Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 598
  • 730
  •   1
Отговори
# 555

Инче,много е свежа "Тоскана".Чудесна е като всичко излязло под ръчичките ти.
   Възхищавам се на производителността ти.

# 556
  • там където има винаги вятър
Да ви покажа последното си произведение - графика, ушито за 10 вечери, по 4-5 часа  ooooh!

Графиката е с ушити  размери 28/36 см, на панама 18 каунт. И рамката 30/40 см, черна, купена от фотоателие за 9лв. пасна идеално  Wink

# 557
  • София
Аз сега шия прекрасния ми истински подарък от Осмомартенската томбола от =Деси=. Не съм го показвала, защото нямам с какво да го снимам в момента. Ще го покажа готово. Пеперудите са прекрасни. =Деси=, благодаря ти, мила, че ми създаде такова удоволствие.  bouquet Hug

# 558
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 mama iasi  Графиката е станала страшна! Графиките са ми слабост, защото много бързо и приятно се шият, а и не сменяш много много цветове. Пусни схемата, ако е възможно разбира се.

# 559
  • София
Отново страхотни неща сте направили.
Аз влизам, за да ви питам в програмата Pattern Maker къде пише колко конец да си купя. Реших да ушия нещо с два цвята, но не зная колко да си купя. Продължавайте в същия дух, приятен ден Peace

# 560
От file menu - page setup - content - show floss usage трябва да е маркирано за да  излезе дължината на  конците - може да се показва като 0,235 в последната колонка например което би следвало да е 0,235 х 8 метра чиле. Или другия вариант е в тази колонка да излизат 1,000 - което значи 1 чиле. Но може би се задава някаква друга опция, която закръгля информацията. Още не съм го разбрала това.  Аз горе долу гледам в табличката за конците / натискаш бутона infomation / колко бода има за съответния цвят и така се ориентирам.
Дано съм обяснила правилно - ако не - нека ме поправят

# 561
  • Балчик
Момичета, ето вече оформените лалета красят една от стените в моя дом, много им се радвам Heart Eyes Лееекинко като че ли са застъпили с рамката от гоблена, но ще го преживея.

# 562
Джемма, много, много е красив!!!  bouquet

# 563
  • там където има винаги вятър
Ето я схемата :

Тази, определено не се шие лесно  Naughty /шила съм къде, къде по-големи гоблени, но тази ме измъчи/, при принтиране схемата е ситна, което е трудно за среднощно шиене. Както споменах и в друг форум, виждайки я си помислих че за два-три дни ще я ушия, НО.... newsm61 Пригответе си по 2 чилета от цветовете/черно и червено/  Naughty, че така от пръв поглед конците изглеждат малко.
Дано съм била полезна  newsm78

# 564
  • Пловдив
Джемма, голямааааааааааа красота.....................

# 565
  • БГ
А-у-у-у - Джемма-а-а-а - страхотен гоблен! Красота,красота!
Поздравления! Hug

# 566
Здравейте и от мен, новичка съм и до сега само ви четях и разглеждах, но сега се обръщам към вас с молба за помощ- мам един гоблен- страст, казва се "Кръчмата" или както го водят също "Веселите музиканти в кръчмата" и си търся отчаяно от доста време схема, някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително. Иначе сега шия Индийска девойка, но няма да ви показвам още, защото съм в самото начало и съм още на фона, та....като напредна, ще снимам. Поздрави за хубавата темичка, много ми харесва, както и гобленчетата ви Simple Smile

# 567
Браво, Джемма! Много е хубав!  bouquet

# 568
Джемма наистина е невероятна наслада да го гледаш!  smile3501 smile3501Прекрасен е!  bouquet Hug

# 569
Инка, много ти благодаря smile3525
Джемма ,гобленът беше много хубав и без рамка,но сега  е приказка .Поздравления

Общи условия

Активация на акаунт