Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 585
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ba4iiska, много благодаря за обяснението - открих колко чилета ми трябват, 10 .
Джемма, супер е станало.  Peace

# 571
  • София
Джемма, разкош  Heart Eyes
Sunshine_g можеш да си го изтеглиш от тук  Peace

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 17:51 от бадем

# 572
Бадем, не мога да отворя линкът, който си ми дала Sad((((
Джемма, гобленът е божествен, не мога да си откъсна очите от него, застъпен е мноооого леко, едва ли някой ще забележи изобщо, на фона на другата красота, която се вижда Wink

# 573
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да почерпя и тук за професионален праздник!

Джема чудни са лалетата!!! Crazy

# 574
  • София
Sunshine_g Объркала съм връзката, извинявай, сега вече трябва да се отваря.
Честит празник   bouquet

# 575
Sunshine_g Объркала съм връзката, извинявай, сега вече трябва да се отваря.
Честит празник   bouquet

Благодаря ти много за бързата помощ, аз обаче търся гобленът, в който са събрани тези 2, казва се наистина Кръчмата и е на Милена стил, разликата е, че е с една много хубава рамка, която на тези липсва, а и ако ушия 2-та и ги събера, се получава доооста по-голям гоблен. Не знам, Милена стил са направили това копие, което е много красиво, не мога и не мога да открия тази схема Sad Ето го и така издирваният гоблен http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2607
Помощ!!! Simple Smile

# 576
  • Атлантис, Галактика Пегас
В каталога на Вилер го има този гоблен. Не знам къде може да се сдобиеш със схемата.  newsm78

# 577
Този сайт като си смъкна схемата, за да я разархивирам ми иска парола, иначе намерих един друг любим "Идилия в снега" и тъкмо се бях зарадвала Sad

# 578
  • София
Уф, имаше ги някъде тези пароли ......схемата я имам и на моя компютър, но пак без рамката и на две части, ако искаш да ти я пратя .......
П.С. Открих ги тук към края на страницата

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 18:39 от бадем

# 579
  • Варна
Джема,старахотен завършек на големия ти труд!
Ина,много е красива Тосканата!
Корделия,честит празник! Да се чувстват поздравени и други празнуващи ако има.

# 580
Бадем, отново благодаря Simple Smile
Продължавам да търся схема на гоблена на Милена стил "Кръчмата" Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 19:19 от Sunshine_g

# 581
Здравейте!И аз да се похваля какво довърших .Доста трудничко ми беше кръстат бод,контур и т.н.,и малко не си заслужаваше трудът,но все пак го завърших.
Сега двете части вече са ушити.  
Сега започнах това- макар,че не мога да разгадя един знак го има в ключа-но не в самата схема.Но не мога да намеря схемата в компютъра...Ще видим накрая какво,ще се получи!
Намерих иконата на св.Тодор-ако някой я иска да ми пише да я изпратя на поща ,че е ПМ формат схемата!

Страхотни неща сте ушили и то за толкова кратко време.Този гоблен "Кръчмата"е страхотен.Дамно да се намери схема!

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 19:48 от tomitooo

# 582
Този гоблен "Кръчмата"е страхотен.Дамно да се намери схема!

Дано, че от кога си го представям на празната стена в хола .... Grinning

Аз сега шия това http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2471, мисля че ще се получи много добре, понеже има и златист конец и с една масивна рамка...мммм Simple Smile

# 583
Моята индийка е тази-но незнам в каква рамка да я сложа,защото повечето рамки на другите ми гоблени са златисти или кафеви....А ми адски трудно ,когато се стигне до рамка-за това някои ми стоят така....в шкафа....

# 584
Уау, страхотна е индийката ! Би и подхождала златна рамка според мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт