Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 407
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
doci, Дървото е много хубаво! Поздравления! Новият тоблен, който си избрала Виолетовия здрач е страхотен. Избираш много хубави и труднички гоблени. Този новия направо ме заплени.

k_savova, чудесен е фарът, а кученцето - много сладко

# 76
  • ГОре на черешата...
Не мога да не се похваля - ето какво пристигна преди малко:

Много съм щастлива и нямам търпение да започна Party. Като заспи довечера Дребо ще изчета внимателно инструкциите, да не оплескам нещо...

Сега пък ще се върна да видя какви красоти сте сътворили.

# 77
Да взема да се запиша, макар и на 5 стр.
Ама така е, отвори се едно хубаво време, и аз навън с децата. А форумът и гоблените...    Embarassed

Ето ме и мен на 6-та
С детето навън до тъмно , после гости и гобленчетата изостанаха , но скоро ще се запиша с някакви етапчета

# 78
mimo7 ,би ли качила снимчица която се увеличава  Praynig-отдавна съм хвърлила око на този гоблен!
k savova-чудесни гоблени с чудесно подбрани рамки  bouquet

# 79
Доци дървото е станало страшно красиво....  Heart Eyes

mari_eta честита придобивка!  Hug С нетърпение ще очаквам етапчета!  Wink

# 80
Вече в рамка, но снимката май не е много добра /не съм я правила аз/:

# 81
  • Варна
Доци дървото е станало много хубаво, а и новият ти проект е хубав, ще чакам да показваш етапчета.
ИнаТ много добре изглежда кученцето с рамката.
Mari_eta честита придобивка, очакват те много приятни мигове в шиенето на тази красота.

# 82
Zdraveite momi4eta!Satvorili ste strahotni ne6ta smile3501.V nai skoro vreme 6te snimam i moite goblen4eta i 6te vi gi pokaja.Sega imam edna molba kam vas:mnogo mi haresvatozi goblen http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=165 no ne moga da mu namerq shemata.Ako q imate 6te sam vi mnogo blagodarna ako mi q pratite.Blagodarq predvaritelno.

# 83
Здравейте отново ето и готовия ми щъркел! Нали идва пролетта вече  Sunglasses

снимката нещо не се показва  newsm78 по късно ще я кача пак!
ето я:
http://img24.imageshack.us/i/dsc0554ml.jpg/

Специални благодарности на Лили Проданова за съдействието!  Hug
bouquet

Извинявам се за спама! Embarassed

Много е хубаво!
Аз най накрая си купих конците и мисля да го почвам. Само да питам на каква панама, 1:1 или 1:4 го ши, с какъв бод?

# 84
Много е хубаво!
Аз най накрая си купих конците и мисля да го почвам. Само да питам на каква панама, 1:1 или 1:4 го ши, с какъв бод?

Благодаря Sianaa, на бяла аида 14, с кръстчета го ших и ми отиде по 1 чиле от всеки цвят + още 3-4 допълнителни от някой конци. Леко боцкане, много е приятно това гобленче и с голямо настроение го ших - приятна работа и на теб!
 newsm10

доци  пейзажите ти са страхотни! Поздравления и успех с новия!
Инат и снимката е добра и Патриша изглежда чудесно!  Grinning
Mari_eta много е красив този гоблен успех и в това начинание!
k_savova чудесни са браво на теб!   bouquet

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 08:20 от delfin4e

# 85
  • София
Margaret това ще ми е следващият гоблен  Heart Eyes
doci чудесно е станало Дървото  Peace и пак сложнотия си захванала  smile3501
k_savova прекрасни са и двата  Heart Eyes
mari_eta честита придобивка и приятно шиене   bouquet
ИнаТ много добре изглежда и вече в рамка  Peace

# 86
Здравейте дами. Отдавна ви чета и се наслаждавам на красотите ви, но не съм писала. Имам 5 ушити и 6 не ушити гоблена  Laughing - ще снимам и ще покажа - ушитите  Crazy
Делфинче много ми хареса Щъркелът с бебето, би ли споделила от къде е купен  Praynig   bouquet

# 87
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Прекрасни гоблени!   bouquet Не пиша имена за да не пропесна някоя красота
Доци, най-накрая се появи.  Толкова чаках за да покажеш Сън - мисля, че ти каза че ще го шиеш.
Снощи в 12,00 свърших и последното от сезоните на Вилер, но бе страшно късно за да ги снимам. Дано довечера ги снимам за да ги покажа. А се надявах някой да  покаже Сън ушит или поне етап за да видя как става защото се чудя довечера кой да почвам - Сън или Дървото на парите или Планината на парите. Ако не се лъжа още някой шие Сън. newsm78
Добре дошли на новите попълнения.
Здравейте дами. Отдавна ви чета и се наслаждавам на красотите ви, но не съм писала. Имам 5 ушити и 6 не ушити гоблена  Laughing - ще снимам и ще покажа - ушитите  Crazy
Делфинче много ми хареса Щъркелът с бебето, би ли споделила от къде е купен  Praynig   bouquet
Ако не се лъжа схемата е от нета.

# 88
Да от нета е схемата, в тази тема еминав я е качила http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558825.75

# 89
 smile3501 Мноооого красота и в тази темичка - поздравления на всички със сръчни ръчички  smile3501

Едно ню-ню от мен Simple Smile :

http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.22764904

Общи условия

Активация на акаунт