МАЙско бебе тук се крие, с нетърпение чакаме го ние! - Тема 17

• 33 006
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
За мен също е напълно легнало.. ей, сега ще ме накарате значи транспортир да вадя и да снимам Simple Smile
Нелли, не го схванах нещо това за 4-те положения на гръбчето, което казваш. То е с една връзка, дълга около 20 см. и може на всеки см. да си го застопоряваш ако искаш.

Ами така пише ето тук http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/16777

Просто го копирах  Peace
Nellyli а това зимното кошче не е ли подходящо за първите месеци... една приятелка спомена, че можело да се ползва в началото, за да е напълно в легнало положение...
Много ми е трудно с тези колички... Незнам кое е подходящо и удобно...

# 601
По чехлите ще ни познаете, че ний сме МАЙски мами - да го знаете!

aaaa това не съм го догледала,наистина е най-актуално Simple Smile

# 602
# 603
  • Сливен
Jenny_b добре изглежда количката Simple Smile
Честито за покупките... аз на този етап само разглеждам все още Simple Smile

# 604
# 605
Еми, щом сте рекли, и аз ще взема да потърся такива чехли, само че ми трябват розови, че да са в тон...  hahaha Joy Че моите, които ги имам са розови ама не като вашите ...  Mr. Green

Днес определено ми беше скофтено .. че като му ревнах след "море от любов", после гледах и новините и с тая Либия, и с Япония ... офф много гадно ми стана... А бе много ме е страх от тези действия дето ги предприемат сега... да не вземе да стане някоя Трета световна... Аман, пепел ми на езика, пуууууууу  baby_neutral Praynig

# 606
Момичета някой ползвал ли е този термометър на Чико - http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … 10~p-1607280.html

# 607
  • Сливен
Добро утро от мен Май-чета... Simple Smile
Днес определено не можах да с поспя...Събудих се още в 5.30 и се въртях в легото, но сън не ме хваща... После седнах за малко да разгледам някои неща в нета... Опитах отново да заспя, но определено няма да стане...Не ми се беше случвало така до сега... А и един вълчи глад ме е налегнал и май ще се отправя към кухнята да си похапна... Това ми е много странно, за пръв път толкова рано ще ям... И като гледам май само аз съм като кукувица рано, рано седнала да пише  Blush
Хубав ден на всички за сега и приятна почивка Simple Smile ... все пак е неделя Wink

# 608
Момичета някой ползвал ли е този термометър на Чико - http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … 10~p-1607280.html

По-добре ето този  ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА ЧЕЛО QUIKO
http://apteka.framar.bg/30018682/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82% … D0%BB%D0%BE-quiko

Има доста добри отзиви за него, а и е по-евдтин от Чикото. Аз си го взех и го намерих на цена 45 лв. от една аптека.

# 609
Добро утро на всички, аз се събудих преди час и няма заспиване и реших да ставам. Навън май е гадно, но това не ми пречи да се пробвам да изляза Simple Smile

# 610
Добро утро, сладурки  Hug
Снощи ми беше многооо кофти - едно уморено, шантаво, адско главоболие, повдигаше ми се. Легнах си обаче раничко и спах много спокойно и сега съм 6 точки Simple Smile

Алекс, пропуснала съм момента с бъбречето на бебчето ти. Дано всичко да бъде наред  Hug
А, заглавията, които сте предложили са много подходящи и забавни  Joy
Аз трябва да си измисля с какъв халат или жилетка ще бъда в болницата и според цвета й да си купя и аз чехли, че да не излагам групата  Party
babybu, в никакъв случай не отивай до Комсед сама!!! Има страшно много хора и аз лично много се уморих. Добре, че са се сетили да сложат диванчета пред магазина. Аз довърших пазаруването от тях  Mr. Green Не искам да си мисля как щях да се довлача до нас, ако бях сама
Честито на всички за покупките Simple Smile 

# 611
Добро утро, мами:)

Стягам се за Комсед, дано да има това което търся:)

Като се върна ще разказвам:)

# 612
Добро утро и от мен,и аз правя закуска и се отправяме към въпросния магазин,да видим що за чудо е това

# 613
  • Стара Загора
Добро утро и от нас bowuu
Снощи спах на мястото на мъж ми...спах като пън до преди 30мин. Е вярно че ставах два пъти до тоалетна ама все пак...ДНес сякаш съм по-добре от вчера. Дори мисля да ходя с мъж ми да понапазарим за вкъщи и после ще се прибера със Слави а той има няколко огледа за апартаменти, че искам другата зима да съм прибрана в нов апартамент Mr. Green
Заглавията с чехлите ми харесват най-много а и са супер актуални Mr. Green
За термометър - ползвах и още ползвам само живачен.
На мен вече общо взето ми остана да купя пампреси за вкъщи, аспиратор за нос /на Чико ръчния ще взема защото ползвах такъв и със Слави и съм супер доволна/, хавлийка за къпането и комплект пелени също за къпането.
Гери С. добре, че не съм гледала новините значи вчера....че сигурно нямаше да спя цяла нощ като се знам каква съм. Иначе Море от любов не ме трогна Crazy
Спасидиди за бъбречето на бебка също съм го пропуснала Blush но ти пожелавам всичко да се нареди и да няма притеснения Hug
Още щях а пиша обаче като сте писали толкова много снощи и пак забравих какво и на кого Joy

# 614
Здравейте, момичета!
Диана, Хера, благодаря ви! Вярвам, че всичко ще се нареди. Пък и Нелли ме успокои с разказа за Томова.  Hug
Гледам - априлската тема се пълни с бебета!  Laughing Сещате ли се после на кой идва ред???  hahaha

Пишете после за магазина, че аз искам още 1-2 неща на Чико да взема - дали има смисъл да ходя, защото ще е чак следобед. Майка ми тогава ще дойде да гледа децата.
Успех в Комсед.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт