Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Едно едно етапче и от мен , снимка с телефон за съжаление

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197278_1768534447 … 616_6501357_n.jpg

супер си е етапа, но как ме шашна с тези три ръце  Crazy
 Hug Heart Eyes Hug

# 271
 Shocked аз се питам защо шия толкова бавно,а вие всяка седмица показвате нещо ново........ dohтайната била в трите ръце rotfImbo

# 272
  • Балчик
Здравейте момичета, развеселихте ме рано сутринта с тези 3 ръце. hahahaИ аз искам, за д амога да шия по-бързо. Grinning
За съжаление аз малко боледувах, но не изоставам от графика си, нищо, че не съм показвала етапче. Свърших лалетата и започнах най-досадното- техния бекститч, на който не се вижда края направо. Crazy Надявам се да го свърша до 31, както съм запланувала, че нямам търпение да го видя вече в рамка. Laughing

# 273
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

ba4iiska кажи какво пиеш  smile3525 , много благодаря за 3-те схемички.

Четири рози с праскова  bouquet Hug Чакам !
Ей така ми е хубаво като деня ти почне с усещането че си помогнал на някого.  Laughing
Донсита,  дано се оправи бързо съпругът и давай го по - спокойно - то не може да огреем навсякъде.
Джемма, страхотни са станали лаленцата!
Хабиб, елегантно!
Трябва и аз да опитам с третата ръка - белким тръгне по-бързо!
Да покажа новите си придобивки - благодарение на Вишенка - два гоблена с мъниста и една рамка за по-големите гоблени, но то като се коригира става и за по-малки. Направо съм превъзбудена от придобивката си.

Наистина ми трябва не трета, а и четвърта ръка - снощи съм нарязала доста панама за да я дам на една приятелка да я мине на оверлог и май трябва да си взема отпуската от миналата година за да ги свърша тези неща  ooooh!

# 274
  • Sofia
Джемма,лалетата са страхотни!А панамата 14 каунт ли е?

# 275
Shocked аз се питам защо шия толкова бавно,а вие всяка седмица показвате нещо ново........ dohтайната била в трите ръце rotfImbo
м да, някои са родени да шият, а други трябва да се борим яко  Crossing Arms

# 276

Джемма, много много са красиви!!   bouquet

# 277
Аз да помоля за помощ  Simple Smile Преди коментирахте и показвахте схеми за дипломиране, искам да направя нещо подобно за подарък, но дали ще имам достатъчно време? Предпочитам да шия готов комплект, но къде да си намеря? В краен случай мога да пробвам да си набавя материали по схема. Ама кога се сещам и аз - в последния момент.

# 278
  • Plovdiv
Аз моля Praynig някоя добра приятелка да ми помогне да отворя една схема от ПМ формат в ПДФ или някой друг по-четлив, че цяла заран се мъча с едни програми  newsm78, инсталирам, деинсталирам, и накрая- пак нищо  Embarassed Crossing Arms.

# 279
temenujkago@abv.bg  Здравейте някой може ли да ми помогне с номерата на конците на вилеровия гоблен -деца със зайче -схемата я имам но нямам ключа на конците много ще ви бъда блгодарна ако някой ми ги прати
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 280
Аз да помоля за помощ  Simple Smile Преди коментирахте и показвахте схеми за дипломиране, искам да направя нещо подобно за подарък, но дали ще имам достатъчно време? Предпочитам да шия готов комплект, но къде да си намеря? В краен случай мога да пробвам да си набавя материали по схема. Ама кога се сещам и аз - в последния момент.
Тук съм дала една схемичка на момиче.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=564187.msg18015407#msg18015407

# 281
Аз моля Praynig някоя добра приятелка да ми помогне да отворя една схема от ПМ формат в ПДФ или някой друг по-четлив, че цяла заран се мъча с едни програми  newsm78, инсталирам, деинсталирам, и накрая- пак нищо  Embarassed Crossing Arms.

И аз преди време имах този проблем и момичетата тук много ми помогнаха, но не си спомням на коя страница в темата ми отговориха. Ето тук прочети указанията на Хипатия. http://ivanichka.wordpress.com/2009/07/15/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% … 1%80%D1%81%D0%B8/  Има и картинки аз по тях се научих, ако на стане изпрати ми схемата в РМ и ще ти помогна. Мале кога се научих, кога помагам Joy Joy Joy

# 282

На мен ми трябва за момче  Simple Smile

# 283
Здравейте,отново от мен. Не мога да помогна със схемички,но се включвам да ви споделя едно мое разочарование. Както си чета от старите теми,(стигнах до 70-та  Crazy ) и попаднах на диалог относно гоблен,който имам.Подарък ми е от мъжлето и си го харесвах,но като видях оригинала,който дори е с бисери,и ми стана криво.Преди време някой ме попита на кой е,и аз се пошегувах,че е в кутия на Милена Стил,...ми то май май само кутията е наистина. Вижте сами:

Ама какво да се прави!За в бъдеще си имам не едно,ами много на ум!  Confused
Приятен ден на всички!  

# 284
  • Балчик
Джемма,лалетата са страхотни!А панамата 14 каунт ли е?

Да, 14 каунт, цвят екрю. Peace

Общи условия

Активация на акаунт