Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 279
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Моник, много деца съм виждала с подобни колелета, но не знам как балансират - вижда ми се изтощително.
Мойто още го мързи да се мръдне - все иска да го носим на ръце  ooooh! .... на колелото само се вози /триколка/, малко му "убягват" физическите натоварвания  hahaha.

# 61
Мони, я да те разпитам за това колело. Отдавна се каня и все забравям. Тачо справя ли се вече с него? Аз съм се замислила за нещо такова, въпреки че всички наоколо ме гледат странно "Що не му купиш едно нормално колело на детето?" Та разкажи ми малко как се справя, удобно ли е. И още един въпрос - откъде и за колко го взе? Simple Smile

А тези стандартните с помощните колела са много тежки бе хора  Shocked В магазин съм се опитвала да вдигна едно, ама тежи. От тук и другата ми чуденка - как едно все още хилаво дете ще успее да помести такова нещо и да го кара успешно  newsm78 Пък като си представя, че на прибиране от парка ще трябва да нося колело+ Виктор и някак се отказвам. Кажете моля ви, имащте подобни.

Засега ние като се наканим (и аз събера смелост да измина пътя до парка с Виктор и превозното му средство) излзиаме с колата за бутане с крачета. Ама тя поне е лека като ми се наложи да я нося на прибиране  Mr. Green

# 62
Хилоу!

Аз също отдавна мисля за такова колело, като на Тачо. И скоро колегите ме питаха какво му е по-различното от другото с педали и не можах да отговоря  Rolling Eyes. Та - питам ви вас - какво му е по-различното? Не мисля, че развива повече умението да балансираш - при нормалните колелета краката не опират земята и трябва да балансираш само с тялото, ръцете си.. Предимството им е, че са по-леки и компактни ли?  newsm78 Или е постоянно бягане, защото не си почиват краката на педалите?  newsm78

# 63
# 64
  • София
За колелото, ние го взехме още миналото лято, от едно магазинче в центъра на Сф., тогава цената му беше около 130лв., но крачетата му не стигаха до земята и общо взето досега само събираше прах. Седалката се регулира, сега е в най-ниско положение. Много е леко, определено му развива равновесието, много добре балансира с карчета, завива добре, хубаво е , че и кокалчетата на ръчичките са предпазени с хватките, а и най-вече много се забавлява. Справя се доста добре, даже не очаквах GrinningКато му омръзне, мятам го някъде в количката. Няма да съжалявате, ако си вземете такова. Другото Тоби го е показала Hug

# 65
  • Варна.....
Да се включа и аз по въпроса за започването на училище- категорично съм за 7г. и 8 месеца. Разликата е огромна- Алекс също ми е януарско бебе, а племенницата ми същата година, но ноември- едва сега започнаха да се изравняват децата.
Колело- няма да купувам- имаме 3 налични, интерес граничещ с нулата.
А защо не се пие последно време? Постите ли?

# 66
  • София

А защо не се пие последно време? Постите ли?
Tц, ама покрай ранното приспиване и заспиване от моя страна станах трезвеничка  Rolling Eyes

# 67
Дони, с този захапания нож само ми приучваш детето на разни такива щуротии. Малко са му неговите пък акъла му съвсем го няма още  Laughing КАто види аватара веднага отбелязва "Баба нож хапа" (Бабата захапала нож)  Laughing

Хайде наздраве  Wine Glass

И който не епрочел във ФБ да го похваля моя всезнайко. Последно време е решил, че е батко. Питаме го оня ден:
 - Как се казваш?
 - Батко Кики! (отсича категорично той)
 - Батко ли? На кого си батко?
 - Мама и тати!

Mr. Green
И сега да внимавате с коментарите, че му е време да става батко, че ще се карам Wink

# 68
аз да порева малко тук...тия дни ходих при една майка, която имаше желание да кърми и правеше всичко необходимо, но за съжаление е една от онези жени, които не може да кърми, заради недоразвити гърди...това е шестата такава жена консултирана от организацията... SadSadSad от онзи малък процент жени, които не могат, а искат да кърмят...

ние иначе сме добре...днес спа три часа и малко на обед и сега въобще не знам кога ще ляга...айде лека на всички...

# 69
Честита пролет

и наздраве !!!
Кокос какиното поне е батко, а моят синковец покрай "Ice age" е усвоил и не спира да повтаря фразата " Аз съм майкаааааааа..."  ooooh!
П.П. Казах ли наздраве  Whistling

# 70
  • Варна.....
Най- сетне !! Бубс, давай за трети път, дано и още някой се включи!
Кокос, ами то си знае детето, а ти май  Mr. Green(
Лорини, и това по хората ходи. Не го приемай лично.

# 71
Момичета, благодаря за подробното инфо за колелетата  Grinning.
Лорини, и аз много страдам за тази майка, пък дори и не съм я виждала.. ама много гадно ми стана...  Sad Бива ли точно тези, дето са най-мотивирани и амбицирани, съдбата да им слага прът в колелото, както се изрази и Хриси...  Sad

Ние биваме, е, Кало пак е болен, но пък вече беше минал повече от месец, та крайно време беше  Mr. Green.  Ама ще се оправи, тоя път много по-леко протича. В същото време аз се опитвам да работя от вкъщи, ама е почти невъзможно, да не кажа съвсем. Той въобще не ме оставя на спокойствие да си седна и да си работя, все иска да играем, та дори успя да ме изкара навън вчера..  Crazy И в такива моменти така ми липсва една баба наблизо... ама нъцки..

Бубсhahaha; майка бил, а?  Laughing

Абе има ли още някой заплес като мен да не пуска филмчета на детето? Аз, не че съм нещо против, ама просто не се сещам  Blush Пък и той не е много по ТВ-то - само някои от рекламите и чат-пат анимал планет и НГ, като има животни  Mr. Green  newsm78 Дали пък би ги гледал  newsm78

# 72
Усмихнатото ,хич и не го учи на филмчета,аз започнах с Клуб Мики Маус с цел да може да яде,сега иска постоянно нещо да гледа,ако спра компютъра и телевизора започва да ми носи дистанционното да и пусна "Кака пей"  Crazy демек Планета,научих се и аз да гледам Планета ,ама така кръшно танцува на тази музика.Иска Мечо Пух ,Том и Джери а въобще не е хубаво да гледа толкова много телевизия.Но сега зимата и е скучно в къщи има много играчки,но са и омръзнали.Направо се чудя с какво да я забавлявам и занимавам,обича да разглежда книжки даже ме имитира как чета но не става за цял ден,не проявява особен интерес на рисуването но са и много интересни числата може да брои до 10,че и горе долу и на обратно,докато буквите хич не са и интересни ,числата са друга работа,носи ми рекламните вестници на магазините и ми показва цените т.е числата да и ги казвам.С какво ги забавлявате децата които не ходят на ясла?
Усмихнатото ,бързо да оздравява Кало.

# 73
Kokonut ,сега прочетох поста ти ,като каза бате и се сетих вчера Маги разглежда едно списани и вика "Бате Женчо,Женчо,Женчо",отивам аз да видя той бате Енчо  Grinning.
Kokonut ,ами детето иска да е батко  Rolling Eyes.

# 74
Усмихнатото, аз не пускам филмчета. Но пък и да пусна Ани не иска да ги гледа. Явно не са й интересни. На нея й дай книжки да четем. Имаме около 30 от тези с твърдите картонени корици. Пресипнах вече от толкова четене. Наизуст ги научих, а тя само ми ги бута в ръцете и вика: Мамо, теем!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт