Бродирана красота - Гоблени 82

• 104 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Съншайн , за този гоблен влизат много конци , по-добре си купи готова комплектовка,парите са добре -55 лева с ариадна Peace поне според мен

Схема някъде съм срещала , но утре ще  потърся ,че сега не ме оставят на мира...

# 586
Съншайн , за този гоблен влизат много конци , по-добре си купи готова комплектовка,парите са добре -55 лева с ариадна Peace поне според мен

Схема някъде съм срещала , но утре ще  потърся ,че сега не ме оставят на мира...

Искам схема, защото имам доста конци в нас, които ще мога да ползвам Simple Smile Ще съм ти благодарна, ако откриеш схемичка Simple Smile

# 587
Но тук става въпрос за много конци , този по размери е по голям от Тайната вечеря ,ок , утре

# 588
Но тук става въпрос за много конци , този по размери е по голям от Тайната вечеря ,ок , утре

Ооо, не, бъркаш се. Този е 70 и нещо см. на 50 и нещо см. и е с 50 цвята. Наистина е странно, той е на Милена стил и е съчетание на 2 други гиблена на Вилер+ красив бордюр по края, но е с малък размер. Именно за това го издирвам толкова много...

# 589
Имам въпрос за този гоблен -
   В ключа за фон са дадени конци от зелена гама, а на снимката изглеждат сини. Знам, че снимките не са винаги точни, но със синьо много ми харесва и мисля да не се съобразявам с ключа. Някакъв съвет или мнение, дори да не сте го шили newsm78

zdravei,originalnite cvetove sa sini,po dobre ne si pravi eksperimenti s drugi Simple Smile

# 590
Момиче мило , размерите са 138 на 100 см-справка- сайта на Вилер

http://www.wiehler-gobelin.com/at-the-inn-p-70.html?language=en

без рамката  е 118 на 79 см

http://www.wiehler-gobelin.com/at-the-inn-p-69.html?language=en

Милена какво е правила , не знам Laughing

# 591

Милена какво е правила , не знам Laughing

Ами ха де! И аз не знам какво са правили от Милена, ама им искам схемата!!! Simple Smile

# 592
Па направила я е 1: 1 ,оригиналът е 1:4 Grinning

# 593
Па направила я е 1: 1 ,оригиналът е 1:4 Grinning

Ясно....1:1 за мен е по-добър вариант- хее, благодарение на теб, разгадахме мистерията Wink

# 594
Добро утро.Виждам, че много харесвате индийката.Тук беше обсъждано, че всъщност това е реална жена - Айшвария Рай - мис свят 1994.

Ето още един гоблен, този път от Солария.Не прилича да е по портрет на Айшвария Рай, но много, много ми хареса:

# 595
sissak страхотен е този гоблен с индийката. Имате ли схемата му?Или е нов продукт на Солария?

# 596
Това е най-новото на Солария.Нямам схема, но го показвам, понеже ми хареса  Heart Eyes , а и нямам нищо ушито, което да покажа  Blush  Mr. Green

# 597
Аз замислям по-нататък да ушия още една индийка, тази на Солария много много ми допадна, и да ги сложа 2 те една до друга на стената в еднакви рамки Simple Smile)))

# 598
  • София
Здравейте момичета,  Hug

В тази темачак сега се включвам, че доста време нямах интернет.

Джемма, много са хубави готовите лалета...Много искам да ги ушия и аз някога  Peace

Томитоо,и твоята индийка е много хубава,не си спомням да съм виждала такава преди.

Аз да се похваля с готовото ангелче за малката ми дъщеричка

https://picasaweb.google.com/106887949281129881115/MyHobby#5593092265320528850

Все пак не му направих крила, но пак си ми харесва. А и голяма играчка с конците беше, нали сама си го окомплектовах, та доста конци смених докато  се получи задоволително лицето на момиченцето.

А ето това май не съм ви го показвала.

https://picasaweb.google.com/106887949281129881115/MyHobby#5593092287883791714
Ших го докато бях бременна. Много ми харесва, но цветовете не са така бледи както на снимката, много по-ярко е, не знам защо апарата не можа да ги хване.

Остава да им харесами рамки на тези двата  Peace

Аз сега шия Кандамар, но определено Дименшъните ми харесват повече. 

# 599

Аз да се похваля с готовото ангелче за малката ми дъщеричкa

Страхотно нежно, браво!!!...току- що го гледах в един албум и да ти кажа, впечатлена съм много, там имаше схема, но много некачествена, иначе бих го ушила и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт