П.П. Дани, видях те

А утре ме чака сортиране на играчки и прилежното им скриване, защото след като 4 дни не си ги прибраха и бяха прилежно разхвърляни из 200тате кв.м площ, няма да има играчки 

)
Моето диване заспива все към 00 ч. и иска цялото внимание на земята.Приказва постоянно,даже снощи много се смях,като на въпрос на свеки:"Може ли да дойда тази година с вас на море?",а тя й отговаря с поклащане на глава и свити устнички:Оооооо,не,щото ще ми спукаш лодката"
.Без дневен памперс е вече(Алелуя!Мислях,че никога няма да го махне),въпреки,че понякога идва с топка в гащите,ходейки разкрачена
,но поне вече си казва.ПОстоянно се закача и ходи да се запознава с хората и да ги пита как се казват.Бие се с децата и им казва,че са лоши.Умирам от срам.В един магазин продавачката й казва:"Лелее,каква кукличка",а тя я погледа,погледа и й отговори:"Лельо,аз теб ще те ритам!"и се засили и я ритна
,сраааааам.Оххх,липсва ми майчинството,вече се замислям и аз за второ дете,и по този повод Радостчо,честито!Много се радвам за вас
.
Супер стресиращо и кофти за тях според мен,нно отстрани е лесно.В крайна сметка всеки сам си решава.
,от 3 месеца не беше я хващало нищо,но сега вече е ок.

Много забавно, особено отстрани погледнато 
Да расте много здрав и послушен 
Честито за памперсите, много се радвам. това си е голяма новина 

Както всичко си беше наред, и в понеделник на обяд си повърна целия обяд, след това през десет минути повръщане, съответно разстройството не закъсня, после температура
Изперках се
Звъннах на доки, каза ми какво да дам, но той повръща всичко. Пак звъннах прати ни при друга лекарка, щото съответно по законите на Мърфи, не беше на смяна, погледнаха го, дадоха лекарства, позакрепих го до вечерта и спря с повръщането и разстройството. И като се почна "Мамооооооо, коремчето болииииии", нон-стоп. После почна да ми казва, че и крачето го боли - дясното
И дори като диша, се свиваше от болка в коремчето. Тотално се изперках и по нощите в "Пирогов", щото си помислих, че е апандицит
Прегледаха го, Слава Богу не е
Вчера пак повръщаше, но постепенно почна да се оправя... Днес вече е доста по-свежичък, е не както си е по принцип, но поне почна да яде и да се заиграва, защото нищо не искаше нито да яде нито да пие два дни
Ходихме днес на лекар, потвърди, че се подобрява... Дано да няма вече ексцесии 
пожелавам го от сърце на всички ви 
Представям си колко сте се стреснали! Дано бързо се оправя малкият, наистина няма по-важно от това да са ни здрави дечицата!!!
Много ми е съвестно така да не го изкарам да се наиграе навън детето, но понякога просто не мога. 
- дано като се прибере довечера да поговорим по-спокойно, че така като сме скарани все едно топка ми е заседнала в гърлото 
- целувам ви с Йоанка, калпазанка
, браво за пампата- ние още го борим, и то май с не много голям успех,, в смисъл, ако я сложа на гърнето, ще пишка, ама иначе не си казва, даже и за голямата работа, та засега през деня я караме с памперс-гащички, че са по-лесни за сваляне и вдигане или от тези за плуването, а за навън и за спане си е с пампа- най-кофтито ми е, че аз от другата седмица съм си на работа и ще трябва с бабата да се дооправят със задачата:ooooh:- дано да успеят!
, абсолютно права си, че най-важното нещо е детето ти да е здраво!
, които задържат адски много прах и мръстоия, но с машината успях да ги изчистя и честно казано се родих, не мислех, че ще светнат така, даже сега казвам на мъжа ми, че аз от моята заплата ще изплащам вноските /че я взехме на изплащане/.