Бродирана красота - Гоблени 80 - юбилейна тема :)

• 103 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Джи Бързия не ми се отваря това което искаш.
mi6o  в това ми останаха очите: http://milkais.multiply.com/photos/album/5/gobleni_2010_godina_#photo=8 Страхотно оформено и носи настроение. Ако може схема.
А това според вас добре ли ще стои и на бежова панама : http://milkais.multiply.com/photos/album/5/gobleni_2010_godina_#photo=8 Подарък от Pepen от коледната томбола , но пасва много добре като размер и на една отдавна купена рамка????

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:08 от Sunrice

# 106
# 107
Дуданчииии останаха ми очите.....   bouquet Уникална еее!  Heart Eyes

# 108
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравче, скъпа, тези думи от устата на експерта и майстор на гоблените като теб много ме ласкаят! Благодаря от сърце!  Hug

# 109
  • Варна
Дуданка    bouquet, страхотна е! Sunrice, кончетата са като живи, ако се намери схема и аз бих искала да се наредя на опашката.

# 110
моля, спешно ми трябва сайт, от където може да се поръча "За твоят рожден ден", и да  е с хубави конци

# 111
# 112
да,благодаря ти
Финети,страхотна индийка се получава...
Здравче, за коя кафеджийка говориш....ако е за тази,дето изцяло се шие с черен конец-може ли схемата,че съм загубила моята?Аз също съм я шила веднъж за подарък,но ме интересува може ли в някакъв по-малък вариант да се получи, например като по-голяма картичка или нещо подобно... newsm78

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 13:01 от tuly

# 113
  • UK/София

Моите поздравления на всички показали гоблените си - много са красиви!

Показвам моите алпийски прелести, доста ме измъчиха, но пък съм щастлива от крайният резултат.Искам да попитам дали паспартуто е подходящо за тази картина, много се колебая.

# 114
Ако шиеш 1:1 на 22 каунт ще ти се получи малка.Ила на кръстче, по-дребен каунт.

# 115
Добър ден
ето етапче от Дядо Коледа

този младеж и аз трябва да го ушия, подарък ми е от Гуди...кажи моля те,с какво си разграфи панамата и може ли да се шие и без да е разграфена...А, и ако има някои тънкости при шиенето - също сподели,защото до сега съм шила само на разграфена панама

# 116
Биляна страхотно е!!! Браво! Много добре изглежда с паспартуто. За колко време уши тази красота, ако не е тайна?  Grinning Питам , защото шия пейза Grinningж с такава трудност 1:4 и 65/72 и се боря много дълго.

# 117
  • UK/София

beba2 , благодаря!Уших го точно за 3 месеца, но е с много по-малки размери от тези на твоят гоблен.

# 118
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден

този младеж и аз трябва да го ушия, подарък ми е от Гуди...кажи моля те,с какво си разграфи панамата и може ли да се шие и без да е разграфена...А, и ако има някои тънкости при шиенето - също сподели,защото до сега съм шила само на разграфена панама
Разграфих със специален маркер, обаче като почнах да шия видях че сгреших в смятането,  ooooh! не само това, ама и съм почнала с цял квадрат нагоре от необходимото, не че е фатално. Mr. Green така че може и без да разграфяваш, но тогава  трябва да почнеш от средата.  Peace
 Оказа се че някои моите квадратчета не са 10 на 10. Така че не се водя по квадратчета вече а по самия рисунък който излиза. Тънкости има в това че някои знаци са мартенички от два конеца, и моя начин на распределяне на конци май ме бърка от време на време. Аз конците ги държа в пликове за писма, още като ги распределях видях че някои знаци "липсват"  Mr. Green Но водейки се от ключа на схемата разбрах че са мертенички. И май распределянето на конците трябва да е като при рускините на органайзери от които сваляш конец и шиеш. Но на мен за сега така както съм свикнала е удобно.  Само бекстича ме плаши.  Mr. Green Blush

# 119
  • там където има винаги вятър
Добър ден

Въпреки че не пиша тук и нищо не съм показала /"член" съм на друг гобленарски форум  Wink/, редовно ви следя. Та да си кажа мнението - от 4-5 години  шия на неразграфена панама, прегъвам леко панамата по дълж. и после по шир. и така намирам средата от където започвам да шия.
Пробвай, никак не е трудно. Зарязала съм отдавна гобленовия бод и разграфената панама/много ми е ситна вече  Rolling Eyes/ и шия само с бод Х
Нещата ми са показани в подписа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт