Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 417
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
milena_m75 рамката е уникална #Crazy от какъв материал е?

Благодаря за отзивите момичета! Рамката е донесена от щатите, подарък ми е , материала е гипс и доста тежи. 
Джема розите са станали разкошни с интерес следях етапите , които публикуваше   bouquet

# 361
О, ba4iiska, благодаря ти. Нищо не разбирам от руския, добре, че има кой да ми каже. Още следобед ще си ги оправя.

Ако не разбереш как направя този "шнурок" питай, ще опитвам се преведя на моят българско-цигански))))

# 362
  • Варна
О, ba4iiska, благодаря ти. Нищо не разбирам от руския, добре, че има кой да ми каже. Още следобед ще си ги оправя.

Ако не разбереш как направя този "шнурок" питай, ще опитвам се преведя на моят българско-цигански))))

как се прави шнур - с картинки (на англ.)

# 363
Деси гобленът ти е страхотен.Когато го рамкираш сигурно ще стане още по-хубав.
Джемма, лалетата или може би божурите изглеждат супер.Ще чакам етапчета от Тадж Махал.Аз също много го харесвам
k savova розите са много хубави.
 За сега няма да ви покажа нищо мое,но се надявам скоро да приключа сегашното си творение и тогава може би....... Laughing

# 364
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

А, не че и аз разбирам много от руски - но поне по картинките се ориентирам Joy
 Но това което е показала k_savova  е много хубаво обяснено.
Джемма, аз шия на фотьойл и мислех, че този модел като твоя няма да ми е удобен. Идеята ми бе по-скоро за
За това вече съм се договорила с един приятел дърводелец да ми направи нещо такова. Свалила съм доста снимки от интернет - дано да се сглоби това, което аз искам. Защото искам евентуално през лятото да изляза навън под асмата с големият гоблен и да си боцкам.

# 365
много са ви хубави нещата,аз се боря със св.никола на солария много е труден,а и нямам време в магазина да шия.когато влизат клиенти се бъркам ,но ще го зашия.на вас успех.  bouquet

# 366
  • БЪЛГАРИЯ
    Браво! Много неща ми харесаха, много си пожелах да избродирам и аз!!!

По повод стативите: имам си изненада за 8.03., сътворена от Безценното ми!!! Нямам време, нямам батерия на фотото, в процес на сериозен ремонт сме....., но ще покажа част от подаръка си:

Ако има въпроси, ще отговарям по-късно (ако изобщо имам време да вляза скоро тук!!!)! И рамки имам, но ще слагам снимки когато мога!

# 367
Много се радвам, че ви е харесало моето гобленче.
Гледах снимките на лалетата на Джемма и видях, че е пуснала една и на гърба.Толкова е спретнато и изчистено.Как всъщност става това? Моето е пълна скръб  Sick 
Може ли някой да ми обясни на кратко какво трябва да правя.То за тоя е ясно, че вече оправия няма, ама като реша да шия друг да не се излагам отново.

# 368
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
А ти с гърба напред ли ще го слагаш в рамката?
Извинявам се ако обиждам някой който държи на това, но винаги ме е леко дразнило това. Все пак такова "чисто" изпълнение по скоро се търси за голени, които се предполага, че ще се продават, ще се излагат някъде, но все пак гоблените ми са  за моя "консумация" и то ако се сложат в рамка мисля, че гърба му няма да се вижда и никой няма да обръща рамката за да види гърба.
По-чисто изпълнение се получава при кръстчетата, но аз се съсредоточавам върху това което шия, а не как да пробода иглата за да стане и отзад добре.  ooooh! То не стига, че отпред трябва да го гледаш да е добре, ами и отзад.  Sick
Пак се извинявам ако съм обидила някой.

# 369
  • Стара Загора
ba4iiska, така е, права си. И въпреки че съм от хората, които се стараят да им е изряден гърба, не се обиждам Simple Smile Аз по-скоро се дразня от себе си, че толкова го взимам присърце, но то си ми е мания за подреденост, която се проявява не само в старателното шиене Mr. Green Само че има нещо друго, което не е за пренебрегване - пестенето на конци. А за мен безразборния разход на конец е като неприродосъобразното унищожаване на хартия например Simple Smile Защото ако се прескача много при шиене се хаби страшно много конец. Аз преди много повече се вманиачавах, но така се шие страаашно бавно, затова сега се старая само до толкова, колкото да не изразходвам прекалено много конец. Иначе, без да се хваля, съм способна да ушия един гоблен на кръстчета, като отзад е само на чертички, ноооо едва ли ще се наема, тъй като отнема ужасно много време цялото изчисляване и излишно старание Joy А както всички вас и аз икам да ушия света, както се казва, и нямам време за губене  Laughing

# 370
  • Балчик
О, просто информативно показах как изглежда отзад цялата тази красота. Изобщо нямам претенциите да е изрядно. И не се старая особено много, поради същите причини, които е изброила Астера. Peace

Занесох лалетата за рамка, много се колебаех между две и трудно се спрях на едната. сега ме гложди съмнението, че с другата май щеше да е по-добре. Rolling Eyes
За първи път жената, при която рамкирам ми направи комплимент за гоблена, че е много нежен. Simple Smile

# 371
  • София
Мацки хайде на среща в събота на по кафе

# 372
Деси, Джемма, sapfir, показали сте страхотни красоти  smile3525 .

Аз скоро не съм се хвалила с нищо, защото не ми остава много време за шиене  Blush , но тези дни \даже още тази нощ\ смятам да се взема сериозно в ръце и да си довърша гобленчето.

# 373
  • Стара Загора
Джемма, в предишния си пост пропуснах да те поздравя за красивия гоблен  bouquet Както и за новата ти придобивка, лампичката е чудесен избор!

Да се похваля и аз - преди няколко дни дойде и моята поръчaна от Ибей лампичка Mighty Bright.

Доставката ми струваше колкото двойно колкото лампичката, тъй като продавачаът държеше да я прати препоръчано, но все пак я спечелих на добра цена, тъй като е с адаптерче. Само дето е за американски стандарт, но и за това съм се погрижила - сега чакам да ми пристигне преходника за нашия стандарт контакти.

Деси, Sunrice, прекрасни Вервако! Sunrice, твоят ми е в плановете за дъщеричката ми. Имам една схема с ключ, дали е като твоята? Би ли споделила твоя ключ, че досега не го бях виждала ушит и се притеснявах да го почна така на доверие. А твоят е много сполучлив!

И ви завиждам за срещите Crossing Arms Laughing

Лека вечер Hug

# 374
  • София и там където не се пуши

. Само дето е за американски стандарт, но и за това съм се погрижила - сега чакам да ми пристигне преходника за нашия стандарт контакти.

Виждала съм, че продават в Пикадили

Общи условия

Активация на акаунт