Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна.....
Накри, страхотни сте двамата с Крис.
Честито и на разкрасилите се с годините момичета !!!
Ягодке, да не ни забравиш   bouquet Едва ли морето ви влиза в плановете сега...

# 121
  • София
Благодаря ви за отговорите Hug
И сега да почерпя, че моят свекър днес става на 85 години! Да е жие и здрав и дано още дъъълги години да е все така добър дядо Heart Eyes
Благодаря и на тези от вас, които го отразиха и във фейса Hug

Искам да честитя рожденния ден на милата ни Ванилка- Честит рожден ден, миличка- желая ти много здраве, щастие, успехи, много положителни емоции и всичко най-най-най!!!!
 newsm59 newsm38 dance
Копривка- супер е сайта!
Накри- многоооо сте сладки с Криско, а коремчето много, много ти отива Heart Eyes
Ягодка- приятно прекарване на родна земя Hug

# 122
Здрасти.
Много ми е тъпо, Боги е с бронхит и от 24 часа не мога да смъкна температурата му. Като парцал е. Дано бебето не прехване някой бацил.  Praynig  Confused  Sad

Накри, страхотна си, ти си бременна за пример  Hug А Криско почти те е настигнал  Wink
Копривке, и аз разгледах сайта ти, много добре си се справила и със сайта и с правенето на торти  Wink Интересно хоби  Wink
Ралче, честит ви рожденник, дай Боже още дълги години да е жив и здрав.
Ванилче, честит рожден ден и на теб. Желая ти лека бременност и лесно раждане. Здрави нерви за след това и много, много семейно щастие.   bouquet  Heart Eyes

# 123
  • Русе
Здравейтиииии! ( така се лигавим на работа)
Много малко пишете, да взема и аз да се разпиша. Не, че имам за споделяне.
Кари е 3-ти ден на ясла след дългото отсъствие. Дано този път да устиска. Сиси, много е неприятно да си с болно дете, пък като имаш и друго е още по-стресиращо. Имам предвид, че трябва и бебе да опазиш. Хайде, да се оправя Боги!
Накри, много си сладка!  Hug за Криско и коремчето.
Ванила, ЧРД на патерици! Да си жива и здрава ти и всички, които обичаш!
Хайде, че почивката пак свърши.. Sad

# 124
Хай банда Laughing

Откога не съм писала......два гаднярски изпита имах, направо ме изцедиха. Сега две седмици релакс, тъкмо да си опресня знанията по козунакопроизводство Wink

Сега новините- коремчо расте, в сряда ще ходим да надникнем какво става вътре Grinning Наразположенията ми почнаха да намалят, така че почвам да се чувствам човек отново. Оказа се че имам анемия и трябва да пия желязо, това поне обясни защо бях такъв парцал два месеца.

Анджито яко я е затресъл бебешкия пубертет, направо е непоносима- тръшкане, рев и писъци, ако не стане на нейното, страшно капризничи по отношение на храната. В същото време е уникално любвеобилна, много ни се лигочи, раздава целувки, гушка се. Баща й се притеснява, че сме разлигавили детето и оправяне няма, но аз смятам че е период. По принцип не я лигавим. Когато си играем- играем и се лигочим, но когато сме сериозни съм доста строга.

И...днес взех самолетни билети за мен и Анджито. Идваме си в БГ за един месец през май! Много се кефя, така ми е домъчняло! Ще се мъкна с учебниците и лаптопа, но няма начин. После като порасне много корема и няма мърдане Grinning

Сиситу, бързо да се оправя Дими Hug

# 125
Благодаря ви момичета.Аз започнах работа,нещо ми идва нанагорно цял ден свита на бюрото,пък и днес Маги май се разболява и ми е едно скапано.Дано да стопираме процеса започнах да и давам Осцилококциум и мед с лимон.Но меда с лимон бил " лоша пийка " Rolling Eyes.Мислих да си снимам корема и аз да го покажа ,но ще видим кога.

# 126
  • София
Топър Фечер  cheers Нали знаете, че много ви уважавам  Heart Eyes
Голямо затишие в темата...ще почнем май една тема половин година да пишем... Confused
Да ви пиша за нас...не че има какво... Днес е световният ден на информираността за аутизма и с Гого бяхме на поход по този повод, както и на благотоворителен концерт. Пяха много известни изпълнители...Човека имаше голямо желание да се качи на сцената..Е, качи се...и почна да дърпа кабелите на Милена Rolling Eyes Така няколко пъти и се наложи да изчезнем. За мое съжаление де, че изпуснах Графа Sad
Посетихме и базара на детски книжки. Сдобихме се с 3и се прибрахме с рев, защото не го пуснах да скача на един огромен батут...
И понеже нещо ми е депресарско - нали съм в Сатурнова дупка - поздрав с любимата ми песен - вече и с клип

# 127
Дони, последния месец хич ме няма на белия свят, та дори не съм разбрала, че ще има концерт по повод борбата с аутизма. Жалко - щеше да е интересно и ние да дойдем. Също така не съм разбрала и за базара за книжки - за изложението в НДК ли говориш? То сега ли беше?  newsm78

Днес Кало е във вихъра си. Както е кротко дете, чиито бели се ограничават в някой и друг счупен буркан и леки драсканици на други стени, освен неговата, така днес щеше да се претрепе на няколко пъти  ooooh!. В спалнята на около 40 см от леглото имаме скрин, върху който има ТВ, средна големина, овлажнител, инхалатор.... И това дребното да вземе да отвори всичките чекмеджета на скрина. Татко му и аз сме в хола и изведнъж чуваме страшен трясък. Газ, на мен пред очите ми няма да ви описвам какво беше и сърцето ми как щеше да изскочи... Добре, че Кало не беше близо до скрина... ТВ-то пък паднало на ръба на леглото, та и то се отърва без драскотина. Такъв рев му дръпнах, щото си представих доста добре какво можеше да се случи..
После пък излязохме навън, бяхме в един магазин и Кало така се залиса, че въпреки предупреждението ми за стъпалата, така хубавичко полетя надолу с главата, че пак едни страшни картини. Ама пък рефлекси бързи проявих и успях да го хвана в полет  Crazy. След това се прибрахме вкъщи, реши, че иска да се къпе. И го съблякох аз на капака на тоалетната чиния, той си стои там по чехли, аз се обръщам само да сложа памперса в кошчето.. ама дори и една крачка не правя, просто си извъртам тялото.. И пак - чувам някакви шумове, обръщам се, това пак лети надолу  Crazy. Е, пак го хванах съвсем навреме  Laughing. Ама какво му стана на това дете днес, идея нямам  newsm78. Дано е минала серията, че днес ми побеля тиквата неколкократно  Crazy.

Айде, наздраве и от мен!  cheers

Аууу, дайте идея какъв подарък да взема на мъж ми, че другата събота му е РД, а аз нямам идеи... Мислех си количка с дистанционно и днес ходих в един магазин.. ама са им останали някакви за над 300 лв, което - ц, няма да стане  Rolling Eyes. Та тази идея ми отпадна.. Той обича животните (уф, днес умря и женският ни хамелеон  Sad, много гадно му е на Митко за това..), риболова... ама не знам какво точно по тези теми би могло да му допадне  newsm78

Пуу, изписах се пак  Laughing

# 128
  • София
Сиситу, дано скоро да се оправя Боги Praynigи Дани да е здравичък Hug HugМного сили на сладката мама да си гледа добрите дечица  bouquet
...Човека имаше голямо желание да се качи на сцената..Е, качи се...и почна да дърпа кабелите на Милена Rolling Eyes Така няколко пъти и се наложи да изчезнем.
Joy JoyДони, дано скоро да излезеш от дупката Сатурнова Laughing
Радостчо, чакаме ви с Анджито Hug Hug
Ванилка, сигурно си много готина с коремче HugЦелувки на Маги, да е здравичка грижовната кака Hug Hug
Усмихнато,много приятен глас имаш по телефона, иска ми се да се запознаем най-накрая Hug HugЗа подарък на мъжа ти няма ли да е добре да му вземеш нов женски хамелеон newsm78Много съжалявам за загубата ви ConfusedА по повод Калата-просто има такива дни ooooh! ooooh!, в които Господ ни пази HugДано, са по-рядко и в най-лошия случай така да се разминаваме Hug Hug
Имах подобен ден скоро-първо заклещих колата, след безуспешен опит от около 20 мин, да си намеря свободно място за паркинг пред блока Crossing Armsи нкарая назад, назад и така хубаво се заклещих, че се наложи с крик да вадим колата  Sunglasses SunglassesПосле се прибрах и реших да сготвя нещо здравословно на любимия в чисто новата ни придобивка-машинка за готвене на пара. Пуснах абсорбатора и  я наместих машинката на котлона,за да не се изпарява водата върху шкафовете, като междувренно реших да сготвя и нещо на съседния котлон. И така както с Преслав храним една играчка конче с просо, уговаряйки го да яде и той, усещам странна миризма ooooh!Естествено съм объркала котлоните и виждам как пластмасовото дъно на новият уред е покрило с разтопена пластмаса целия керамичен котлон Shocked Shocked ShockedНе е истина какво чистене падна.Пак добре, че не се запалихме, беше стигнало почти до кабелите #Cussing out, но добрата новина е, че като изключим стопеното дъно, след малка поправка , май ще работи машинката (баща ми я поправи, но още не съм я виждала след ремонта) Grinning
Аз имах малко проблеми с едната гърда, но след адекватната намеса на Усмихнато (използвам и тук да й благодаря още един път Hug Hug), се надявам да няма усложнения и всичко да е минало вече Hug Hug
  bouquet  bouquetЛека нощ, красавици  bouquet

# 129
Хей, МониHug

За хамелеон - няма как да стане.. То по много специален начин се поръчват, невинаги се доставят.. сложна работата, доста. А и той (мъж ми) си има собствени виждания за видовете хамелеони и всичко покрай тях, които обаче не споделя на глас, та не знам дали няма да му объркам някои планове  newsm78. Пък и вече нямаме никакъв - т.е. вероятно е добре да взема и мъжки, и женски, което много оскъпява...  newsm78
Струва си да проверя все пак де - дали няма как да поръчам и да дойде, но изключително слабо вероятно...  Thinking

Искрено се смях на случката с колата  Laughing Как така ще я заклещиш бе, жена  Laughing, дори не мога да си го представя  Crazy  Laughing  Hug

И аз имам много забравяни неща по котлоните  Laughing. Редовно загарях зеленчуците на Кало, изгорих веднъж и тенджерката, и плота на свеки..  Embarassed. Пък тъкмо ѝ беше нов, милата тя..  Rolling Eyes. Ама какво да се прави - стореното - сторено.  Mr. Green

# 130
Така или иначе не съм заспала, и утре ще съм парцал /за справка вижте фейса/, но пък настроението ми е прекрасно, а за наздраве е късно, т.е. рано, та реших да ви сервирам по едно кафенце за добро утро:

Хубав ден на всички с пожелание за много положителни емоциии  Hug

# 131
  • София
Комшу, кафе си направих - идвам у вас за гофрети hahaha Вземам Делян за разходка и ти оставям един брой за превъзпитание Rolling Eyes Имам една друга оферта за теб, ама ще ти думам на 4 уши Simple Smile
Сис, лека му пръст на хамелеона. Аз затова не искам домашен любимец, че в такава ситуацие ще е егати рева Sad Вземи му нещо риболовно...За бъзик - има столчета едни готини. Ако има ти вземи за фамилията ;р. Въобще в някой магазин за рибарски джаджи толкова идеи могат да ти хрумнат. Въпроса е колко често ходи за риба? Количка с дистанционно колко голяма имаш в предвид? На Илиенци съм виждала и за по-малко пари - Кало се вози , Митко управлява. Така и двамата доволни hahaha Глей колко идеи ти дадох, а на моя мъж му подарих едни колонки с USB за лаптопа, че на неговия не работят и не мога да гледам филми... Embarassed Бе някой ден и по-така подарък ще му взема..., ама друг път.
Празника на детската книга прожължава и днес - на езерото Ариана е Simple Smile
Мони,  Hug С колата аз съм ви разказвала - две жулвания и то в спрени обекти...Като последно беше най-куриозно - ожулих я в ъгъла на къщата ми двйно разстояние...Ми пуста къща като се мести Rolling Eyes
Хайде да поразтребя и да хващам пътя с дребен, докато не е заваляло...
Абе Тобева де зачезна Shocked

# 132
  • София
Мони,  Hug С колата аз съм ви разказвала - две жулвания и то в спрени обекти...Като последно беше най-куриозно - ожулих я в ъгъла на къщата ми двйно разстояние...Ми пуста къща като се мести Rolling Eyes
JoyЛеле Дони, сериозна конкуренция си ми, водя те Hug: четири пъти в ъгъла на блока Embarassed Embarassed Joy JoyАма наистина е много тясно, всеки път умирам от страх като завивам-въпросът е дали да ударя колата в ъгъла на блока или да дам назад или да пропадна в отводнителната шахта JoyДаже като погледнеш ъгълчето виждаш всякакви цветове-червено, синьо(това е от мен)...........блок с богата история ви казвам JoyКакто се изразява мъжа ми-колата ми прилича на войнишко канче #Crazy EmbarassedТъкмо я бяхме пооправили, даже сама я измих пред блока и естествено тогава и дъжд заваля и последната случка ooooh!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Ей ме на и мен.Вън духа,а и дребната се събуди в 11 ч./след снощното джумборе по повод моя и РД-то на майка ми.И сега си мързелуваме,а баща й с други съседи садят чемшир пред кооперацията,а от гащите на благоверната ми се носи такъв аромаааат.Отиде горката Мини от бикинажа й,пак я оакахме hahaha,иначе с пишкането няма пропуск и казва,нооо акото в гащите. Flutter
monick,аз така "изпържих" на котлона един фритюрник,барабар с картофите в него Mr. Green,а за колата. hahaha искрено се посмях на твой гръб hahaha
Дони,много си идейна за подаръци,бре.Ще те ползвам,така да знаеш Naughty
Сис и при нас има такива дни,добре,че Господ ги пази малките мушмороци.
Имам драма Tired и много силно се надявам да изкажете мнение как да постъпя.Става въпрос за Йоаница естествено.Не знам какъв е периода,но вече не ми се излиза.Проблема е,че бие и напада всички,най-вече деца,независимо от възрастта и пола,само да й се изпречат на пътя,а най-вече,ако се осмелят да се качат на "нейните" люлки или "нейната" пързалка.или да тръгне да се качва преди нея на пързалката.Директно го гепи за парцала и го смъква.А онзи ден на една люлка се качва едно момиченце,а тя като лешояд:"това е моЙта люлкаааааааааааааааааа",засилва се ,хваща я за косата и я смъква,като в ръката й остава кичур коса Shocked.Бащата на момиченцето щеше да ни бие и двете.Не знам защо така прави.Аз обяснявам,че пързалките са на всички деца,бля бляя,стандартните обяснения и след няколко предупреждения,та пак продължава,хващам я за ръката и просто си тръгваме,като тя започва да истерясва,защо си тръгваме. #Cussing out.Опитвам се да обясня и й казвам,че е наказана до следващия ден да не получава никакви лакомства например.Не знам вече какво да правя,чак не ми се излиза вече Tired
Хайде отивам да спася Мини от задушаващата миризма,че пак  изписах света с моите терзания.Целувки.

# 134
Въпроса е колко често ходи за риба?

Те това е проблемът - много рядко ходи... и всъщност това е нещото, което ме спира да се засиля към първия рибарски магазин.

Пък за количките - представях си някоя дето да я кара офф-роуд, като ходим из парка, полянките, горичките и т.н. Тези, за които казваш по-скоро не са негов тип (не съм ги виждала де, но просто няма да се изкефи толкова, по-адреналинест е  Crazy)

Дани, честит рожден ден на патерица!   bouquet И на твоята майка също!  bouquet А за Йоанка.. какво да ти кажа не знам.. Кало е от другия тип деца - стои и чака, пуска всички, дърпа се и т.н. моят проблем е да го накарам да се поотрака малко, но пък всъщност идеята е да го чакам и да действаме с неговото темпо. Което обаче е добре, понеже не наранява другите деца. При вас просто не знам какво би могло да помогне, освен много, ама много приказки и обясняване... За наказания - не знам колко им увират главите сега..  newsm78. На моя - никак; като направи нещо просто обясняваме, че е лошо и защо е лошо (ама той и нищо не прави де, та не е сложно  Laughing). Защо не попиташ в подфорумите за консултации - има такъв с психолог - може пък поне насоки някакви да ти даде  newsm78 Като за начало - няма ли как да я водиш на пързалки и люлки с много малко деца? През делничните дни например или пък в такива часове, че да няма много деца? Което не знам дали не би било нож с две остриета де.. Уф, хич ме няма с детските мозъчета...  ooooh!

За хамелеона - тези животни не са баш като домашните любимци, които си представяме. Да, наши са си, вкъщи са си, но нито можеш да ги гушкаш, нито изразяват обич по някакъв начин... просто си стоят в терариумите и се пекат и толкоз - скучна работа са ми на мен и не съм се привързала особено към тях (е, като ги взехме бяха на по 2 месеца и не искаха да ядат, защото бяха стресирани от дългия път.. що рев съм изревала да им тикам червеи и щурчета в устите  Blush); ама сега някак по-спокойно го приемам - неприятно е, разбира се, но няма драми...

Общи условия

Активация на акаунт