Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
На алкохол не раягирате, а кафе?

Ама ти май си рАЯгирала добре на алкохола  Mr. Green.

Любитооо, честит рожден ден и от мен!! Много здраве, късмет и любов!  Heart Eyes   bouquet

Верно, че сега ще се заизреждате едни агънца-багънца..  Laughing Че и покрай мен само от този вид рогати има  ooooh!

Калото (както се нарича сам) е вече добре, от вчера е на ясла пак и във вихъра на купона  Mr. Green. Има още някакви сополи, ама те така или иначе се влачат 100 дни  Crazy.

Калимби, какво става с теб, бе душо?  Hug

# 91
  • София
Любиииии, и от мен честото! Бъди много усмихната и обичана Hug Hug
Усмиханото, супер за Кало Peace

# 92
  • София
Здравейте и от мен,
И аз си вземам от кафето на Тайс Hug, че нещо още не мога да вляза в крак с новия ми режим, заспивам много рано, после се будя посред нощ и съответно после цял ден ме цепи зверски глава и пия обезболяващи и по 100 кафета Tired- ето сега преди малко пих втори ефералган и 3-то кафе ooooh!. Май ще се окаже, че ЙоЙо по-бързо ще се адаптира към новата ситуация, отколкото аз....Поне на работата ми преинсталираха компютъра и сега е много бърз и много лесно мога да влизам във форума и да пиша Mr. Green Иначе ЙоЙо наистина вече се усеща за пишкането, вчера миличката ми каза, че има пиш и аз докато реагирам и тя се напишка, но аз много й се зарадвах, но за акането не иска да каже и това е- отива под масата, сръшва работата и после идва засрамена, сочи памперса и вика- ако- какво да я правя и как да процедирам, много се чудя Rolling Eyes
Люби- Честит рожден ден, миличка, от сърце ти желая здраве, щастие, успехи на всички фронтове и да си все така прекрасна майка и занапред  bouquet

Усмихнато- радвам се, че Кало е по-добре Hug

# 93
  • Русе

Здрастиии! Малко е рано за наздраве, но нищо. Благодаря ви за пожеланията! Стоплихте ми душата.  Heart Eyes На работа нали ни спряха фейс-а и не мога да отговоря на пожеланията там, ама си ги прочетох в АБВ-то, де.
Довечера ще се събираме у нас цялото домочадие и утре сигурно ще гледам като приватизирана..
Та тъй. Хайде, хубав ден и на вас!

# 94
Любито, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 95
  • Варна
И от мен ЧРД и тук!!! Само здраве....на теб и на Кари!

Ели е много доволна от яслата - ходи с желание, вчера правиха една цветна градинка, апликация и беше много развълнувана - следобед ми спа 4 часа Crazy, нали е до обед само....а вечерта в 21 вече спеше. Ей сега пак спи...какво ги правят там, незнам, ама много се вълнува... Само дано е здравичка. В тази връзка, Сиси, дано Кало е здрав оттук нататък!

Айде и аз лягам с нея/предимството да бачкаш до обед Laughing/

# 96
lubito, честит рожден ден! Жива, здрава, много щастлива и късметлива!

# 97
  • София

Май скоро не съм писала hahaha Но да ви се похваля - Днес получих голяма кутия с бонбони Рафаело от непознат мъж Rolling EyesЕ, не е без причина де. Пътувам си с метрото. До мен седяха 2 момиченца. Стават, слизат и гледам едното си забравило нещо като портмоненце. Вътре телефон. Гледам последни набрани - "ТАТЕ". Звъня аз на тате, обясних му къде се намирам и човекът след час дойде да вземе телефона, че вътре имаше и карти, ключове....Колегите ме бъзикаха кви са тия "БМВта" дето ме чакат отперд, че и с бонбони се връщам Joy Ма каква съвестна гражданка съм значи  bowuu

# 98
Lubito честит празник...много здраве и любов ти желая...

Дони,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet браво на теб...да имаше и на мен кой така да ми ги върне...

аз съм връщала така два пъти...един път на един мъж му падна от джоба и той продължи без да се усети...а другия път, на един дядо му падна плик с много пари(явно пенсия) на спирката на Света Неделя...

за памперса, аз реших, че повече няма да слагам...от вчера е само на гащи...досега беше само през деня и само вкъщи...вече постоянно и навън...за да види, че като се напишка или наака навън ще трябва да се прибираме...напикала се е три пъти за двата дни...и веднъж се наака...ама аз съм упорита...даже през нощта стана и се изпишка...верно че след това не заспа, ама пак е нещо...цял ден навън суха...пишка права в банята... Mr. Green много е смешна...

Мим, не знам дали е от яслата при вас или от хубавото време, но Катерина откакто започнахме да сме почти по цял ден навън си ляга рано, става към 8:30ч през деня спи около час и малко, понеже излизаме с едно бебе на 5м и не могат да си синхорнизират съня двамата, та все единия буди другия...а пък катерина му взима всички дрънкалки...даже си купихме и ние няколко, за да си ги менкаме  Joy Joy Joy

# 99
Здравейте мацки! Hug
lubito, честит рожден ден със закъснение! Embarassed
Ради как е коремчето?
Мони още си чакам снимки на Сами във фейса... Naughty

Ние сме добре. Бебка расте, Криско още повече. Laughing Тези дни гледах дали ще му стане някоя дрешка от миналото лято, ама тц... Тук времето е супер. По цял ден сме на разходки. Остават още 2 месеца до секциото, но на мен ми се струва цяла вечност. Коремчето бая тежи вече, но и това не ни задържа вкъщи. Името засега остава София, пак по воля на таткото, но и на мен започна да ми допада. Секциото го плануват за 10 юни, но по сигурно ще ми кажат началото на май. Криско е по нетърпелив от мен. Пипа корема и вика "Дай бебе". Laughing Та вече не ми и вярва, че там има бебе.
Целувки! Hug Hug Hug

# 100
  • Русе
Привет!
Доника, браво на теб! Чудесна постъпка!
НадеHug "Дай бебе", а? Знае човекът.
Преди малко чух по новините, че има предложение децата да не се изписват от ясла веднага щом навършат 3. Добре би било, особено за нас, в началото на годината.
Разписах се набързо. Отивам да къпя Кари. Лека!

# 101
Добро утро!

Люби - със закъснение - честит рожден ден!

Мим - честит рожден ден и на теб!

Дони, и аз бих постъпила така, много добре си направила   bouquet!

Марти не иска и да чуе за яслата  Tired. Никак не му харесва там, не намирам обяснение какво и защо. Казва, че децата не харесва  Thinking - не знам дали му идват в повече, дали не го блъскат... то ясно, че там е малка джунгла и "който оцелее", но пък за всички е ясно, че "такъв е животът" и всеки сам трябва да се справя.........
В четвъртък имаха тържество и ние отидохме само за тържеството - още на входа започна да реве само както той си знае. Влязохме вътре - едва му свалих шапката, а якето изобщо не ми позволи. През цялото време го държах на ръце, защото той се беше вкопчил в мен, изобщо не пожела да отиде при децата и като казаха групово "обичам те, мила мамо" и той започна да ме целува "Мама е тук, мама е при Марти!". Взе си от почерпката плътно прилепен към мен и през цялто време казваше, че иска да си ходи.....  Tired  Confused... Сега съм в голяма чуденка дали да искам да сменя яслата /не че много ми е ясно как да стане/. Свекърва ми вече съвсем изнерви положението, пък и виждам в поведението на Марти неприемливи за мен неща. Лошото е, че когато й се каже какво и как да прави, вместо да вземе от дума, тя започва да прави скандал - независимо аз или синът й кажем. Направо живеем в страшен стрес от тази жена и едва я изтрайваме ..........  ooooh!

Накри, още малко остана. София е чудесно име!

# 102
  • Русе

Мим, честито и тук! Всичко най!

# 103
Честит рожден ден на сватята и тук  Hug Наздраве !!!

Днес Делян геройски преживя първата си дискотека  Joy Joy Joy Отначало не му понесе силната музика, но като видя, че има пийване и хапване се кротна  Crazy На рожден ден бяхме на голямата му кака /кога стана това дете на 15  Shocked/, и съответно моят синковец беше единствения мъж в компанията, обгрижван от 10тина накикиморени 15 годишни каки  Joy Joy Joy
Хайде лека ви, че и аз съм отвикнала от силната музика  ooooh!

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:05 от bubSSSSSSS

# 104
  • София
Дони, постъпила си супер Hug HugМисля, че това е нормалната и правилна постъпка, макар че в днешно време си е направо цяло чудо Hug HugДано да има повече "съвестни граждани" (цитат е, не ирония Embarassed) като теб HugПък и си струва за бонбонки Рафаело и аз бих ги върнала, че са ми любими Laughing
Бубс, браво на младежа, представам си колко му е било добре с толкова ухажорки Wink
Елена,, много ми е познато това с яслата SadНямаш представа колко добре те разбирам, миличка CryЧудя се, дали е въпрос на време, и аз много се обвинявам, а знам, че повечето деца са така, но наистина имаше разлика в поведенеието му. Не знам, дали само си измислям причини да не го пускам или наистина често е с хрема или кашлица Sunglasses, макар че да го извеждам, не съм пропуснала  Laughing А за свеки е кофти, е нямаше ли да се махате оттам, или тя да се маха Embarassed Embarassed, защото така най-много да си развалите отношенията с мъжа ти (обикновено нали си го изкарваме на най-близките Embarassed)ПОжелавам ти много търпение Hug Hug
Накри, супер за коремката HugСигурна съм, че Криси ще е страхотен батко HugА София е супер име Peace
Аре, Чао, че Преслав спи седнал в мен и едва го държа и пиша:35:

Общи условия

Активация на акаунт