Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Влизам да благодаря на delfin4e    bouquet    и eminav за помощта.
Вече го започнах, надявам се да е готов до април  Confused , че е за подарък на едно бебче, което се очаква да се появи тогава.

# 91
Здравейте момичета!Да се наредя и аз при вас!Само ви четях до сега,но толкова е приятно и весело в този форум!!Моля приемете ме!Тук  може да видите мои неща  http://milkais.multiply.com/photos/album/2/my_goblens Лек и успешен ден!

# 92
Ето едно етапче и от мен

Ще свърша с него, и ще започна икона для Великоденски пазар - кой от Варна и иска да видя или опита шия с мъниста - заповядайте - ще науча Wink

# 93
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Поздравления за красотите момичета   bouquet

А ето я и вече рамкирана моята Казанска Св. Богородица на Солария

Сега видях датата на фотоапарата  newsm78 Много ми е странно как се е променила.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 14:03 от Дуданка

# 94
Дуданка ,направо е божествена   bouquet,а за датата-наскоро щерката изпусна апарата и му изхвърча мемори картата и-та и моя е с дата по собствено осмотрение  Mr. Green

# 95
Ето върху какъв подарък се трудих тези дни:
 http://venducia.snimka.bg/tapestries/gobleni.389776.22204549
Поздравления на всички красоти , които сте показали. Аз си започвам коледния подарък. Комплектовах и орхидеите, ама май майка ми ще ги шие , че се оплаква , че нямало какво да прави....
"Няма нищо по-хубаво от лошото време" е казал някой......Като се замисля , че скоро и работа ще започвам и наистина оценявам тези моменти. Да си гледаш детето  и да му се радваш как расте, а докато спи сладко да си шиеш....

# 96
  • Плевен
Sunrice -   bouquetБи ли ми дала схемичките на тези коне  Praynig

# 97
Pepen те са от едно полско списание. Освен да пробвам да ги сканирам , но трябва да отида до център, ама съм и драскала по тях........ще пробвам и ще ти пиша за резултат. Ако не стане ще ти изпратя схемите така.
Мога ли да заменя Крайника конец 002 със златния конец на Анхор? Тук крайник няма, а да го поръчвам..... дълга и широка.

# 98
mi6o Hugдобре си дошла

# 99
  • в една мансарда точно под звездите ..........
mi6o  добре дошла и от мен!  Hug Албума ти обаче на мен нещо ми иска парола и не мога да го разгледам.

Sunrice конете са като истински! Наистина много сполечливи!

silvanapei     bouquet

# 100
  • София
mi6o  добре дошла и от мен!  Hug Албума ти обаче на мен нещо ми иска парола и не мога да го разгледам.

И на мен, но като натиснах "Home" ми се отвориха две папки, и от там вече ме пусна да разгледам гоблените. Страхотни са!   bouquet

# 101
Sunrice, може ли схемата на тази красота  Hug
http://de.wikipedia.org/wiki/Aufenthaltsbestimmungsrecht

# 102
  • Sofia
dida p,  Слънчогледи на Ван Гог е любимата ми картина,а гобленът изглежда страхотно!
 Можеш ли да ми дадеш схема

# 103
# 104
едно етапче от мене

Общи условия

Активация на акаунт