Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Oххх че красиви макове  Hug
Беллора, меджика се изпира наистина в хладка вода (ако е гореща май се фиксираха цветовете) имам позната дето е много доволна от него, казва че си се изпира идеално.

От сайта на дмц не се пазарува директно, май по-скоро им е рекламен, какво предлагат. Поръчката става по телефона или в съобщение  Peace

A ето и нещо завършено от мен

След тая възглавничка и губерката Й, като хванах игличката която обикновено ползвам ( от възможно най-малките и тънките) ми се загуби между пръстите  hahaha

# 76
Много е красив Риолиса,може това да е едно от следващите ми предизвикателства-но сега имам доста които ме чакат в шкафа като едно Ланарте-Ириси ботаникал/направо не ми побира ума как ще го шия толкова е ситно  Thinking/.А сега исках да ви попитам-има ли някой схемата на тези орхидеи

и въобще на коя фирма е  ooooh!? Мисля,че ще ми се върже с този че отдавна му търся другарче

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 19:07 от silvanapei

# 77
  • Варна
Здравейте момичета, доста време не съм писала, поздравления на всички за красотата, която творите! А това е над което се трудех през последните месеци Нещо ми се струва, че лицето не се получава както трябва newsm78, поне от близо, отдалеч изглежда добре.

# 78
  • София
Благодаря за новата тема.   bouquet
Момичета, аз пак влизам с въпрос. Свалих си схемата на щъркела с бебето, обаче някои от символите в схемата ги няма в ключа, както и някои от символите в ключа ги няма в схемата  Confused . Дали някоя, която го е шила може да ми помогне?
Благодаря предварително   bouquet
извинявам се за лошата схема-заповядайте

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 23:01 от eminav

# 79
  • София
Danym, ти си по-напред от мен с ангелчето...

ето аз до къде съм стигнала:

http://picasaweb.google.com/106887949281129881115/MyHobby#5565846661489770514

Моята е малко по-различна, понеже смених цветовете.

И май няма да му правя крилца.
Понеже го правя и него за бебка, то като разбраха бабите, че е за нея се развикаха, да не съм го правела на ангелче, да не му стане нещо на детето. Аз не съм суеверна, ама мир да има  Peace 

# 80
  • Пловдив
Ах, ba4iiska крастота!!!
Ivanichka   -ами наздраве!  Laughing  Много свежи са тези "дрешки" за бутилки- можге да стане страхотно за двойния празник- Трифон Зарезан-Св. Валентин  Simple Smile
Kordelia много ми е актуален Дядо Коледа, с тоя току-що натрупал сняг тук.
Фъстъчка  не от суеверие, но и аз бих го оставила без крилца ангелчето. Пък и щом е за бебка.... Знам ли, и аз бях харесала няколко ангелчета за моя мъник, ама нещо не ми допада идеята. Мисля, че тия суеверия са заложени дълбоко в нас и колкото и да си казвам, че са глупости все пак....  Rolling Eyes 

# 81
  • Плевен
Леле Shocked, много красоти видях!  bouquetСигурно и вие не спите като мене ,но пък шиете  Peace!
Открих няколко орхидеи Rolling Eyes ,дано свършат работа ,но тази не открих!Може би първата се доближава малко до нея , а последната е на Ланарте ,но с много листове ,та ако ви харесва ще свалям! Hug

Най-после ето тука открих твоята

http://club.osinka.ru/topic-42433?&start=45

Изтеглила съм я!Ако не можеш ще я кача ,че вече  smile3507 Grinning

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 01:30 от pepen

# 82
pepen  тези ги знам  мила,благодаря ти за усилията  bouquet

.......п.п -намерих схемата!!!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 09:29 от silvanapei

# 83
silvanapei, страхотни орхидеи, останаха ми очите, ще си изтегля първата схемичка, а за втората ще те помоля ако може да ми кажеш от къде да я изтегля и нея.

# 84
  • Варненска клюкарка

От сайта на дмц не се пазарува директно, май по-скоро им е рекламен, какво предлагат. Поръчката става по телефона или в съобщение  Peace

Много благодаря за бързия отговор!
Имам и още един въпрос.Гоблена който ще започвам се препоръчва да се шие на аида 14 каунт и ушит ще е с размер 50х35 см.(19,6х14,3 инча) Аз искам да го шия на  аида 18 каунт и незнам как да разбера какъв ще е размерът му в този случай  newsm78

# 85
някъде на първа страница е конвертора. във всеки случай ще ти трябва по-малко панама  Peace

# 86
# 87
silvanapei, страхотни орхидеи, останаха ми очите, ще си изтегля първата схемичка, а за втората ще те помоля ако може да ми кажеш от къде да я изтегля и нея.
За кои орихдеи ме питаш-за тези от моя пост ли?

# 88
Здравейте, момичета! От доста време не съм писала, но затова пък редовно ви следя. И ето, че дойде време и аз да се похваля със завършения си гоблен. Изчаквах да го рамкирам и закача, та тогава да снимам. На живо изглежда още по-добре. Ето гоhttp://dipavlova.snimka.bg/hobby/moite-gobleni.51187.22203173 Следващият ще е "Ирисите" пак на Ван Гог

# 89
Здравейте, момичета! От доста време не съм писала, но затова пък редовно ви следя. И ето, че дойде време и аз да се похваля със завършения си гоблен. Изчаквах да го рамкирам и закача, та тогава да снимам. На живо изглежда още по-добре. Ето гоhttp://dipavlova.snimka.bg/hobby/moite-gobleni.51187.22203173 Следващият ще е "Ирисите" пак на Ван Гог

Браво Диде, страхотен е! и рамката е много подходяща!  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт