Честити цееели три години на Марти на Хриси-Писи, Мишо на Кали, Косьо на Миленак, Стефчо на Хикси, Калоянчо на Иване и единствената дама на този ден - Александрина на Миррор.Пожелавам здраве и щастливо детство! И много подаръци днес!
. Не съм влизала във форума от хиляда години, но сега имам нужда от съдействие и ето ме
. Спешно си търся детегледачка и искам да помоля ако някой е ползвал такава и е доволен (Хелън, примерно
) или има познати, които се интересуват от такава работа, да ми пише на ЛС. Аз пуснах и тема във форума, но предпочитам препоръчан човек, някакси ми е притеснено на съвсем непознат да поверя детето си.
. 

Прегръщам ви силно и изпращам много целувки на порастналите малчугани!!!

Леко бременеене, още по-леко раждане... здраво бебче-октомврийче!!! За после... няма да коментирам... знаеш мнението ми... при мен беше зор и все още е... но викаш неволята, викаш, чакаш... и в един момент се стягаш и му намираш някак цаката...

И да не съм прекалявала с амбициите да го уча на всичко "за да се хваля в градинката" и че за всичко си имало време. Аз не че съм от най-амбициозните де, само споделям.

Не се облича/съблича сама,не ходи сама до тоалетна,защото я слагам на тоалетната чиния с детска седалка и още не сме купили столче,на което да може да се качва и да сяда сама.Говори доста,но има някои "нейни" думи,които продължава да си ги използва,обаче от филмчетата запомня думи и фрази,които после използва на място.Не казва "р".Пъзели не може да реди.Никога не е могла,за разлика от майка й.Аз обожавам,но когато тя ми помага в моя(който редя в момента от 1000 части),просто свързва частите без да гледа дали съвпада нещо.Същото прави и с детските.
.Сега може сама да си отваря "Пейнт" и да рисува,а когато съм махнала мишката от лап топ-а,също се справя,без рисуването разбира се.Може да си пуска и филмчета.