РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 47

• 31 234
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • България
Много ми е хубаво да ви чета:-)нещо кг не падат:-(работата ми е Мн тежка,3км с стотици навеждания...закусвам винаги плод,на 90дневната съм на финала..пропускам плодовите дни от 2пъти като правя 2 белтъчни разделни.53-54кг не мърдат:-(тъпо ми е!

# 646
  • България
И да споделя-днес е празник на училището на малката подготвят се от месец с програма,президента е бил в града
И емоцията е била голяма:-)
Така ми се искаше да съм там...до месец се надявам да се преберем.имате си сняг в БГ,а тук е топло;-)странно време:-)

# 647
Много добра темичка Hug, точно навреме

# 648
Добро утро Hug!

Успешен петъчен ден:)  bouquet

# 649
  • София
Здравейте слънчовци Hug.
rositoooo - виждала съм ти снимчици, изглеждаш чудесно Hug. Не се вторачвай много в тея килограми Naughty. Още малко остана и ще си дойдеш, ще нагушкаш двете девойки и всичко ще е наред Hug.
kalliptu, ililina  - добре дошли  bouquet
petq - ако се изкушаваш с шоколад - прави го преди или след някакъв спорт или разходка. Това са бързи захари и се разграждат лесно, номерът е като се разградят да ги изразходиш веднага, иначе се трупат. Затова преди или след тренировка Peace
Дънди - мерси за кафенцето, мило Heart Eyes. Много е фешън с това герданче Crazy Mr. Green.
Всички сладурки -  Hug Heart Eyes и минете на отчет, много се закротнахте - да не сте пак сгазили лука с неразделни глезотии Joy.
Хубав петък  bouquet.

# 650
Здраве желаем дами  Laughing
Леко сгазих лука аз  Wink
вчера супер разделен протеинов ден салатки с риба тон и то до 18ч. супер стриктна, правих торта на домочадието и дори не близнах.
Ноооооооо, в 23ч. мъжището каза да му направя сандвичи за днеска , след като три пъти преди това искаше да му слагам от тортата  #Cussing out
Та станах аз да правя сандвичи, но какво ми стана  като видЕх тоз ми кашкавалец и пастетче  #Crazy и за да не е с хляб мазах пастета върху кашкавала  Mr. Green та тъй омотках стотина гр. кашкавал   Party и заспах доволна.

Днес се мятам в грах-яхнията,  
а вчера облякох един панталон, който не бях слагала откак съм на РХ, еееееее к`во да ви казвам вятъра ми го вееше като на закачалка  newsm44  
Доста дрешки съм набелязала за подарък на сочните ми лели, немам търпение да им ги подаря  smile3508

# 651
Привет , разделни мои - неразделни ! Hug
Зорът мина , сега отпускам , но явно напрежението си казва думата - два дни не мога да спя като хората и днес вече съм като сдъвкана и изплюта ! SickИначе празникът мина супер - дечицата бяха невероятни , а кан-кан-а на госпойците направо взриви залата. Помолила съм  , да ми качат снимки и клипчета , та като имам нещо на лице - ще се похваля!
Тези дни съм супер разделна - почти не съм яла ! Joy Вчера се изкуших и мушнах една шоколадова бисквита с течен шоколад на обяд , но после хапнах само салатка на вечеря , та мисля ,че не съм сгафила много !Така де - и Хасан е хора !  Wink
Хайде , цунем ви по домова книга и отивам да простирам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 652
Привет, красавици!
Нямам време да чета и казвам само едно "дзак" Simple Smile
Мила ми Госпожо, радвам се, че всичко е минало добре. Не се и съмнявах в теб! Най-добрата си!
Целувам ви всички и изчезвам с 200
Успешен ден на всикчи!

# 653
  • Скопие/Асеновград
Госпожо, с нетърпение чакам да споделиш клипчета и снимки. Heart Eyes Даме във вторник ще имат в парка срещу детската градина представление по повод 66 години от построяването на нашата градина. Още от вчера е почнал да кани Simple Smile Но им казва "във вторник е, през май, в 11 часа Joy "
Вяра, има здравословен магазин, но търснето на семена за покълнване ще стане като моята работа с търсенето на куп други неща в Македония - влизам, казвам какво искам и ме гледат като изкопаемо  hahaha  Дори започват да ме убеждават, че такива работи изобщо НИКЪДЕ по света не се продават. Joy
Г-жа Нервакова, много ме разсмя със сандвича  Laughing На такива сандвичи (за да не се чувствам много виновна пред себе си) слагам едно голямо листо марула, другите работи и вътре малко краставица.  Mr. Green

# 654
и аз съм тук, хапвам си "отделно" все още,малко тренинг още ми трябва и повече воля и ще започна "разделно" Sunglasses,
нещо бързо огладнявам и не мога да издържам на часовите интервали Rolling Eyes....мож еби защото когато ям, ям малко като количество,не чувствам кой знае какъв глад, а малко след като се нахраня и стой та гледай - отприщил се глад и чудо...и пак хапвам
Зачетох се  и в 90 дневната диета и сега съм в едни пресмятания и комбинации как да съчетая и нея и РХ-то Laughing  Е,ясно ми е,че няма да стане съвсем,но...
Мим4е, тук също  е така, имам предвид-по-малкия град - за много неща,за които съм питала и ме гледат умно....За някои неща и аз гледам,така че-квит сме Laughing
Вчера гледах авокадо, до сега никога не съм го яла, и така не се престраших да си взема,защото продавачката ми каза,че се смятало за плод, ама било по-скоро зеленчук.Каза,че се маже на филий или се слага в салата с риба тон например...и аз гледах малко умно,както казах по-горе, нищо че тук,в тази тема съм чела ,че си го мазвате на филийка Laughing
Сега ще поровя в нета и ще видя дали ще ми допадне като инфо,защото доколкото разбрах, било доста мазно това авокадо

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:31 от tuly

# 655
Оцелях Laughing Събудих се  със страшна болка в ухото.Траях 3 дни ,ама повече не успях.Зависнах пред кабинета още в ранни зори и...Възпалено ухо-антибиотик и...Нямам думи.Не мога да дъвча и сигурно ще се вталя Mr. Green Сега съм си лепнала ютията на ухото да ми топли и малко успявам да си взема въздух.
Тили - по системата на Леви - авокадото е неутрално,а други го третират като мазнина.Трябва да стане мекичко като круша и тогава да го ядеш.Става на филийка на резени или да го намачкаш на пюре и мажеш.Много го обичам.
Та така започна петъчния ми ден.Сега ви оставям и ще се опитам да поспя.

# 656
Госпожоооо  bouquet сигурна бях, че ще бъде фхантастично парти, само където работата ти беше много, но и насладата от постигнатото сладка - нали  Wink
Мимче то и аз така от време на време съм влизала в такива магазини и съм забивала въпроси, за които ме гледат като голям камък  hahaha
Тули от мазнината в авокадото би отслабнала, отколкото да качиш  Peace включи го в менюто си с хляб, салатка зелена, кашкавал, краставичка и ммммм Joy та аз почти всеки ден с това обядвам  Joy а вечер карфиол или броколи със сирена и кашкавал на фурна  Joy
Мише къде така бе мило с тези 200 километра в час  newsm78 хайде чакаме те  Hug
Йонито,Алексче, Хепи, Вяра, сладурнаки - калпазанки  Heart Eyes

# 657
  • България
Момичета фрапе само с мляко следобед как да го комбинирам с разделното хранене?смаилче къде си виждала снимчици?на Великден давам пълна свобода от 90дневната на обяд месце и яйца,вечеря гр козунак-от Българския по-вкусен няма!дано има в бг магазина.

# 658
Привет Hug. Аз се позагубих малко . Днес ще имаме гости , кръстниците ни ще идват и ще правим купон Joy. След 12 часа ми стискайте палци , ще ходя при една жена , която е дъщеря на приятелка на майка ми от детството. Жената има фирма и ме вика днес да говорим за работа. Дано стане нещо и то не какво да е , а наистина да ме устройва. Не знам , жената казала , че имала място в счетоводството , но майка ми каза, че не знаела точно какъв човек и трябва понеже аз съм без стаж и е малко сложно при мен.  Но ... имала и други позиции. Малко ме притеснява факта , че са много , много близки на майка ми и ако се проваля нещо ще се притеснявам. То нали знаете , че с познати е още по - притеснително , защото наистина трябва да се докажеш и да оправдаеш доверието , което са ти гласували. Днес като се срещнем ще знам повече. Иначе работното време е стандартно - от 09-18 часа без събота и неделя.
Аз почнах малко да спортувам , карам велоаргометъра, от вчера почнах и едни упражнения , защото иде лето да мога да се нанижа в дрехите си. Оня ден реших да пробвам няколко летни дрехи , е стоят ми както и предното лято , но се иска още. Едната рокля ми е въз тесничка Laughing.
Аз отивам да се къпя и да се оправям , че след малко сигурно ще трябва да тръгвам за срещата. Хубав ден Hug.
П.С. Г-жа Нервакова , дзак от балкона Laughing. Тъкмо допивам и аз кафенцето Hug.

# 659
Ехоооо ставайтееее, ще изпаднем на втора страница, сгафихте ли та се покрихте  Laughing

Айде по едно турско кайве, защото видях Елизабет на балкона  Wink

Хубав ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт