РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 47

• 31 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Г-жа Нервакова аз да те успокоя, иначе знам, че си знаеш Hug. Аз преди правех лунуване, имаше пъти - 1 - 2 килограма, имаше пъти - нито грам Whistling. Лошото е, че ако не внимаваш през другите дни от седмицата, се връща много бързо. Някак е игра - ха нагоре, ха надолу Joy. Но за пречистване става Simple Smile.

# 631
Абе ще ги трепя тия кила със всякакви оръжия  Mr. Green
Все някога ще паднат, като Берлинската стена  Laughing
Аз си правя едни есперименти с дрешки.
Имах едни дънки които едвам дишах като ги обличах, а сега са ми супер даже в кръста почват да се отпускат, наред са други дънки , които ги купих два размера по малки нарочно и не мога да ги закопчея,
а за РД съм виснала пред велото един костюм, който мра живея трябва да бъда с него  Mr. Green
Меря го всяка седмица ама ципа нещо се опъва, ама нема де да иде все някога ще се закопчее  Mr. Green

# 632
  • София
Гутен таг!  Hug
Вчера направих една мусакица с тиквички и тамън се зарадвах, че съм съвсем разделна и снощи прочетох за доматите  #Crazy Бях сложила бая домати ... е, няма угодия! Трудничко си е в началото с комбинациите.
Labello, имаш страхотен резултат! Браво! Продължавай все така.

# 633
Нерви щом си го виснала костюмчето, няма начин да не влезеш в него  Mr. Green Кога е ЧРД-то?
Съмър освен тиквички и домати, какво имаше друго в нея?

# 634
Теленце съм  18.05.  Laughing

# 635
е, имаш време да олекнеш с още едно кило  Hug Колко ти трябва, за костюмчето?

# 636
е, имаш време да олекнеш с още едно кило  Hug Колко ти трябва, за костюмчето?

#Crazy Shocked #Crazy Shocked
Какво кило бе душо, 4кг. мра живея трябва да ги няма дотогава, 3кг. смъкнах за месец, надявам се и следващия месец да са три от РХ и кило-две от лунуването иначе ще го срежа тоя костюм   Crossing Arms

# 637
  • София
#Crazy Shocked #Crazy Shocked
Какво кило бе душо, 4кг. мра живея трябва да ги няма дотогава, 3кг. смъкнах за месец, надявам се и следващия месец да са три от РХ и кило-две от лунуването иначе ще го срежа тоя костюм   Crossing Arms

А, ще го режеш, няма бря - или ще се закопча гадината или ще се спраска rotfImao Тука в наш'та дружина ний отбой не свирим Naughty Mr. Green.
Кефи ме подхода ти Hug. И аз имам една рокличка за лятото - същото е положението с ципа Mr. Green. И на нея същото и се пише Crazy Joy.
Дънди, Нервакова - благодаря ви за усмивките, които ми подарихте Joy. Ще спя спокойно Mr. Green.
Самър - аз доматите си ги третирам като безскорбялни зеленчуци Peace. Така че има шанс мусаката да е разделна bowuu.

# 638
Добро утро!
Благодаря за топлото посрещане! Както и за разясненията....ще се науча аз...и аз като г--жа Нервакова съм рогато...не от този вид, но подобно Laughing

г-жа Нервакова....няма го режеш! Ако трябва на края гълташ корема, спираш да дишаш и влизаш в него!
Не мога да почна сега режима защото още съм на 90-сет дневната, свършвам я на 24-ти и съм веднага при вас!
Весел ден!

# 639
Добро утро Hug!

А, така  Whistling
Виждате ли сега как студа и виелиците ви ги донесох тук  newsm78
Прекрасен ден Joy

# 640
  • София
Добро утро, пилета Hug.
Дънди - казах ти аз, че бурята те обича и си ходи с тебе, ама ти не вярваш hahaha Joy hahaha. Вземи иди до някоя топла страна, да донесеш и малко слънчице Mr. Green.
Госпожата - как мина празникът? Hug Heart Eyes.
Мимче - бързо се оправяйте Heart Eyes Hug
Аз от 3-4 дни съм много разумна в храненето и съм доволна Mr. Green. За днес закусих банан, обяд - постен грах със салата - краставица, след обяд - ябълки Flutter. Да видим ще мръдне ли линийката тия дни Grinning.
Хубав ден и целувчици  bouquet

# 641
Здравейте!   bouquet
Днес приключвам с плодов 90-дневната и от утре съм при вас. Резултата ми е -10кг, но ми се иска още 5-6 да слезна надолу. Преди години спазвах режима и много дълго съблюдавах основните принципи. Имам и всички издадени книги по въпроса, така че предполагам няма да имам много въпроси. Но се нуждая от подкрепата на съмишленици, хора,  с които да споделям и хубавите и лошите резултати.
Хубав ден на всички!  Hug

# 642
  • София ж.к. Надежда 1
Тук съм bowuu Напоследък нямам време да пиша, но ви чета Hug
Summer7-аз доматите ги ям като салата,с ориз или на сос за риба или кюфтета.А, ям и хилия с масло и резан домат.Но с картофи не ги мешам.Незнам....явно всеки решава за тях как да ги комбинира Thinking
ililina- имаш страхотен резултат PeaceАз също се пробвах с нея преди време, но ми е трудно да спазвам дните.За това РХ ми харесва най-много.Ядеш каквото искаш, но разделно Peace
Разделна съм, но през 3-4 дни се изкушавам да хапна парче шоколад EmbarassedНо поне го правя вечер за да има време да се смели до другия ден WhistlingНяма как, изведнъж не мога да го откажа това сладко TiredВчера з-2 кивита о-леща в-картофена салата Днес з-2 кивита обяда и вечерята още не съм ги измислила.
Хайде чао от мен, аз ще се отдам малко на гоблена си Peace

# 643
Дънди - уж,поне досега не съм забелязала признаци за сенна хрема,но то винаги има първи път.Пу,ПУ - да няма първи път #2gunfire Иначе ям различни кълнове,та незнам.Може пък и да е като нова храна / защото не съм я яла от 1 година / и аз се нагълтвам в повечко като количество.
Говорила си ми за витамините,но даже и "твойте" не ги пия.Сега и покрай бременността ми изписват какво ли не,ама аз желязна нищо не гълтам.В събота мисля пак да си пусна една кръвчица,да видим как се движа.
Мимче - това със семената за кълновете от пазара много не ми се вързва.Продполагам си прочела,че за кълнове не трябва да са обработени с препарати.Ако имате здравословен магазин,по-добре от там.Поне при нас си има специални опаковки, на които пише "за покълване ".
Що се отнася до солената вода - купила съм си едно специално чайниче индийско.То е точно за промивки на носа.Разтварям си морска сол ,поемам въздух,задържам и наливам във ноздрата и така докато започне да тече само водичка.Снощи си го правих и цяла нощ спах като къпана.Даже сутринта имах екстра.Вики пожела да отиде първа на градина и милото я заведе ,та аз спах до....10ч. Shocked Е това чудо не ми се беше случвало от сто години Laughing
Отивам на йога да се разкърша и пак ще ви нагледам Wink

# 644
  • София ж.к. Надежда 1
Ох, току що хапнах 2 залчета халва EmbarassedПред цикъл съм и едва издържам без сладко Rolling EyesЩе бъдат ли достатъчно 3 часа пауза преди да вечерям или да пропусна вечерята?Как мислите? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт