Имаме си НОВИНА, БОРЯНА роди се във АПРИЛската тайфа!!!!

• 81 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Неси, честита бременност - всичко най-леко и приятно ти желая, а на финала, то е ясно - здраво, миличко бебенце Simple Smile
Момичета, сега видях, че ще има среща в неделя - страшно много искам да дойда, но трябва да съм сама с двамата - този клуб какъв е? Ще ми позволят ли да оставя и Боби и Зари? Тя няма още 2 годинки, а там май взимат само над 3? Ако не - ще се наложи да стои при мен на масата - то едно виждане ще бъде тогава, но ще се опитам да дойда, ще се радвам много- така, че пишете ме в кюпа  Mr. Green
Аз за нас какво да кажа - ходят и двамата на градина, ту единия спре да реве сутрин и другия почва  Whistling Няма почивка ви казвам. Баща им пътува много, вскя седмица оставам сама с двамата, но вече свикнах - оправям се, не е както преди, когато Зари беше беззащитно бебенце. Сега поне като се сбият, отвръща подобаващо на ударите и не я мисля толкова. Многоо порастнаха, в градината добре се хранят, имат стриктен режим и това им се отрзява и на спокойствието вкъщи. да са живи здрави учителките им, много съм доволна. тая сутрин направих един гаф и ей сега се усетих - забравих да сложа на Зара памперс и сигурно се е напишкала на килима в детската, ако не е свършила и нещо друго - защото тя вкъщи е без памперс от лятото - маха си го сама и като има пиш сяда сама на гърнето - то стои дежурно в хола. Но стават аварии.
Хелън, аз да ти кажа,(извинявай Лурдес),. но ако детето реве от глад още малко време, по-добре вземи си го дохранвай, или се изцеждай, знам ли и аз - на мен ми звучи малко садистично да чакаш седмици на ред да ти се увеличи кърмата. Но ти си знаеш най-добре  Peace

# 646
Ехооо остава уговорката с деца, нали? В някой клуб до мола или в мола последно?

# 647
  • София
Аз предлагам да се видим в 17:30 в Мол-а на Стамболийски на 2 етаж, пред Детски кът Випо (до KFC).
Звънях в детския клуб, който ви споменах по-рано, но имат парти от 17:00 часа.

Във Випо е ОК, мисля че приемат и по-малки дечица, а точно на входа има кафе-кът за нас. Малко е на пътеката, но...

Tiffani, защо не звъннеш на Петя и тя да дойде ако има възможност. Аз й нямам телефона. Загубих си всички контакти със стария телефон Sad

# 648
Tiffani, защо не звъннеш на Петя и тя да дойде ако има възможност. Аз й нямам телефона. Загубих си всички контакти със стария телефон Sad
Звънях й, на работа е. Няма да може.

# 649
Привет : ) Аз ще се класирам с Еличка : ) Ще ме пуснат =- трябва само да стиковам кърменето  Hug Ще се обадя и на Галката, макар че се съмнявам да дойде. Днес кой викате мал РД - Ехмея, щерка ти, нали? И Несинеси - ами да са живи и здрави рождениците и много щастливи!!!

# 650
Аз пък се класирах за без деца newsm44 newsm68 newsm44

17.30 през клуб Випо - ок

# 651
Е, ади ся да додИ някой да разкаже де......

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 12:58 от Анонимен

# 652
Е, яди ся да додИ някой да разкаже де......
Еееееееее, ний да ни сме клЮкарки ........

# 653
  • София
Е, яди ся да додИ някой да разкаже де......
Еееееееее, ний да ни сме клЮкарки ........

Аз като видна информаторка само ще кажа, че ми беше мноооого приятно да се видим с момичетата на няколко бутилки вино Simple Smile И че задължително трябва да повторим, потретим и т.н и т.н Simple Smile

Децата са пораснали, много мили и сладки са  Heart Eyes А малката Зара е голям бонбон  Heart Eyes

# 654
  • Някъде на път....
Ееее, страхотно е било значи!  Hug
У нас имаме втори "варицелосан"......  Thinking

# 655
Здравейте, здравейте и от мен.....

Влизам и заварвам от хубава, по хубава новина....

Честито бременност на Неси.....лека и безпроблемна, леко раждане и прекрасно бебе на финала Hug

Хелън, честита ти втора радост. Много да е щастлива малката Боряна, колкото е сега ревлива, толкова след това усмихната. Hug Heart Eyes
За да те "успокоя" ще ти кажа, че Кари е така ревлива вече 6 месеца....а как в началото си казвах, че вторите деца са по послушни......поне при мен това се оказа абсолютна лъжа. Кари е свикнала навън и сега вътре само реве....вечер заспива след 1-часов рев и то отскоро, защото ми писна да изкарвам вечерите си в непрестанно приспиване...
И аз преминах през това самообвиняване спрямо Бети, но малко по малко всичко си идва по местата.
Бети беше много зле последните месеци от бременоста-заекваше, напикаваше се и накрая се и наакваше. Върха беше когато вече бях в болницата се беше наакала 7 пъти за деня, като единия път нацвъкала килима и после минала и настъпала всички дадонки както тя казва ooooh!Казала , че го прави защото мама я няма. Сега е ок...не е от много тормозещите каки, даже почти не обръща внимание на Кари. Не е имало момент да иска да я мачка и целува много. Сега вече повече се "заиграват"-Бети скача и пее пред Кари, а тя умира от смях. В момента за да мога да пиша я бута в количката и пее зайченцето бяло Laughing
И моите гърди са много по меки от първия път, и аз имах усещане, че няма кърма и затова и давах почти през час да яде, дори и нощем....и тя се усили.Даже първите два месеца от толкова стимулиране (Кари изяждаше едната, аз изцеждах другата) Бети пиеше от 1-2 шишета кърма с какао Grinning Даже разправяше в градината как от едната цицка на мама тече мляко за Кари, а от другата мляко с какао за Бети Grinning

Аз не можах да видя снимките Tired

Ето малко снимки от нас

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1578366634851.47401.17 … 192398&type=3

# 656
Vesy, много са ти хубави дечицата!Между другото може ли да те добавя във фейса?Казвам се Адриана.
Ако видя и други познати физиономии от форума,може също да ги "поканя" за приятели  Embarassed  Heart Eyes

t_ilieva, бързо оздравяване! Hug

Добре, че е ВаняМ, иначе колко пъти щяхме да си седим неинформирани...!Срамота-никой нищо не казва  Wink

При нас новото е,че от четвъртък Калина пие антибиотик! И ПАК е в къщи!Сега разбирам истинското значение на "една седмица на градина-една в къщи,три дни на градина-пет в къщи..." Close Гадост!

# 657
Добър вечер  Hug
Въпреки,че бях на работа успях да се класирам на срещата   Grinning и съм много щастлива ,че успях да видя момичетата . Страшно съм възхитена от Зарка  Heart Eyes невероятно дете е пу пу пу пу пу ,толкова е мила и засмяна и целува и прегръща всички  Hug Много е мила  Heart Eyes Ванче ,супер сладка дъщеричка имате !!!   bouquet
Неси, честито мила  Hug Лека бременност с лек завършек и едно сладко бебе !!! (може и две Crazy)
t_ilieva, да минава по-леко варицелата при вас !!! Peace
Иначе при нас ......едно и също ,това еднообразие е много досадно  Tired
Днес ми се случи нещо много приятно  Grinning направих една жена щастлива : Пристига един младеж и вика искам едно букетче от 33 рози ,ама да се доставят на адрес ......да ама в магазина бях сама и трябваше да ги доставя аз  Simple Smile трябваше да кажа ,че са от таен обожател ! Сигурно ви звучи тъпо ,направила съм толкова много букети всичките за някого ,но за сефте го доставям лично ........ вълнението на тази жена беше толкова голямо ,че чак моето сърце се разтрепери и всички около нея започнаха да викат ,тя се изчерви   Heart Eyes Heart Eyes беше много мило
Сори ,че ви занимавам с тъпотий   bouquet
Целувки за всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 658
Ех, Петя, Петяяяя.....какви мъже има на тоз свят  Rolling Eyes. Браво на теб, много е хубаво, когато направиш един човек щастлив, дори и за малко!
 Честито на Неси, неусетна бременност й желая.
 Аз пък ...съм на друга вълна. Осиновяване. Сигурно мислите, че нещо не ми е наред...и сте съвсем прави  Mr. Green. Винаги съм имала този вариант предвид, ако не беше станало така, че да иамм свое дете. А сега...миналата седмица на работа дойдоха едно семейство, които имат едно "свое" детенце и едно осиновено момиченце. Взели са го още като бебе и разказаха как първата нощ не са могли да я приспят доста дълго време и накрая като загасили лампата в стаята и тя се успокоила и заспала.....на тъмно! Бебе! Също казаха, как и сега въпреки, че е при тях от доста време, сутрин дори и да се е събудила, не става от леглото си, докато някой не й каже че може......направо ми иде да вия срещу луната. Нищо хубаво не ги чака децата в тези домове, никакво бъдеще, никакво настояще. И ми се иска да направя някое такова дете поне малко по-щастливо....или поне да опитам. И сега започваме да водим преговори с моя мъж.....

# 659
Хмммм, Емма, мила, много смела идея...аз см си мислила, че ако искам трето, няма да родя, а ще осиновя...но май от известно време твърдо не искам трето  Mr. Green Но това, което си решила е прекрасно според мен  Hug знам, обаче, че пътят на осиновяването е много трънлив...

Веси1,  Hug, ти се обади най-накрая бе! Аз много се бях замислила за теб напоследък! Много се радвам, че нещата при вас са поутихнали и ми даваш кураж!!! Целувки на Карина!!! Дано расте здраво и палаво дете  Heart Eyes Как е КРИСИ? Поздрави и на нея!!! Айде и тя да се разпише де!

За срещата - нали можете да си представите на мен пък колко ми беше приятно, след като от доста време стоя като вързана в къщи...малко много приказвах, но ще ме простят момичетата  Hug е, не всички бяха на бутилка вино - аз бях на биричка, ще ме простите  Wink Поговорихме си за деца, училища дори, за вторите и третите...А Зара - само като й се усмихнех от 5 метра и тя хукваше да се гушка в мен  Heart Eyes
Тази сутрин Елица пак ми разказа играта. Просто понякога става крива и това си е. Аз усетих, че нещо няма да е наред, защото просто търсеше за какво да ме "хване", какво да сбъркам. Искам мляко, не - искам попара. Започнах да я обличам както тя иска и тя вече нямаше за какво да се заяде и просто започна да вика - не, не...става некомуникативна. Чакай, кажи, какво искаш - не. Така ли - веднага с баща й пристъпихме към "обличане насила" - той я стиска, а аз - обличам. Може би боли, със сигурност, ако ни видят социалните ще ни приберат детето, просто се надявам така да й покажем, че с тези истерии нищо не постига. А тя реве, пищи, цялата изпотена...хем ми е жал, като я гледам такава, хем и аз истерясвам, честно ви казвам...легнала си е рано, вечеряла е, направила съм й и закуска, и мляко с какао...предварително сме уговорили кои дрехи ще облече...няма пряка причина да е таква. Опитах без емоция да я облека, но не издържах и я ударих по дупето...само тя е в центъра на събитията напоследък, бебто, горкото, почти не ме вижда...та така! Не знам докога ще изкараме. Казах на срещата, че съм доволна от книгите, които купих за възпитанието, защото всички тези неща са описани и там - не съм нещо единствено - истерии, тръшкане по земята, потене, крясъци - пише, оставете детето дамо в стаята. Вчера я оставих - 1 час пищя и се дра. Устата й се наду, очите - всичко - познайте как ми мина вечерта. А вчера всичко започна, защото й свалих рязко шапката като се прибраха от ДГ и й "развалих прическата"  ooooh! Пише в книгите, че с много любов всичко се постига...е, как мога да се отнасям с любов към дете, което вчера пищя 1 час от глезотия и днес така ми започва деня...а вчера, след истерията, цяла вечер бях на нейно разположение - игри, забавления...мисля, че освен хилядите причини да бъда такава, просто ни се е качила и на главата и това е...

Ох, хайде, целувки!!!

Пете, ела и на мен дай един букет ма, душо, аз сама ще си го платя!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт