Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 37 152
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Сара, не мисля, че Бинзенце ще ти се разсърди ако и помогнеш с преводчето.  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug

Подобно на Фирдевс, която казваше на Бихтер в огледалото "Познавам тази жена, същата амбиция..." и аз казвам "Познавам тази жена, gery_dobreva, същото любопитство, същото нетърпение...  Simple Smile
И аз съм Везна, Гери  Joy

# 601

irina08 , добре дошла !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Първите две части на девета ги има отново на руски ,  мисля , че трета я има и на български , но дано не те подвеждам... Подкарай от 21 нататък , има един момент от 12 или 13 серия един момент с лодката в която Керим и обяснява , че не я е изнасилил /ужасна дума , дори и за писане/ ,  хубаво е и него да погледнеш...Ще се разровя да ти го постна... Но и с тези серии сериала така ще те зариби - за първи път гледам директното излъчване и без да разбирам езика и така се вълнувам , защото от добрата им игра се досещаш  как тече сюжетната линия и вълнението е голямо...Казвам го защото съм следила и Езел и ЛиН и Великолепния век , но никой не съм следила , когато го дават по турската телевизия , а тук чакам с нетърпение четвъртък ... Simple Smile

# 602

Айде пак бонбончето.! Heart Eyes Славенче много ми се иска да сложа снимка без обвивка, ама няма Мацко.

# 603

"Можеш да продължиш да се отнасяш с мен както преди, но аз искам само ти да не страдаш..."

Невероятно , аз ги чух , но не удържаха на думата си !!! Cry Cry Cry

Но въпреки това , Сара има ги мила , но Господ бързо ги прибира при себе си ... Такъв мъж от моето приятелско обкръжение си замина при катастрофа - беше идеалния съпруг , баща и син... Всяка сутрн е казвал на съпругата си колко е хубава и това го чух на гроба , когато тя говореше с него и монолога и продължи - "тези ти думи ме караха да летя и се стремежа ми всеки ден беше да те направя щастлив"...!?  Както казва една приятелка - "Господ не търпял такова съвършенство на земята" , защото те бяха наистина невероятни хора - умни , добри , вечно усмихнати и израстващи духовно през годините и децата им са невероятни...!!! Naughty

Извинете , че оспамих темата !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 604
Саричка, мила, като знаеш какво любопитсво ме гложди, що ме мъчиш, душо? Hug Hug Hug Hug
В този смисъл ми се иска и Керимчо да "раздвижат" малко... Тъй де, къде са тези мъже в живота дето викат "Можеш да продължиш да се отнасяш с мен както преди, но аз искам само ти да не страдаш..." (реплика на Керим от снощната серия)
Няма такива, само по филмите...  Simple Smile
а това пък кога го казва, че ми стана интересно. Thinking Thinking Grinning Grinning
Аз мисля, че Керим ще се промени искаме, не искаме. Ще мине време, Фатмето ще си признае, че го обича. Ще изживеят някой друг хепи момент, ще дойдат проблемите и Керимчо ще почне да се фръцка и той. Сценариите са ви ясни.

# 605

Не мисля Гери , този филм ми напомня Мелодията на сърцето - там Джемил мина през Ада , докато чу заветните думи от жената , която обичаше.., и накрая и обеща в първата брачна нощ , че ще остареят все така обичащи се и времето няма да ги промени...

Ще видя този филм дали ще измести по горе посочения от класацията ми за романтичен турски филм...По Решат Нури е , но не следва книгата  и не е раздут като Листопада...

# 606

irina08 , добре дошла !!!   bouquet   bouquet   bouquet
      Първите две части на девета ги има отново на руски ,  мисля , че трета я има и на български , но дано не те подвеждам... Подкарай от 21 нататък , има един момент от 12 или 13 серия един момент с лодката в която Керим и обяснява , че не я е изнасилил /ужасна дума , дори и за писане/ ,  хубаво е и него да погледнеш...Ще се разровя да ти го постна... Но и с тези серии сериала така ще те зариби - за първи път гледам директното излъчване и без да разбирам езика и така се вълнувам , защото от добрата им игра се досещаш  как тече сюжетната линия и вълнението е голямо...Казвам го защото съм следила и Езел и ЛиН и Великолепния век , но никой не съм следила , когато го дават по турската телевизия , а тук чакам с нетърпение четвъртък ... Simple Smile       
  bouquet  БЛАГОДАРЯ МНОГО, ще ги изгледам и на турски, нищо че не разбирам, да не изпусна нещо в сюжета  Laughing и до следващия четвъртък , мисля че ще съм готова за гледане на живо   bouquet

# 607
# 608

irina08 , на първа страница на форума има заглавие преведени серии  и отдолу в скоби  са посочени , кликваш и гледаш -  тези са на български , и трета я има и след това от 21 до снощната... Peace

Приятно гледане !!!      bouquet  bouquet  bouquet

# 609
  • Пловдив
"Можеш да продължиш да се отнасяш с мен както преди, но аз искам само ти да не страдаш..." (реплика на Керим от снощната серия) Ей затова го обичам Керим - защото тези редки екземпляри са на изчезване - да не кажем само по филмите.
Дано не му се изчерпа търпението и тогава да го видим раздвижен. Като дойде Кристин.....
Всички в този форум са достатъчно интелигентни дами. Разбираме предполагам и подтекста в някои
герои - Мукадес и Мюнир - те затова са толкова колоритни.
А Керим - какъвто и както да го променят - аз съм му фенка. Може би ще пообърнат нещата - Фатмето в ролята на догонваща - но филма е за нея все пак. Как се справя и оцелява. За мен и тя има нужда от промяна. Сега двамата с Керим - може би по различен начин - надявам се заедно, да докажат силата на
любовта.
Написах поема....със щастлив край.

# 610
  • Хасково
Едно ново клипче.

http://www.youtube.com/watch?v=hE07Jz73S2E

# 611

Гери за теб Hug

# 612
Славенче, обичам те бе, душко!  Hug Hug Hug
Веднага се накичих!  Heart Eyes Heart Eyes

# 613

Много често сме първа тема в подфорума - дали Керимоманията ще измести Бехлюломанията !!! Joy Joy Joy

# 614
  • на брега на Дунав
Саричка, мила, като знаеш какво любопитсво ме гложди, що ме мъчиш, душо? Hug Hug Hug Hug
В този смисъл ми се иска и Керимчо да "раздвижат" малко... Тъй де, къде са тези мъже в живота дето викат "Можеш да продължиш да се отнасяш с мен както преди, но аз искам само ти да не страдаш..." (реплика на Керим от снощната серия)Няма такива, само по филмите...  Simple Smile
а това пък кога го казва, че ми стана интересно. Thinking Thinking Grinning Grinning
Аз мисля, че Керим ще се промени искаме, не искаме. Ще мине време, Фатмето ще си признае, че го обича. Ще изживеят някой друг хепи момент, ще дойдат проблемите и Керимчо ще почне да се фръцка и той. Сценариите са ви ясни.

Почти всички казват така докато "плячката падне в капана". /На това ме е научил житейският опит./
Та и батко Керим, докато Фатмето му бяга по тъча ще е така. Joy Joy Joy
Или докато решат сценаристите, че те не винаги се съобразяват с реалностите в живота Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт