Честито и на разкрасилите се с годините момичета !!!
Ягодке, да не ни забравиш
Едва ли морето ви влиза в плановете сега...

А Криско почти те е настигнал 
Интересно хоби 
за Криско и коремчето.

Наразположенията ми почнаха да намалят, така че почвам да се чувствам човек отново. Оказа се че имам анемия и трябва да пия желязо, това поне обясни защо бях такъв парцал два месеца. 

Нали знаете, че много ви уважавам 

. В спалнята на около 40 см от леглото имаме скрин, върху който има ТВ, средна големина, овлажнител, инхалатор.... И това дребното да вземе да отвори всичките чекмеджета на скрина. Татко му и аз сме в хола и изведнъж чуваме страшен трясък. Газ, на мен пред очите ми няма да ви описвам какво беше и сърцето ми как щеше да изскочи... Добре, че Кало не беше близо до скрина... ТВ-то пък паднало на ръба на леглото, та и то се отърва без драскотина. Такъв рев му дръпнах, щото си представих доста добре какво можеше да се случи..
. След това се прибрахме вкъщи, реши, че иска да се къпе. И го съблякох аз на капака на тоалетната чиния, той си стои там по чехли, аз се обръщам само да сложа памперса в кошчето.. ама дори и една крачка не правя, просто си извъртам тялото.. И пак - чувам някакви шумове, обръщам се, това пак лети надолу
. Е, пак го хванах съвсем навреме
. Дано е минала серията, че днес ми побеля тиквата неколкократно
.
, много гадно му е на Митко за това..), риболова... ама не знам какво точно по тези теми би могло да му допадне 
и Дани да е здравичък
Много сили на сладката мама да си гледа добрите дечица 
Дони, дано скоро да излезеш от дупката Сатурнова

Целувки на Маги, да е здравичка грижовната кака

За подарък на мъжа ти няма ли да е добре да му вземеш нов женски хамелеон
Много съжалявам за загубата ви
, в които Господ ни пази
Дано, са по-рядко и в най-лошия случай така да се разминаваме

и нкарая назад, назад и така хубаво се заклещих, че се наложи с крик да вадим колата
После се прибрах и реших да сготвя нещо здравословно на любимия в чисто новата ни придобивка-машинка за готвене на пара. Пуснах абсорбатора и я наместих машинката на котлона,за да не се изпарява водата върху шкафовете, като междувренно реших да сготвя и нещо на съседния котлон. И така както с Преслав храним една играчка конче с просо, уговаряйки го да яде и той, усещам странна миризма
Естествено съм объркала котлоните и виждам как пластмасовото дъно на новият уред е покрило с разтопена пластмаса целия керамичен котлон
, но добрата новина е, че като изключим стопеното дъно, след малка поправка , май ще работи машинката (баща ми я поправи, но още не съм я виждала след ремонта) 
), се надявам да няма усложнения и всичко да е минало вече

Лека нощ, красавици

. Пък и вече нямаме никакъв - т.е. вероятно е добре да взема и мъжки, и женски, което много оскъпява... 

Вземам Делян за разходка и ти оставям един брой за превъзпитание 
Вземи му нещо риболовно...За бъзик - има столчета едни готини. Ако има ти вземи за фамилията ;р. Въобще в някой магазин за рибарски джаджи толкова идеи могат да ти хрумнат. Въпроса е колко често ходи за риба? Количка с дистанционно колко голяма имаш в предвид? На Илиенци съм виждала и за по-малко пари - Кало се вози , Митко управлява. Така и двамата доволни
Глей колко идеи ти дадох, а на моя мъж му подарих едни колонки с USB за лаптопа, че на неговия не работят и не мога да гледам филми... 
С колата аз съм ви разказвала - две жулвания и то в спрени обекти...Като последно беше най-куриозно - ожулих я в ъгъла на къщата ми двйно разстояние...Ми пуста къща като се мести
С колата аз съм ви разказвала - две жулвания и то в спрени обекти...Като последно беше най-куриозно - ожулих я в ъгъла на къщата ми двйно разстояние...Ми пуста къща като се мести
Леле Дони, сериозна конкуренция си ми, водя те
: четири пъти в ъгъла на блока
Ама наистина е много тясно, всеки път умирам от страх като завивам-въпросът е дали да ударя колата в ъгъла на блока или да дам назад или да пропадна в отводнителната шахта
Даже като погледнеш ъгълчето виждаш всякакви цветове-червено, синьо(това е от мен)...........блок с богата история ви казвам
Както се изразява мъжа ми-колата ми прилича на войнишко канче

,иначе с пишкането няма пропуск и казва,нооо акото в гащите. 
искрено се посмях на твой гръб 

и много силно се надявам да изкажете мнение как да постъпя.Става въпрос за Йоаница естествено.Не знам какъв е периода,но вече не ми се излиза.Проблема е,че бие и напада всички,най-вече деца,независимо от възрастта и пола,само да й се изпречат на пътя,а най-вече,ако се осмелят да се качат на "нейните" люлки или "нейната" пързалка.или да тръгне да се качва преди нея на пързалката.Директно го гепи за парцала и го смъква.А онзи ден на една люлка се качва едно момиченце,а тя като лешояд:"това е моЙта люлкаааааааааааааааааа",засилва се ,хваща я за косата и я смъква,като в ръката й остава кичур коса
.Опитвам се да обясня и й казвам,че е наказана до следващия ден да не получава никакви лакомства например.Не знам вече какво да правя,чак не ми се излиза вече 
)
И на твоята майка също!
А за Йоанка.. какво да ти кажа не знам.. Кало е от другия тип деца - стои и чака, пуска всички, дърпа се и т.н. моят проблем е да го накарам да се поотрака малко, но пък всъщност идеята е да го чакам и да действаме с неговото темпо. Което обаче е добре, понеже не наранява другите деца. При вас просто не знам какво би могло да помогне, освен много, ама много приказки и обясняване... За наказания - не знам колко им увират главите сега..
. На моя - никак; като направи нещо просто обясняваме, че е лошо и защо е лошо (ама той и нищо не прави де, та не е сложно
Като за начало - няма ли как да я водиш на пързалки и люлки с много малко деца? През делничните дни например или пък в такива часове, че да няма много деца? Което не знам дали не би било нож с две остриета де.. Уф, хич ме няма с детските мозъчета... 
); ама сега някак по-спокойно го приемам - неприятно е, разбира се, но няма драми...Препоръчани теми