти да не страдаш..." (реплика на Керим от снощната серия)
Няма такива, само по филмите...  Simple Smile

# 599
gery_dobreva ,ако на това бонбонче му се махне и обвивката/хартиената/  smile3508 По принцип тъмни мъже не харесвам,но този Керим на 40 г ще ме накара да си променя мнението

sara bri,относно за това че майката е една.Бях чела ,че човек 3 неща не може да предвиди в живота си:Кога ще се роди,кога ще умре и кой ще е баща му,така че майката е една

Общи условия

Активация на акаунт