Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 10

• 37 140
  • 723
  •   1
Отговори
# 615

Много често сме първа тема в подфорума - дали Керимоманията ще измести Бехлюломанията !!! Joy Joy Joy

Едва ли,аз съм си от вторите Mr. Green

# 616
По принцип аз Кавънч го харесвам много, но с образа на Бехлюл визирам последните серии, малко ми се развали харизмата. Той накрая беше направо мазен. Немога да отрека, че като актьор е много добър и затова толкова ме отврати от Бехлюл.
Керим покрива напълно идеала ми за мъж - слаб, тъмнокос, висок, с чаровна усмивка и топъл /добричък/ поглед.  Heart Eyes

# 617
  • Пловдив
gery_dobreva аз в момента съм 51:49 в полза на Керим/Къванч.
http://www.youtube.com/watch?v=X_GbTwtjQ7I&feature=channel_video_title
Сали и Мукадес.

# 618
Гери,личен въпрос но твоя Керим  с каква визия е, newsm78защото моя прилича на плешив Киво Crazy,ама си е моя Heart EyesТака че и да плакна очи ...само това ми и остава

# 619
  • Пловдив

Оффффф, какво да кажа - знаете.

# 620
Аз изостанах с Б и Б, добре че сериите ги качват в нета, че наваксвам. Но К и Ф не ги изпускам, даже и на турски ги гледам  Heart Eyes.

Имам голямо притеснение за Фатмето. Дали ще успее да вземе изпитите, че учебниците все пред нея стоят, а тя се подпира с ръка и мисли за Керим ... и за Кристен.  Joy  Керим трябва малко да се смили над момичето, да я остави да се изучи, пък после да й създава душевни терзания. Joy

# 621
Гери,личен въпрос но твоя Керим  с каква визия е, newsm78защото моя прилича на плешив Киво Crazy,ама си е моя Heart EyesТака че и да плакна очи ...само това ми и остава
Мойто мило е високо, тъмнокосо, слабо, с тъмни топли очички, само дето е с къса коса. Даже скоро го базиках, че и носа му е по-големичък като на Керим. Laughing Laughing Laughing

# 622
  • Пловдив

Ами да се изяснят най накрая. Така ще се успокои и ще си вземе
изпитите. Хайде да послим за нова анкета.

# 623
Една влюбена жена трудно мисли за нещо друго, освен за любимия.  Joy Тя и Фатмето, кара му се, а мислите й все при него, не го иска, но и на Кристен няма да го остави.

# 624
Гери твоето момче си е жив Керимчо както го описа,да ти е жив и здрав.

Коя ще успокои убавеца Sad

# 625
По принцип аз Кавънч го харесвам много, но с образа на Бехлюл визирам последните серии, малко ми се развали харизмата. Той накрая беше направо мазен. Немога да отрека, че като актьор е много добър и затова толкова ме отврати от Бехлюл.
Керим покрива напълно идеала ми за мъж - слаб, тъмнокос, висок, с чаровна усмивка и топъл /добричък/ поглед.  Heart Eyes

newsm10

Напълно те подкрепям - Бехлюл се справя блестящо с ролята , но предпочитам черните мъже и този сюжет тук ми е по-интересен...!!! Naughty Naughty Naughty

# 626
Имам опасения, че Мустафа отново ще навлезе в живота на Фатмето. Някой друг също спомена тази възможност. Дано не се наложи да я извикат за да му помага да оздравее, че тя колкото й да е обидена, може да се реши на тази добрина. Иначе защо продължават да ни занимават с него. newsm78 Макар че и около неговите и на родителите му тесногръди разбирания има теми за размисъл и поука. Сериала показва много характерни за обществото им отношения и случки, с негативен привкус. Всъщност не само за тяхното общество, защото и у нас и навсякъде има същите или сходни предразсъдъци, лицемерие и т.н. Там едно насилено момиче, бива отхвърлено от другите, а у нас колко мъже биха се оженили за него. newsm78 Или примера с родителите на Мустафа, колко родители не биха му говорили против връзката му с проститука, и като си помисля ние в какво негативно общество живеем, и за Фатмето би се чуло, че едва ли не сама е предизвикала случилото й се.

# 627
Гери твоето момче си е жив Керимчо както го описа,да ти е жив и здрав.
Да, такъв е и аз затова си го обичам, само да беше и толкова търпелив като Керимчо. Laughing Laughing

# 628
  • Пловдив
Спам, ама не съвсем.
Момичета, не е само това. В другата тема се наруши хармонията.
Изчезнаха коментарите за филма, а всяка надцаква друга с тъпи и неуместни
житейски прозрения. По лошото е, че не са изживяни , а извадени някъде от заспалата им фантазия.
Но аз всяка сутрин им пожелавам добро утро. Не пиша, чета и се чудя откъде толкова злобни жени.
Жени да плюят жени. Шарен свят - но  пак замацан. Темата ще се изчисти като свърши филма, но ще с преместят другаде....

# 629
  • Пловдив
Stefok, сигурно ще има пресечни точки на всеки с всеки. Поуките трябва да бъдат както за тях, така и за негово величество зрителя. Тя разрухата в гнездото на богатите започна. Депутата - бащата на Мелтем - вече им видя резила.
Деградация и градация. Затова ще има срещи и раздели.

Общи условия

Активация на акаунт