Мойто още го мързи да се мръдне - все иска да го носим на ръце
.... на колелото само се вози /триколка/, малко му "убягват" физическите натоварвания
. 
Пък като си представя, че на прибиране от парка ще трябва да нося колело+ Виктор и някак се отказвам. Кажете моля ви, имащте подобни.
Или е постоянно бягане, защото не си почиват краката на педалите?
http://misto-bg.com/puky/kolelo-bez-pedali.htm
Като му омръзне, мятам го някъде в количката. Няма да съжалявате, ако си вземете такова. Другото Тоби го е показала

от онзи малък процент жени, които не могат, а искат да кърмят...
.
Бива ли точно тези, дето са най-мотивирани и амбицирани, съдбата да им слага прът в колелото, както се изрази и Хриси... 
И в такива моменти така ми липсва една баба наблизо... ама нъцки..
; майка бил, а?
Пък и той не е много по ТВ-то - само някои от рекламите и чат-пат анимал планет и НГ, като има животни
Дали пък би ги гледал
демек Планета,научих се и аз да гледам Планета ,ама така кръшно танцува на тази музика.Иска Мечо Пух ,Том и Джери а въобще не е хубаво да гледа толкова много телевизия.Но сега зимата и е скучно в къщи има много играчки,но са и омръзнали.Направо се чудя с какво да я забавлявам и занимавам,обича да разглежда книжки даже ме имитира как чета но не става за цял ден,не проявява особен интерес на рисуването но са и много интересни числата може да брои до 10,че и горе долу и на обратно,докато буквите хич не са и интересни ,числата са друга работа,носи ми рекламните вестници на магазините и ми показва цените т.е числата да и ги казвам.С какво ги забавлявате децата които не ходят на ясла?
Препоръчани теми