Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 82 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден Пете! Да си жива и здрава, много щастлива с любимите хора и винаги усмихната!!! Hug  bouquet

Браво, Танцен, че сте изкарали хубаво! Party

Мириел, браво за обичките!  Hug

За следенето - да, следях овулации, че съм с късна по принцип и затова. Simple Smile

# 106
Честит рожден ден Пете пожелавам ти все хубави и незабравими моменти от тук нататък и много любов и пари  Hug

Честит рожден ден и на малките  дечица който днес правят 3 годинки Стефан на cenitelkata,Дима на Goldie ,Милена на reiana и Горан на лорелай  [/color]

п.п На анкетата гласувах напълно случайно и желано с Габи ,а сега когато следя овулации и дати и базални температури и тестове за овулация и какво ли не още нищо не се получава  Crossing Arms

# 107
Честит Рожден Ден на всички малки и големи априлски съкровища днес  Hug   bouquet

# 108
Честит двоен празник, Петя! Честит рожден ден на Стефи!!! Да е жив и здрав, и порасне голям мъж! Весело изкарване и на двата празника!  bouquet Hug

# 109
Хелън, честито и от мен, как можах да изтърва такава новина  ooooh!

Аз с ражданията приключих, ама много се радвам на другите де, моята братовчедка също ще има бебе към септември/октомври и го чакам с нетърпение. Grinning

# 110
  • Разпиляна във въображението
Мерси, момичета! Сега сме основно с вдигната коса по нейно желание. Сочи обиците, а когато я питаме за тях се извърта на страни, за да я оглеждаме.

Първата ми дъщеря доста време я "правихме". Димана дойде изневиделица. Laughing

# 111
Много ви благодаря момичета   bouquet Hug
Ванче , аз също помня този ден много ясно .......всичко с най-малката подробност ! Радвам се ,че сте част от този толкова хубав спомен ! Hug
Целувки и поздрави и за другите рожденници   bouquet

# 112
Честит рожденник днес на Milenni да е жив и здрав Християн весел и засмян  Hug

# 113
  • София
Къде изчезнахте всички?

Аз да ви се оплача моя Косьо какъв лъжльо е  Tired

Като за начало ще направя уточнението, че хич не обича да ходи на ясла. Всеки ден е голям пазарлък... Особено в едната смяна винаги реве. Ама като казвам "рев" нямам предвид сълзи и сополи, а дране и тръшкане...абе ужас ви казвам. Чувствам се като майка - изверг, че му го причинявам. Виж, в другата смяна (другата двойка лели) влиза с удоволствие.

Та (пу-пу) цяла зима нашия ходи редовно на градина. И тъкмо се похвалих, че тази зима изкарахме без болести и той направи бронхо-спазъм този петък. Наистина зверски кашляше. Не много често, но като се закашляше не можеше да си поеме въздух. Миналата година ми направи същата история и стигаше до повръщане и задушаване. Направо ми скъси живота. Но да не се отклонявам...

Та остана си вкъщи за 3 дни и разбра, милият, че като е болен и скатава от градина.

Сега всяка сутрин, преди да каже "Добро утро" даже, почва да охка и пъшка "Много съм болен, мамо, много ми е лошо"...Обикновено му "минава" като му кажа, че няма да ходи на градина...
Чудя се да го наказвам ли, какво да го направя, че да му секна лъжите  Tired

Иначе вече е голям човек...

Както до скоро се притеснявах, че не говори, така сега не млъква и е един философ...Много е сладък! Пу-Пу Simple Smile

Честит Рожден Ден на порасналия Хриси! Милени, да ти е жив и здрав!

Мерси, Маги, че напомняш Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 10:29 от ВаняМ

# 114
Честит Рожден Ден на Хриси и от нас!

Ваня, и Аси беше започнал много, ама много да лъже. За мен беше важно да успея да му обясня какво точно е лъжата, защо това не е правилно. Не,че не съм му се ядосвала, даже беше наказан доста пъти, но после осъзнах, че за детето истина и лъжа са много размити понятия и за сега имаме успех ( е, не пълен) по този въпрос.  Peace

# 115
  • In someone's dreams
Благодаря за пожеланията!

И хоп малко снимки от празника: https://picasaweb.google.com/toneva.milena/RDHrisi3g?authkey=Gv1 … p;feat=directlink

# 116
Благодаря за пожеланията!

И хоп малко снимки от празника: https://picasaweb.google.com/toneva.milena/RDHrisi3g?authkey=Gv1 … p;feat=directlink

Милени, да ти е жив и здрав малкия Хриско, много да те слуша !  Hug
Страхотен празник сте имали !!! Браво !

Искам да честитя рождените дни на всички пораснали априлчета, които до сега съм пропуснала ! Да сте живи и здрави малки палавници ! Hug

# 117
Аз се сетих, че скоро не съм пускала снимки, ето малко рожден ден-ски емоции. Това е от градинката, другите още не съм ги оправила Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 15:03 от tanzen

# 118
  • Разпиляна във въображението
Танзен, малкият е голям чаровник!

На всички празнували, да са ви живи и здрави малчовците.   bouquet

# 119
Честит рожден ден на Изабела, София и Стефани! Да растат здрави и щастливи деца!
Момичета, днес бил празник на детската книга - купете по книжка за децата си! Освен това в Сф щяло да има някакви празненства около Ариана, но и аз не разбрах точно какви : )
Танзен - страхотни снимките! Как само вече растат децата, стават едни такива малки човечета : )

Милени - честит празник и на Хриси със закъснение...страхотна торта : )

Целувки и прекрасни почивни
дни
!

Общи условия

Активация на акаунт