Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 105

Сиси, кво става с тоя СлиЬен бе? Направо ми се изправиха косите снощи, когато разбрах...Тия Хамерикански филми ето до какво водят ooooh!

хахаха чудо чудоооо. Имаше над 400 въоръжени полицая и бопаджии, разхождаха се или претичкваха по главната улица, купища клюкари висяха по ограничителните ленти.Нагледах се на джипарки със софийска регистрация повече отколкото докато бях в софиийко  Joy Всички телевизии на куп... Същински екшън. Приятелката ми, с която сме всеки ден заедно с децата работи в този клон на банката, но слава богу все още в отпуск по майчинство. Всичките служителки ги познаваме, говорихме с някой от тях след като ги осободи. Били са стресирани в началото, но по- късно казаха, че и на лаф са го ударили. Човека им поръчал безалкохолно и цигари. Само жалко за охранителя, дано се оправи бързо  Praynig А ние в Сливен наистина нямаме кино, но на 10метра от клона на банката преди мноооогомного години имаше едно такова чудо наречено КИно БЪлгарка та се шегувахме по кафетата, че са го открили.  Joy
Сиси, дано Кало е добре.  Hug
Ели, да знаеш проблема може и да е в персонала и децата на яслата. Разказвали са ми случаи когато детето не иска да ходи на ясла, но като го преместят в друга се адаптира и започва да му харесва.
Накри, искам да видя коремчето пак...и на другите бременлинки ей. Simple Smile
Честит рожден ден на големи патерици на Любито и на МИм.   bouquet
Дони, и аз бих постъпила като теб с върнатото портомоне.  Wink
Офф аз да ви се оплача- мъча се тука с едни диети ще полудея, сега съм на гладен режим (от време на време прегрешавам и се наяждам  Embarassed), но уж свалям. Имам още 14 кг.  Joy Мисля като стигна едно тегло,което съм си наумила да започна 90-дневната диета- много я хвалъосват.
Айде чао, отивам да опъна и аз малко краци докато домочадието спи.

# 106
  • София
Пак затишие. И Неда се скри като партизанин при ятак Rolling Eyes
Днес съм до след малко на работа, защото ще ходя на тържество в градината.
Смяната на времето им се отразя зле на моите - еле пък малкия - сутрин не може да отлепи очи. Вечер не мога да го накарам да легне...

# 107
това с промяната на часа и на нас не ни подейства добре сутрин се буди в 8,30 а следобед заспива в 14,30 и вечер ляга към 23,3 #Crazy а на мен горката все ми се спи Embarassed май пролетната умора пак ме хвана  Laughing

# 108
На мен промяната във времето не ми се отразява. Най-много първият ден да съм зле, т.е. да ми се спи повечко, но от там насетне съм си същата. За Калоян мога същото да кажа - досега не съм забелязала да му се отразява  newsm78

И нас ни викат на тържество в четвъртък, но най-вероятно ще го пропусна  Sad. То добре, че няма да е на бебетата, а градинските групи ще участват, та поне няма да пропусна сценична изява на дребното  Laughing  Ама лелята много забавна беше - вика ми вчера, че в четвъртък ще има концерт, поканата струвала 5 лв. и аз ѝ обяснявам, че жалко, че е в 17 ч., няма да мога да дойда, пък тя - аха, имате ли 5 лв.?  Mr. Green  Laughing. Та така - дарихме 5 лв. за облагородяване на двора Wink. Ама ха дано, че пързалките там са на моята възраст поне  ooooh!

# 109
това с промяната на часа и на нас не ни подейства добре сутрин се буди в 8,30 а следобед заспива в 14,30 и вечер ляга към 23,3 #Crazy а на мен горката все ми се спи Embarassed май пролетната умора пак ме хвана  Laughing
Горкичката  Confused

# 110
  • Варна.....
Смайлинг, а дано, ама....
Аз пък очаквах с нетърпение смяната на времето- това в 5.30 да е светло навън ми се отрази откровено зле. Събуждам се и к`во, да ставам или не съвсем.

# 111
  • София
Здравейте,
Дани, миличка, Честит рожден ден и тук- желая ти от сърце същото, което съм писала и във фейса, да не се повтарям Hug  bouquet Heart Eyes
Нещо никаква активност в темата....защо така? И аз нещо нещо не мога още да се адаптирам към новото време, сутрин ми се спи, сега, следобяд пак ми се спи и ме боли глава Tired, свекито казва за ЙоЙо, че и тя спи малко през деня, а вечер заспива късно....снощи до никое си време не беше заспала, даже накрая измоли баща си да й даде от шоколада, който ядеше Whistling,
И се сетих да ви питам нещо- позната, на която второто й дете е колкото ЙоЙо /друг е въроса, че тя е с три деца #Crazy/ ми каза, че нейното вече може да казва 'р', вашите могат ли, че Йоанка засега не успява да я каже?

# 112
  • София
Рали, както съм споменавала не веднъж, Р-то е проблем чак след 4-5години...Аз какво да кажа,като мойто нищо не казва, пък и Р да искам...

# 113
Рали, както съм споменавала не веднъж, Р-то е проблем чак след 4-5години...Аз какво да кажа,като мойто нищо не казва, пък и Р да искам...

И аз така се моля да каже каквото и да е, пък да не говорим за ''Р''... Mr. Green

# 114
Мацкиии,хич не съм ви чела,че тези дни пак бях на майната си,ноооооо днес одъртЕвам,та ...аз много ви уважавам party023 cheers Wine Glass Drunk cheers

# 115
  • София
Мацкиии,хич не съм ви чела,че тези дни пак бях на майната си,ноооооо днес одъртЕвам,та ...аз много ви уважавам party023 cheers Wine Glass Drunk cheers
И ний теб  Drunk

# 116
От здраве да не се оттървеш! Наздраве!!!

# 117
Хелоу!

Как сте дами ? Laughing

Аз наминавам набързо. От известно време съм позачезнала, но наред с останалите неща, който върша всеки ден, си наумих да си направя и сайт. Тъй като съм голям инат започнах от а и б. То не е трудно да си направиш блог с шаблон, но аз нали все съм наопаки си харесвах все шаблони, които не могат да се променят така като аз искам и започнах да ровя по кодовете им, да променям, да вмъквам картинки...и блябля...и аз понеже от програмиране нищо не разбирам и започнах да откривам топлата вода. До един момент тормозих Иники да ми помага, но след като я побърках ме отсвири  Mr. Green и след известно бъхтане сътворих нещо, което вече почти става за показване. Има още някои неща за дооправяне, но това е основата и ви я показвам защото ми е много кеф

http://lillylucakes.blogspot.com/

Иначе с Аница сме добре. Да ми е жива и здрава, но си отглеждам малък звяр. Много е дива, много. Откъде толкова енергия взима това дете незнам, но е страшно...
Иначе пък е умна, говори, пее, играе песните, водим си спокоен диалог вече, с претенции за всичко, няма 6-5.
Мисля да открия театралния сезон за нея. Калоян на нейната възраст колко постановки неше изгледал...има да наваксва тя Simple Smile

Изчезвам, лека дами!

# 118
Мим, честито помъдряване и от мен на голяма патерица! Да си жива и здрава, каквото си пожелаеш друго, да ти се сбъдва!   bouquet
Данинце, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Ралче, рано е още да се притесняваш за р-то!  Peace
Наде, как е коремчето?

И Ивайла пее и танцува. Днес ми пя "Мама ми купи днес..." Гледа с голямо удоволствие филмчета за Барби, кефи се на нови дрехи, фибички, ластичета, върти се с мен в кухнята, носи да прибира и вади разни неща в хладилника, или да разтребва масата - абе, момиченце отвякъде!  Grinning
Ний се готвим за пътуване. Следващата седмица, живот и здраве ще ви пиша от родна земя!  Wink Hug

Наздраве и от мен!

# 119
Ето специално за Ягодка... Hug

Общи условия

Активация на акаунт