Сиси, кво става с тоя СлиЬен бе? Направо ми се изправиха косите снощи, когато разбрах...Тия Хамерикански филми ето до какво водят

хахаха чудо чудоооо. Имаше над 400 въоръжени полицая и бопаджии, разхождаха се или претичкваха по главната улица, купища клюкари висяха по ограничителните ленти.Нагледах се на джипарки със софийска регистрация повече отколкото докато бях в софиийко
Всички телевизии на куп... Същински екшън. Приятелката ми, с която сме всеки ден заедно с децата работи в този клон на банката, но слава богу все още в отпуск по майчинство. Всичките служителки ги познаваме, говорихме с някой от тях след като ги осободи. Били са стресирани в началото, но по- късно казаха, че и на лаф са го ударили. Човека им поръчал безалкохолно и цигари. Само жалко за охранителя, дано се оправи бързо
А ние в Сливен наистина нямаме кино, но на 10метра от клона на банката преди мноооогомного години имаше едно такова чудо наречено КИно БЪлгарка та се шегувахме по кафетата, че са го открили. 
Сиси, дано Кало е добре.

Ели, да знаеш проблема може и да е в персонала и децата на яслата. Разказвали са ми случаи когато детето не иска да ходи на ясла, но като го преместят в друга се адаптира и започва да му харесва.
Накри, искам да видя коремчето пак...и на другите бременлинки ей.

Честит рожден ден на големи патерици на Любито и на МИм.

Дони, и аз бих постъпила като теб с върнатото портомоне.

Офф аз да ви се оплача- мъча се тука с едни диети ще полудея, сега съм на гладен режим (от време на време прегрешавам и се наяждам
Мисля като стигна едно тегло,което съм си наумила да започна 90-дневната диета- много я хвалъосват.Айде чао, отивам да опъна и аз малко краци докато домочадието спи.
а на мен горката все ми се спи 
. То добре, че няма да е на бебетата, а градинските групи ще участват, та поне няма да пропусна сценична изява на дребното

, свекито казва за ЙоЙо, че и тя спи малко през деня, а вечер заспива късно....снощи до никое си време не беше заспала, даже накрая измоли баща си да й даде от шоколада, който ядеше
,