Намирам малко време докато си пия сутрешното кафе (да,за мен сега е сутрин...тежка вечер,шефа имаше Рд снощи
) Галка,малка,радвам се за думичките,които толкова чакахте.Тепърва ви предстоят нови и нови такива и все по-радостни моменти
Срещата в Априлци не я мисли толкова,по-важно в момента е развитието на Сашко,ако тази среща ще натовари доста бюджета ви просто я отпиши (тази година) Ще ни покажеш ли нови снимки на децата...моляяяя 
Аз какво мога да добавя за моя син
Обича да си играе с колички,да му четем книги му е любимо,има 1-2 книжки,които ги знае дума по дума и да ви кажа той на мене ги разказва
Знае буквите,азбуката донякъде я знае да я казва.Може да брои до 5-6 някъде.Цветовете си познава и в магазина например сам си казва,че иска синя змия,червена кола и т.н. (от тези желираните) Знае доста песни,научени в яслата. Сам се съблича от горе до долу,той облечен не може да ака на гърнето,задължително всички дрехи се свалят,защото щял да ги изцапа.За обличането,от кръста надолу се облича сам и и естествено подбора на дрехи е изцяло негов!Сега му е мания да взима интервюта от нас с микрофон (купихме му 2) и е голяма радост. Има си вече касичка и редовно ни тараши портфейлите и сам си я захранва
Когато сме вънка,не му трябват играчки,дай му само да бяга да ме гони и така.С краката е доста бърз,обича да се катери. Говори правилно (според мен..."р-то" го е подобрил доста) от филмите и рекламите запомня разни реплики и ги повтаря като папагал.Бързо му сече пипето и често ни затапва много на място остане в къщи с баща си,а той както е полу легнал си подпира главата с ръка и ми отговаря "Чакай да помисля"
Има всичко на всичко 2 пъзела единия едричък с около 20 парчета за Снежанка и джуджетата-сам го реди,другия по-дребен с повече парчета там аз помагам за някои части. Рисуването не го влече сякаш,предпочита да ми нарежда какво да рисувам...-нарисувай ми кола и мама да я кара,сега голям камион и аз да го карам,после голям автобус и тати да го кара,аз да се возя и т.н.
Ох,друго не се сещам сега,пък и си изпих кафето...време е да се оправям и да излизам.
Едно видео на малкия от преди 2-3 дни

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1671687228124&comments
и да ви покажа как се яде торта ако не знаете
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1673120303950&set=a.1 … 78274&theater
Брои до 4-5, но понякога продължава по инерция 6-7..., знае доста песнички и стихчета от яслата. Говори доста правилно, включително и р, и не млъква, постоянно се джумоли нещо или си пее
Спомням си, че в деня, в който прочетох благата вест се почувствах много щастлива, разказах на майка ми по време на разходката за новото бебе, дори звъннах на Милен по телефона да му кажа 
Както е писала Мусито, имаше един период, в който леко се върна назад, копирайки от Мишо, но го премина. Остана й обаче проблемното заспиване. Според нея някой трябва да я милва по главата докато заспи. А това почти всяка вечер продължава около 30-40 минути. Продължи около 2-3 месеца, докато този понеделник не се амбицирах и поех кампания "заспивай сам". Всеки в кошарата си и точка. Съответно и двамата не бяха никак доволни, ревове, писъци и здраво стиснати зъби от моя страна. Резултатът на петата вечер - две самостоятелно заспиващи деца без рев. Брои до 5, но пропуска 3. Като я питаме на колко годинки ще стане, показва трите пръста, но казва "на две". В момента умира да гледа Том и Джери и Ну, погоди. Може да ги гледа денонощно и следва як рев като й спра диска. Не съм я пробвала да оцветява онлайн или да играе игри на компютъра, защото ме е страх, че ще се пристрасти и ще иска постоянно да го прави. Като сме навън, тича, катери се, кара си колелото и се закача с момчетата. Има си един Наско в яслата, който обичала и постоянно ми говори за него. Онази сутрин го видях, добър избор е направила

за сметка на говора Габи реди сама пъзели с 90-120 части дори 3-д пъзелите са и любими,реди мозайки по цветове отделя си светлите от тъмните цветове ,знае няколко цвята ,брой до 10 самичка и много обича да си танцува на песнички
а забравих също много обича да си нижем герданчета и гривнички с едни топчета
Любимото е да кара колело,едвам го прибирам
Голямата постоянно ми носи брошури на чужди университети... Не мога да си представя, че ще имам дете само "в компютъра"....