Честит рожден на Деси
Много много любов и радост

Дано да се оправя Дели

Честно казано, не съм мислила по въпрса за училището
А за ставането- Преслав става в 10 
за Кари 

Всичко най-хубаво ти желая 
като се сетя аз какъв парцал бях в първите месеци на бременността ... На всички бременни с деца и на тези с по две и повече, трябва да им строят паметник приживе
И мен моят ме гледаше странно като трябваше да се върна за 10 дни на работа, сигурно така и не разбра какво ми беше през тези десет дни
Аз никога до този момент не се бях делила от Делян за повече от 2-3 часа. Сега като се замисля, че през септември трябва да го оставям на ясла /градина, направо лудвам. Реално погледнато обаче, кофти са само първите един -два дни. След това свикваш, и се приспособяваш - на мен даже почна и да ми харесва
А пък и честно казано вече си мисля, че и на децата ни тотално им е писнало от нас и по - скоро плачат от непознатото, отколкото от някаква страшна мъка по нас
Само пера и простирам, ама вече не ми е кеф
Сутринта ревна, че баща му отива на работа и така два часа... След това явно от напъните повърна, и заспа. Стана след един час, хапна един банан и пак повърна
Утре пак на доки, защото ме съмнява, че са му дозирали неправилно суметрулима. Аз патката едва сега се зачетох, че на листовката пише за деца от 2-6 години от 8 до 14 мл., а на Делян са му предписали само 5 мл. А като взех предвид и килограмите му, които отговарят поне за 4 годишно дете, си му дадох 8мл. Да видим утре дали докторката пак ще си бие главата в бюрото от мен

и май всичко за случая си го изброила 
)така че не правят изявления от рода :"Ама то е нормално , ще свикнеш"-знам ама не искам да свиквам 
изключая ,онези които са на ясла.Аз се старая да му изтощавам батерийките,но нещо не ми се получава.
но май няма изгледи. 

Освен да отскочим до Лорини и до врътнем едно кръгче за проба
ще носим и и моркови
И една горда с постиженията на щерка си.
.
, но ще оправи юначето, няма как. За храненето - ами във вашата ситуация ти май даваш това, което може да се измисли и да е подходящо. Много чайчета, компот от боровинки е много подходящ за стомашни истории.

Препоръчани теми